+_women_ 43 Report post Posted May 11, 2007 Ja se sjecam prije neki 5,6 godina dok sam ja bila 3, 4 razred i primala one razne novine neke u skoli, a i imala bratovih da je uvijek bila rubrika ZELIM DA SE DOPISUJEM SA..i tako ti saljes pisma nekim drugovima i drugaricama u drugi grad drugu republiku, pricate o svemu i svacem. Bas sam neki dan nasla kutiju sa svojim razglednicama, pismima..Sjecam se da je bilo furka cekat postara da ti donese pismo, primati razglednice od tih ljudi sa ljetovanja i njima vracati. Eh a danas..Jedino sto mi postar donese silni racuni i uvijek dozivim stres kad dobijem racun za telefon i internet..nit razglednice nit pisma niceg..Kao da je to odjednom prestalo biti in. a bas bi me obradovala jedna razglednica.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+breake-dancer 9 Report post Posted May 11, 2007 [quote name='_Vilena_' post='160381' date='May 11 2007, 03:37']Ja se sjecam prije neki 5,6 godina dok sam ja bila 3, 4 razred i primala one razne novine neke u skoli, a i imala bratovih da je uvijek bila rubrika ZELIM DA SE DOPISUJEM SA..i tako ti saljes pisma nekim drugovima i drugaricama u drugi grad drugu republiku, pricate o svemu i svacem. Bas sam neki dan nasla kutiju sa svojim razglednicama, pismima..Sjecam se da je bilo furka cekat postara da ti donese pismo, primati razglednice od tih ljudi sa ljetovanja i njima vracati. Eh a danas..Jedino sto mi postar donese silni racuni i uvijek dozivim stres kad dobijem racun za telefon i internet..nit razglednice nit pisma niceg..Kao da je to odjednom prestalo biti in. a bas bi me obradovala jedna razglednica.. [/quote] jes jes irma,prolazi vrijeme,sve se mijenja,nema nekih stvari kao sto su prije bile,ja bi volio procitati sad malo one novine 5 PLUS,i jos su neke bile samo neznam kako se zovu to bi volio malo citati,dolje dok sam isao u skolu uvijek se to dobivalo i sav happy kad dobijes malo stogod za citati,uvijek bili posteri..... Ti kazes da niko nesalje pisma,ma sad raja sva pokupovala telefone i nekoriste vise preko postara sta da salju p.s posalji adresu svoju pa cu ti ja poslati razglednicu halleina heheheh Quote Share this post Link to post Share on other sites
+denoM 9 Report post Posted May 13, 2007 Meni nikad to nije ni bilo posebno .... Zasto cekati da ti neko napise pismo pa tek onda cekati da ti postar donese to pismo .... i zatim trebas odgovoriti na to .... samo nepotrebno gubljenje vremena.Tu je e-mail i MSN i mIRC i ICQ .... i jos mnogo drugih nacina komunikacije.Ostajemo u kontaktu sa nekim osobama a ne gubimo previse vremena. Ne kazem nista ako je u pitanju samo razglednica koju posaljes u roku od 2 min. ali pisma su ipak druga i duza prica. Quote Share this post Link to post Share on other sites
_angie_ 1 Report post Posted May 13, 2007 et...ja sam takodje ljubitelj tih pisama, razglednica... u petom osnovne sam bas u 5 PLUS poslala svoju adresu, i tad mi se javila cura iz Breze, s kojom se i dan dani dopisujem i bas smo super prijateljice....haman pa 8 godina se dopisujemo i jos uvijek saljemo pisma postom..cujemo se ja i ona i na MSNu al nije to to, nekako lakse sve napisem u pismo nego ovako kad s njom pricam....navikne se insan.. jes da je u pocetku to svima bilo nako bezze, glupo je to bilo vecini, al danas se bas svi cude kako se to odrzalo tako dugo...lijep je osjecaj dobiti pismo od nekog, il razglednicu.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+ne_znam_ko_sam 33 Report post Posted May 14, 2007 Steta sto je danas previse ova elektronika uzela maha, jer stvarno je lijep osjecaj kad ti postar donese kovertu, a da nije u njoj kazna ili racun, vec da ti je to neko ko te se sjetio poslao i ko je odvojio vremena da ti napise nesto, pa makar to bile i dvije rijeci... Lijepo je dobiti razglednicu, ali malo se to danas prakticira... Quote Share this post Link to post Share on other sites
+[I-B-R-O] 63 Report post Posted May 14, 2007 kod mene to nije ni prestalo .... mozda zbog toga sto smo big family, pa gdje god malo dalje neko ode, posalje redovno razglednicu, pa onaj osjecaj "smajli na usnama" je toliko redovan u posljednje vrijeme i budo hodza navro iz raznih gradova mi rokne po jednu, tako da kod mene nije sve online ... usput, i skupljam postanske markice, pa sam redovan nad svacijoj posti u kuci, tako kad je dobiju, otvore, prvo sto se fatzim zileta i skidam markice Quote Share this post Link to post Share on other sites