lucky 1,271 Report post Posted February 14, 2015 Moguće je i to ... Izgleda da ova vlada neće dočekati proljeće ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mir&dobro 202 Report post Posted February 14, 2015 Moguće je i to ... Izgleda da ova vlada neće dočekati proljeće ... Neizvjesno jeste. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+[I-B-R-O] 63 Report post Posted February 15, 2015 Poštovani,Posto je danas imenovana Vlada USK kojoj želim svu sreću u radu i nadam se da ce biti najuspješnija do sada, moram da Vas izvjesnim da ja nisam imenovan u Vladu i da Vam se zahvalim na ogromnoj podršci do sada i na velikom broju poziva danas jer velikom broju Vas nije bilo jasno zašto je to tako. Ukratko da Vam objasnim da je u prijedlogu za imenovanje Vlade koju su trebali činiti ministri iz SDA i DF a kasnije i Laburista, OO SDA CAZIN dobio dva ministarstva i to obrazovanje i poljoprivredu. U toj kombinaciji sam bio prijedlog za ministra poljoprivrede. Medjutim, u novoj skupstinskoj većini sa ASDA, morali smo iz kvote Cazina koja je i dalje imala dva ministarstva dati mjesto konstitutivnom narodu iz reda Srba, a u unutarstranačkim pregovorima smo zauzvrat dobili mjesto predsjedavajućeg Skupštine. Ovom prilikom čestitam kandidatima iz OO SDA CAZIN gosp. Nijazu Husicu na izboru predsjedavajućeg skupštine USK-a i mr.sc Adisu Muharemovicu na izboru ministra obrazovanja, nauke, kulture i sporta u Vladi USK-a. Lijep pozdrav Doc.dr.sc. Husein Vilic Quote Share this post Link to post Share on other sites
+viking 863 Report post Posted February 15, 2015 Poštovani,Posto je danas imenovana Vlada USK kojoj želim svu sreću u radu i nadam se da ce biti najuspješnija do sada, moram da Vas izvjesnim da ja nisam imenovan u Vladu i da Vam se zahvalim na ogromnoj podršci do sada i na velikom broju poziva danas jer velikom broju Vas nije bilo jasno zašto je to tako. Ukratko da Vam objasnim da je u prijedlogu za imenovanje Vlade koju su trebali činiti ministri iz SDA i DF a kasnije i Laburista, OO SDA CAZIN dobio dva ministarstva i to obrazovanje i poljoprivredu. U toj kombinaciji sam bio prijedlog za ministra poljoprivrede. Medjutim, u novoj skupstinskoj većini sa ASDA, morali smo iz kvote Cazina koja je i dalje imala dva ministarstva dati mjesto konstitutivnom narodu iz reda Srba, a u unutarstranačkim pregovorima smo zauzvrat dobili mjesto predsjedavajućeg Skupštine. Ovom prilikom čestitam kandidatima iz OO SDA CAZIN gosp. Nijazu Husicu na izboru predsjedavajućeg skupštine USK-a i mr.sc Adisu Muharemovicu na izboru ministra obrazovanja, nauke, kulture i sporta u Vladi USK-a. Lijep pozdrav Doc.dr.sc. Husein Vilic Ja sam mislio da si ti Ibro a ne Husein :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
+[I-B-R-O] 63 Report post Posted February 16, 2015 Necete mi zamjeriti lazno predstavljanje :p Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Banjaluka 401 Report post Posted February 16, 2015 Bolje i to nego da si otišao u političare. Oni ništa ne priznaju, čak ni dok SIPA provaljuje vrata. :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
+[I-B-R-O] 63 Report post Posted February 18, 2015 PA kome je još SIPA na vrata upala s pravim razlogom? :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Banjaluka 401 Report post Posted February 18, 2015 Ma ja, evo danas u Zenici pokupiše neke turiste. Ne može čovjek više ni na godišnji kako hoće. :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Ciklama 919 Report post Posted February 19, 2015 Pa da, SIPA hapsi nevine ... Nikad mi države nećemo imati, jer nismo spremni sebe mjenjati. :D Do sad se bar pokazalo da su sve stranke ista sranja, samo imaju druge igrače (a nekad se neki i ponavljaju u različitim strankama) a djela im zavise od ponuđenih mogućnosti. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Banjaluka 401 Report post Posted February 19, 2015 Do sad se bar pokazalo da su sve stranke ista sranja, samo imaju druge igrače (a nekad se neki i ponavljaju u različitim strankama) a djela im zavise od ponuđenih mogućnosti. Ovo bi trebalo staviti u zaglavlje podforuma politika! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Haris2016 0 Report post Posted February 29, 2016 svi oni zele samo sebi, ja zivim u potkrovlju, gledam zvjezdice kroz krovni prozor i zivim svoje snove, a njima je samo bolje ne nama :) :) :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Remzudin 77 Report post Posted February 29, 2016 ne sikiraj se,ja cu sve pobrkati. Nebavim se bez veze sa carkama. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+viking 863 Report post Posted February 29, 2016 Remzo,da ti nisi osnivac A-SDA :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites