+EcI PeCi PeC 456 Posted September 8, 2011 · Hidden by auslanderka zauvjek bosanka, September 8, 2011 - bla Hidden by auslanderka zauvjek bosanka, September 8, 2011 - bla ja da sam u bosnu pravila bi ukuhane ljudske bubrege i jaja kao punjene paprike da se pravi he he Share this post Link to post
+Zelka 268 Report post Posted September 13, 2011 pecene crvene paprike smo ja imama ispekle i spakovale za nju u kesice i u zamrzivac za salate ajvara ispalo iz 12 kg paprika i 5kg patlidzana 21 bocun ... dosta za mamu i tatu Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Ciklama 919 Report post Posted September 23, 2014 Ovogodišnja zimnica još nije završena. Ostali su mi salate sa kupusom i sok od grožđa. Pekmez od šipka ne pravim ja nego moje mama i tetka. Ima oko njega puno posla i mene štede jer ionako radim previše. Ove godine sam napravila i par kg pekmeza od bundeve, jedan dio dodatkom jabuke i vanilije, a jedan jabuke i cimeta. Uživam u njihovim okusima. Jedne prilike ću abd fotkati nešto od svega toga da pokažem kao dokaz. :P Quote Share this post Link to post Share on other sites