+doktoraider 75 Report post Posted December 11, 2006 Nakon testiranja SuSE 10.1 , cjeli svijet je imao reakciju -> kako je ovo dobro !!! prema testiranju, 10.1 je privukao najvi Quote Share this post Link to post Share on other sites
+sanel87 42 Report post Posted December 11, 2006 Bolji je ovaj link za skidanje posto je ovo direktno sa servera Download Suse 10.2 Suse je zakon fali mi jos 10 % da ga skinem jedva cekam super je. Sutra ili prekosutra prve slike desktopa novog susea I prvi dojmovi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+doktoraider 75 Report post Posted December 12, 2006 Zna Quote Share this post Link to post Share on other sites
+sanel87 42 Report post Posted December 12, 2006 Ma bice prije bozica hehe al kao novogodisnji poklon i Ubuntu 6.06 na DVD-u jel pase. :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
+doktoraider 75 Report post Posted December 15, 2006 <_< da mo Quote Share this post Link to post Share on other sites
+sanel87 42 Report post Posted December 15, 2006 da mo Quote Share this post Link to post Share on other sites
+sanel87 42 Report post Posted December 15, 2006 Kao sto sam i obeco evo par slika iz novog Suse-a. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+sanel87 42 Report post Posted December 15, 2006 Jos sam zaboravio reci da je ovo previ linux u kojeme sam u samom startu uspio namjestiti internet konekciju bez ikakvih problema .Stvarno za svaku pohvalu, jer u prijasljim verzijama stvarno je bilo tesko namjestiti internet narocito Dial-Up, a obavezno si morao imati stari i to eksterni modem. Najbolji Linux po meni do sada. :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
XLR8R 0 Report post Posted December 15, 2006 Dobro uradjeno, al koliko hoce diska za sebe, samo za sebe, te slike mi nisu bas puno rekle, imal podrsku za UMTS PCMCIA karte! To je moja bolest, zato sam vajk na windows-u jel zna neko kako da koristim UMTS PCMCIA kartu na linux-u, mislim kako da je podesim? Quote Share this post Link to post Share on other sites
+sanel87 42 Report post Posted December 15, 2006 Dobro uradjeno, al koliko hoce diska za sebe, samo za sebe, te slike mi nisu bas puno rekle, imal podrsku za UMTS PCMCIA karte! To je moja bolest, zato sam vajk na windows-u jel zna neko kako da koristim UMTS PCMCIA kartu na linux-u, mislim kako da je podesim?<{POST_SNAPBACK}> valjda podrzava nisam pogledao donijecu ti suse ako hoces po ga probaj javi odmah hoces li ga ili ne Quote Share this post Link to post Share on other sites
XLR8R 0 Report post Posted December 15, 2006 Kad mogu dobiti bar image, posto svi stede DVD-ove :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
+sanel87 42 Report post Posted December 15, 2006 Iduce sedmice pasel ti. javi kad ces biti na fax-u da ti donesem .ISO. ok Quote Share this post Link to post Share on other sites
XLR8R 0 Report post Posted December 15, 2006 Iduce sedmice pasel ti. javi kad ces biti na fax-u da ti donesem .ISO. ok<{POST_SNAPBACK}> Javim ti na PP broj telefon il ti meni posalji svoj pa cemo se dogovoriti tako moze naravno Quote Share this post Link to post Share on other sites
+sanel87 42 Report post Posted December 15, 2006 Ovo je moj prvi post sa noog Suse-a . Super sam zadovoljan sve je super novi start meni mako je zapetljan na pocetku ali se cojk privikne Moje tol Quote Share this post Link to post Share on other sites
+doktoraider 75 Report post Posted December 17, 2006 Kao sto sam i obeco evo par slika iz novog Suse-a.<{POST_SNAPBACK}> evo, stvarno.. ova zadnja slika je na meni izazvala huhh , mo Quote Share this post Link to post Share on other sites
+sanel87 42 Report post Posted December 17, 2006 evo, stvarno.. ova zadnja slika je na meni izazvala huhh , mo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Shadowman 1 Report post Posted December 19, 2006 Dobro uradjeno, al koliko hoce diska za sebe, samo za sebe, te slike mi nisu bas puno rekle, imal podrsku za UMTS PCMCIA karte! To je moja bolest, zato sam vajk na windows-u jel zna neko kako da koristim UMTS PCMCIA kartu na linux-u, mislim kako da je podesim?<{POST_SNAPBACK}> To radi ljudima, ali ja li Quote Share this post Link to post Share on other sites
+doktoraider 75 Report post Posted December 19, 2006 Ma **bo dodatni softver samo jos codece da mogu gledati filmove i to je to. Na internet mogu sto je najvaznije a igram na windowsima. Jos da taj segmenat ide kako treba na Linuxu nikada ne bih vise instlirao windows al kad sam prinudjen pa moram Znam da moze da Cedgom pokusavao sam oko 60 % igri rdai glatko ostale nece nikako posebno ove novije <{POST_SNAPBACK}> sanele, davno smo nau Quote Share this post Link to post Share on other sites
+sanel87 42 Report post Posted December 19, 2006 sanele, davno smo nau Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Doctore_ Report post Posted December 19, 2006 A ja sad nesto kazem, al bez ljutnje imam je jednoga profesora u Quote Share this post Link to post Share on other sites
Shadowman 1 Report post Posted December 19, 2006 Pa komercijalan je. Puno novca se zara Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Doctore_ Report post Posted December 19, 2006 (edited) ali nije ni blizu ko windows, prave se virusi znam ja to, ali ne u takvim kolicinama, mislim nema potrebe po tome i onda imaju vise vremena za zakrpe... a ja sam koristio mac tiger godinu dana i samo mogu reci to je jedina stvar za kojom zalim u zivotu Edited December 20, 2006 by DeAtH`RaIdEr Quote Share this post Link to post Share on other sites
Shadowman 1 Report post Posted December 19, 2006 A za Quote Share this post Link to post Share on other sites
+doktoraider 75 Report post Posted December 20, 2006 A za Quote Share this post Link to post Share on other sites
+doktoraider 75 Report post Posted January 11, 2007 Sanele, samo da ti javim da mi je Adi ju Quote Share this post Link to post Share on other sites