+[I-B-R-O] 63 Report post Posted November 4, 2006 dnz ..mislim da ima jos stranki koje bih ja licno prije vidjela na vlasti nego dnz npr? SBIH? zar ima jos neka a da je nisam nabrojao? Quote Share this post Link to post Share on other sites
+auslanderka zauvjek bosanka 83 Report post Posted November 4, 2006 dobro te 3-4 koje su dobile najvise glasova se ne broje bilo je drugih koje nisu bile te "srece" s glasovima,al eto .. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Vento 515 Report post Posted November 5, 2006 BPS, npr. :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
+safet susic 54 Report post Posted November 5, 2006 Razor u kantonalnom SDA-u sve ve Quote Share this post Link to post Share on other sites
+pa3um 4 Report post Posted November 6, 2006 Evo u toku je jos FTV-ova emisija 60 minuta, i Tihi prica kako mu "kopaju jamu", nude brdo para, dobar auto i vilu u sarajevu, sve za ostavku, ali kaze da nece. Da li ce Cengicko-Veladzicka linija prevladati, i za koga je SDA Cazin, da li ce i dalje podzavati Tihija, mada je sj..... neke na listama za izbore, i podrzao one u Kantonalnom odboru koji mu sad rade oko fotelje... Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Virus 2 Report post Posted November 6, 2006 Evo u toku je jos FTV-ova emisija 60 minuta, i Tihi prica kako mu "kopaju jamu", nude brdo para, dobar auto i vilu u sarajevu, sve za ostavku, ali kaze da nece. Da li ce Cengicko-Veladzicka linija prevladati, i za koga je SDA Cazin, da li ce i dalje podzavati Tihija, mada je sj..... neke na listama za izbore, i podrzao one u Kantonalnom odboru koji mu sad rade oko fotelje...<{POST_SNAPBACK}> Da citao sam i ja to na FTV web stranici, zanimljivo, ja mislim da je i njemu doso kraj! Quote Share this post Link to post Share on other sites
+[I-B-R-O] 63 Report post Posted November 6, 2006 Evo u toku je jos FTV-ova emisija 60 minuta, i Tihi prica kako mu "kopaju jamu", nude brdo para, dobar auto i vilu u sarajevu, sve za ostavku, ali kaze da nece. Da li ce Cengicko-Veladzicka linija prevladati, i za koga je SDA Cazin, da li ce i dalje podzavati Tihija, mada je sj..... neke na listama za izbore, i podrzao one u Kantonalnom odboru koji mu sad rade oko fotelje... joj, jes vidio razime Hozana kak veli kako voli one iz SDA pa se onda oni cipaju.... da bi na kraju ustali i otisli sa sjednice KO SDA.... i sada SDP i SDA u koaliciji, a nisu mogli biti ljuci neprijatelji .... komunjare with muslimi :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
+jedancoek 48 Report post Posted November 6, 2006 Jeste vidjeli na Quote Share this post Link to post Share on other sites
+[I-B-R-O] 63 Report post Posted November 6, 2006 Jeste vidjeli na Quote Share this post Link to post Share on other sites
+_women_ 43 Report post Posted November 6, 2006 Kako se oni ljudi podsmijehnuse kad onaj rece mi vas volimo :lol: Quote Share this post Link to post Share on other sites
+safet susic 54 Report post Posted November 6, 2006 Jeste vidjeli na Quote Share this post Link to post Share on other sites
+jedancoek 48 Report post Posted November 6, 2006 Kako se oni ljudi podsmijehnuse kad onaj rece mi vas volimo <{POST_SNAPBACK}> I kad Quote Share this post Link to post Share on other sites
+_women_ 43 Report post Posted November 6, 2006 Ja sam prepoznala da nas neki meraklija trabunja iako sam sjedila u kuhinji, dok sam cula dvije tri rijeci sve je bilo jasno (jel mi svi imamo onakav naglasak i izgovor?? ) :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
+_Gost1 18 Report post Posted November 6, 2006 ,Nov 6 2006, 23:13]ma bitno je da se Ado pili cipao zao mi samo kad vidim kako se onaj Lipovaca non stop bori za bihac, vazda na tv-u uvijek nekoga i nesot obilazi uvijek nesto finansira, daje pare, a u nas nista ....<{POST_SNAPBACK}> i ja sam malo osajco po emisiji... al, sto se toga kako se Lipovaca bori za Bihac, mislim da je za Cazin dobra i jaka stvar sto sad ima jako puno poslanika u Skupstini USK, mislim da je Cazinjana sad najvise, zato su i napali cazinjane onako na skupstini, oni sad crknuse od muke i sad ce nam biti zavidni. I, onaj nije rekao da voli SDA nego da voli i ostale ljude iz ostalih kantona, eh onda su mu ovi rekli "ma, daj nemoj zajebavati" i sl. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+snake 474 Report post Posted November 7, 2006 Jeste vidjeli na Quote Share this post Link to post Share on other sites
+pa3um 4 Report post Posted November 7, 2006 joj, jes vidio razime Hozana kak veli kako voli one iz SDA pa se onda oni cipaju.... da bi na kraju ustali i otisli sa sjednice KO SDA.... i sada SDP i SDA u koaliciji, a nisu mogli biti ljuci neprijatelji .... komunjare with muslimi <{POST_SNAPBACK}> Ko bi to rekao, ali Veladjici, preko nekih iz Cazina naredili, a ovi se otimaju... Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Vento 515 Report post Posted November 7, 2006 Meni je najja Quote Share this post Link to post Share on other sites
+pa3um 4 Report post Posted November 7, 2006 Meni je najja Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Vento 515 Report post Posted November 7, 2006 Ne sporim to, samo mi smije Quote Share this post Link to post Share on other sites
Juso 0 Report post Posted November 7, 2006 Da se zna ko je tu glavni, Hozan je najjaci igrac u SDA na cijelom kantonu, u zadnjih par godina.<{POST_SNAPBACK}> Nisam u toku dogadzaja i ne poznajem te nase politicare.Posto cesto spominjete tog Hozana molio bi nekog da mi kaze jel taj Hozanovic iz Liskovca ili Rujnice?jel mu ocu ime Ejub (bio poreznik) ili Serif iz Rujnice.Unapred se zahvaljujem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+[I-B-R-O] 63 Report post Posted November 9, 2006 Juso, mislim da nije to taj od toga sto je ubirao poreze nego, neku noc bas bila sjednica onoga KO SDA, pa nakon sjednice ono saopstenje da nam zamazu oci sto su u koaliciji sa SDP-om, al' kazu da ce se drzati neke platforme, uglavnom ne kontam ja te novinarske i politicke fraze al' sam kontao kad su rekli da se i dalje zalazu za Bihacku regiju... nejasno mi sada to, jel to ta ista regija koju je DNZ iscrtavao na svojim predizbornim panoima :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
+snake 474 Report post Posted November 9, 2006 Juso, mislim da nije to taj od toga sto je ubirao poreze nego, neku noc bas bila sjednica onoga KO SDA, pa nakon sjednice ono saopstenje da nam zamazu oci sto su u koaliciji sa SDP-om, al' kazu da ce se drzati neke platforme, uglavnom ne kontam ja te novinarske i politicke fraze al' sam kontao kad su rekli da se i dalje zalazu za Bihacku regiju... nejasno mi sada to, jel to ta ista regija koju je DNZ iscrtavao na svojim predizbornim panoima <{POST_SNAPBACK}> Oni se Ibro, ina Quote Share this post Link to post Share on other sites
hadzi 2 Report post Posted November 9, 2006 Sazem se sa Kemom u potpunosti Ovaj kaze za zeljezaru, SDA je unistila, za pocetak cu to prihvatiti da je to tako medjutim, kad malo bolje razmislim i kad se malo bolje pozabavim ovim problemom koji je bio u zeljezari, dodje covjek i do drukcijeg zakljucka. sjecate se svi dobro da je zeljezara privatizirana i sjecate se svi naravno da je bilo protesta ispred zeljezare i da su jedni radili a drugu strajkali. i sve to tako teklo godinu za godinom dok Sud nije prodao zeljezaru. i sta se sad desava, oni koji su bili vodje da se protestira ispred Zeljezare da zeljezara ne radi, nema ih nigdje - jer je Sud prodao Quote Share this post Link to post Share on other sites
+snake 474 Report post Posted November 9, 2006 Sazem se sa Kemom u potpunosti Ovaj kaze za zeljezaru, SDA je unistila, za pocetak cu to prihvatiti da je to tako medjutim, kad malo bolje razmislim i kad se malo bolje pozabavim ovim problemom koji je bio u zeljezari, dodje covjek i do drukcijeg zakljucka. sjecate se svi dobro da je zeljezara privatizirana i sjecate se svi naravno da je bilo protesta ispred zeljezare i da su jedni radili a drugu strajkali. i sve to tako teklo godinu za godinom dok Sud nije prodao zeljezaru. i sta se sad desava, oni koji su bili vodje da se protestira ispred Zeljezare da zeljezara ne radi, nema ih nigdje - jer je Sud prodao Quote Share this post Link to post Share on other sites
+jedancoek 48 Report post Posted November 9, 2006 Sazem se sa Kemom u potpunosti Ovaj kaze za zeljezaru, SDA je unistila, za pocetak cu to prihvatiti da je to tako medjutim, kad malo bolje razmislim i kad se malo bolje pozabavim ovim problemom koji je bio u zeljezari, dodje covjek i do drukcijeg zakljucka. sjecate se svi dobro da je zeljezara privatizirana i sjecate se svi naravno da je bilo protesta ispred zeljezare i da su jedni radili a drugu strajkali. i sve to tako teklo godinu za godinom dok Sud nije prodao zeljezaru. i sta se sad desava, oni koji su bili vodje da se protestira ispred Zeljezare da zeljezara ne radi, nema ih nigdje - jer je Sud prodao Quote Share this post Link to post Share on other sites