lucky 1,271 Report post Posted April 2, 2009 od jutarnjih rituala najzalije mi je jutarnjeg eglena sa uvazenim forumasicama (Pile,Eci_pEci_Pec, itd ) ... s ovim dvijema je najbolji jutarnji ... misli se eglen ... i sada mi njega razbacimo al nije kao i prije svako jutro ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
+veritas 188 Report post Posted April 2, 2009 ujutro svaku minutu iskoristavam za spavanje, kad je fax ujutro, nema spavanja nakon sabaha, al nekad ipak malo odspavam kakve sam volje... eh onda pravac u WC i onda rituali u wc-u, pa opet u sobu upalim muziku, virim u ormar sta obuci ... nadjem, pa ispeglam, obucem se, nasminkam, zavijem, strpam knjige u torbu i trcim na tramvaj sv. dan kasnim ne znam zasto :S ... i to je to radnim danom aaa vikend skoro uvijek zab. ugasiti ton mama me probudi :S i onda opet nastavim do podne ... eh ako se sta procita onda obucem se i u grad Quote Share this post Link to post Share on other sites
+sanel87 42 Report post Posted April 2, 2009 [quote name='ki113r' post='160635' date='12.05.2007, 18:57']Svako radno jutro se budim u 6.55 uvijek istom melodijem i na isom mijestu ostavljam mobitel, odmah po ustajanju namjestim krevet i [b]onda palim komp [/b]i muziku i pravac kupatilo, tusiranje, pranje zuba.... I svako jutro mi je jednoliko bezbojno umoran sam, oci su mi crvene kao da sam na drogiran, stalno mi je muka ustati bez obzira u koliko sam sati lagao i jesam li naspavan. A vikend je druga prica spavam do 11 il 12 subotom a nedjelju volim ranije da ustanem da se ne ulijenim previse. Nista posebno! Pozdrav[/quote] Sve ostalo isto, samo sto vise ne gasim komp Quote Share this post Link to post Share on other sites
+veni_b 52 Report post Posted April 8, 2009 [quote name='veni_b' post='164215' date='03.06.2007, 14:51']od ponedeljka do petka: mene mobitel budi u 6.30, ako nama nesjedem na krevet ja sam opet zaspala nakon jedne minute fino od sjedeci dodjem sebi, cekam dok mi stari izidje iz stana da rahat mogu otici do kupatila, tamo se umijem i bom sve sto se radi tamo, nakon toga odem do svoje sobe, otvorim orman, sjedem pred njega i virim sta bi obukla, za to mi treba uvijek neki 10 min ako ne vise, kad sam taj problem rjesila odem do kuhinje, namazem sebi snitu kruha, odem do stola, sjedem neki 5 min dok pojedem tu snitu, poslije toga odem do kupatila operem zube i sriktam kosu da na neki nacin normalno izgleda, dobro da se nesminkam kad idem u skolu, inace bi zakasanla, i za kraj napravim svoj krevet pa cekam kolegice da pozvoni na vrata da picimo u skolu duga prica a subotom i nedeljom, vicinom uvijek spavam do 11h ili pola 12, pa napravim rucak i poslije podne ako odem negdje u fuljanje to bi bilo to vikendom kod mene nepostoje rituali [/quote] mnogo se promjenulo kod mene od ponediljka do petka me budi tel u 5.30. pa se izlezavam do najkasnije 5.50. odem do WC-a umiti se, u sobu se obuci, za to mi netreba vise 10min onda popiti kahvu, oprati zube, ponekad malo sminke nabaciti, ali rijetko kad, kad idem na poso, pa jaknu obuci i u 6.15 iz kuce.. a preko vikenda vecinom ustanem sad oko 9, pola 10.. nemogu vise do 11 spavati, nema sanse.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+breake-dancer 9 Report post Posted April 8, 2009 kad idem u skolu ustajem oko 06:30,ustanem iz kreveta,5 minuta na pc pa onda na pisanje i onda u kupatilo umivanje i pranje zuba....onda u kuhinju popijem casu vode,pa u sobu opet za kompjuter,malo cackam stosta,onda pustim kakvu dobru pjesmu na youtube i polako se oblacim..i u 07:30 dolazi kolega po mene i picimo u prokletu skolu kad radim: ustajem oko 05:55 il 06:00 hehe onda odmah pisanje,pa kupatilo pranje zuba itd...i u 06:30 moram biti pred stanom cekati radnog kolegu i onda u firmu.... vikendom khmm hehe zavisi jel radim il neradim,ako radim onda ustajem oko 06:00 il 06:30 a ako neradim onda cesto dolazim kuci 05:00 ujutro ili 8 ili cak i 11 pa se onda spava po cijeli dan haj dosta je bolan Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Falcon 24 Report post Posted April 8, 2009 [quote name='breake-dancer' post='324096' date='08.04.2009, 12:06'] kad idem u skolu ustajem oko 06:30,ustanem iz kreveta,5 minuta na pc pa onda na pisanje i onda u kupatilo umivanje i pranje zuba....onda u kuhinju popijem casu vode,pa u sobu opet za kompjuter,malo cackam stosta,onda pustim kakvu dobru pjesmu na youtube i polako se oblacim..i u 07:30 dolazi kolega po mene i picimo u prokletu skolu kad radim: ustajem oko 05:55 il 06:00 hehe onda odmah pisanje,pa kupatilo pranje zuba itd...i u 06:30 moram biti pred stanom cekati radnog kolegu i onda u firmu.... vikendom khmm hehe zavisi jel radim il neradim,ako radim onda ustajem oko 06:00 il 06:30 a ako neradim onda cesto dolazim kuci 05:00 ujutro ili 8 ili cak i 11 pa se onda spava po cijeli dan haj dosta je bolan [/quote] Kako on to slikovito oPISA Quote Share this post Link to post Share on other sites
+auslanderka zauvjek bosanka 83 Report post Posted April 8, 2009 Zar se niko ne odmara od spavanja? Ja moram jos malo leci "samo da se odmorim" Quote Share this post Link to post Share on other sites
Maqdisi 2 Report post Posted April 9, 2009 budjenje u sabahsko vrijeme, WC i ostale pripreme, ako je blizu i ne kasnim idem u mesdzid na sabah (cesto mijenjam mjesto boravka, pa kako kad) i onda kofein, i ostale cari dobrog jutra, zavisno dal cu na fax ili raditi, ako nista od toga,procitam nesto na netu, a volim i produzetke spavanja Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rale 3 Report post Posted April 9, 2009 Ma najsladje je kad ti jave da se gube vjezbe i onda samo nastavis spavati :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
vibe 16 Report post Posted April 10, 2009 kad se razbudim zavirim na mob sta ima,ustajem malo do dnevne odem sta ima,onda wc i sve ko i svak,nuzda umivanje,onda opet malo se vratim prohodam da dodjem sebi,onda opet u wc lece stavim i onda dorucak oblacenje i td Quote Share this post Link to post Share on other sites
_Ne_VoLiM_jAnUaR_ 140 Report post Posted April 10, 2009 budjenje u 6:25h,,spavanje do 6:40h skakanje,,wc,,odjeca,,arbeit 7h,,kafa,,i udri jarane po tatstaturi Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Dobar_Los_Zao 555 Report post Posted April 10, 2009 Kako mi je ovo gore poznato Kod mene ovako: budjenje.. 6:20.. [b]zatim sjedim 5-10 min u gledam u pod[/b]...da dođem sebi Jutarnja higijena, spremanje... i pravac za server .... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rale 3 Report post Posted April 11, 2009 Kako vi svi rano ustajete , meni je to nezamislivo , ustajes u 6:20 da igras :DDDDDDDD Quote Share this post Link to post Share on other sites
knjigovodjE 0 Report post Posted April 11, 2009 [quote name='Rale' post='324570' date='11.04.2009, 02:34']Kako vi svi rano ustajete , meni je to nezamislivo , ustajes u 6:20 da igras :DDDDDDDD[/quote] zamislit ces covjece,,cojk pravac za server ide na posao..a ne da igra igrice,,heheh server je malo siri pojam,i ne odnosi se samo na igranje,hahaha Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Perviz 122 Report post Posted April 11, 2009 Ustajem u 5 i 49 svako jutro(osim nedjelje)jutranja higiena,kafa,ulazim u garazu,otkljucavam vrata od auta,sjedam u auto,okrecem kljuc palim motor od auta,prenosnik brzina ukljucujem u "R",izlazim iz garaze,krecem pravac Lojicka,tamo se pije kafa u lokalu "M&B"kod lip Quote Share this post Link to post Share on other sites
+CAZINJANIN 49 Report post Posted April 11, 2009 ja ustajem u 11:25 najče Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Dobar_Los_Zao 555 Report post Posted April 11, 2009 [quote name='Rale' post='324570' date='11.04.2009, 02:34']Kako vi svi rano ustajete , meni je to nezamislivo , ustajes u 6:20 da igras :DDDDDDDD[/quote] hahahaah [b]najjači[/b] imam i jedan server na polsu... na kojem radim Quote Share this post Link to post Share on other sites
Orhideja 15 Report post Posted April 20, 2009 Tesko ustajem, a kad ustanem onda prvo ispucam sve kosti,zapalim cigar,obavim sve u wc-u,pristavim kafu i upalim tv..ako kasnim ili zurim onda psujem ko kocijas,ljuta sam na sebe i uopce ne pusim i ne pijem kafu..katastrofa... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Barby 0 Report post Posted June 22, 2009 prvo da kazem ja jako mrzim rano ustajanje al stas mora se.... cim cujem alarm na mobilnom ustajem....prvo palim muziku,i onda se ide do wc-ja pa se vracam nazad u spavacu da se obucem onda je sminkanje.....onda izabiram stikle koje najbolje pristaju....napravim kafu....budim svog dragog da ustane...popijemo zajedno kafu i onda idemo raditi.... a nisam jedna od onih koji pocinju raditi u 8h pa ustaju u 7.30 ako im je posao blizu....ja ustanem u 6h dok se ja nasminkam dok sta bude prodje to brzo.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
lucky 1,271 Report post Posted July 2, 2009 od jutarnjih rituala najdrazi mi je jutarnji ... al u zadnje vrijeme nema jutarnjeg ... al bit ce ubrzo nadam se ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
+_Gost 348 Report post Posted July 5, 2009 ja ustanem hvala bogu , znam da jednom necu ,upalim comp ( jer je smece treba mu pola sata da se digne sistem ), vidim jel mi mati ostavila kojeg markacha, ako nije zovem je kazem de naruci mi sta , umijem se , operem zube , eto Tope na vrata , najedem se , opet operem zube da ne bi koga ubio , onda igram igrica dok mi ne dosadi, nakon toga ode halavijati Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Omercevka_ 1 Report post Posted July 17, 2009 zavisi kad pocinjem radit..ustanem.. sidjem dole u kupatilo.. onda se vratim u sobu obucem se.. nasminkam.. popijem kafu i posao.. i to sve ono laganini Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Perviz 122 Report post Posted July 17, 2009 Ustajem u 5 i 49 svako jutro(osim nedjelje)jutranja higiena,kafa,ulazim u garazu,otkljucavam vrata od auta,sjedam u auto,okrecem kljuc palim motor od auta,prenosnik brzina ukljucujem u "R",izlazim iz garaze,krecem pravac Lojicka,tamo se pije kafa u lokalu "M&B"kod lip Quote Share this post Link to post Share on other sites
jeezy 0 Report post Posted July 17, 2009 Ustajem oko 11:30,malo TV,u prodavnicu pa comp i trening nekad .... Quote Share this post Link to post Share on other sites
vibe 16 Report post Posted July 20, 2009 u pola 6 ustajanje i radim do 9 navece,spavanje i opet isto! Quote Share this post Link to post Share on other sites