+Incubus 650 Report post Posted August 13, 2006 pa dokle ce to na ovim balkanskim prostorima biti tako mater mu j**** Quote Share this post Link to post Share on other sites
+viking 863 Report post Posted August 13, 2006 eeee, nas'o sam nesto iz novina starih ko grcka jes da nije citavo, al' nazire se sastav Krajine E ovo je sastav kad sam ja pionir krajine bio. :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
+safet susic 54 Report post Posted August 13, 2006 Nista glavu gore idemo dalje mogu vam samo reci da ovim novim igracima bilo najzalije upravo zbog navijaca i sv su culi kako imamo jedne od boljih navijaca na ovim prostorima pa svi ocekuju da ce u subotu protib GOSKA biti pun stadion zato sad je na vama da se organizujete i da se napravi atmosfera kao protiv vlasica.. Svojom igrom i zalaganujem ova ekipa to zasluzuje.. Mislim da ce opet bi8ti organizovano kretanje navijaca ispred FB i da ce na prezentaciji nove Himne biti pun stadion. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aljo_SN 1 Report post Posted August 13, 2006 Kako ces ga ti docekati, kad Krajina i Jedinstvo igraju u razlicitim ligama koje sude razlicite sudije. A sto se tice Mramora, to vam je bilo za o Quote Share this post Link to post Share on other sites
+safet susic 54 Report post Posted August 14, 2006 16.08. u 17h prijateljska utakmica izmedu FK Krajina(Cazin)-FK Zeljeznicar(Bos Krupa) na gradskom stadionu u cazinu a poslije toga odma juris u sportsku dvoranu u Cazin gdje se stastaju takoder u prijateljskoj utakmici BiH-Scedska ova utakmica pocinje u 19h!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
+safet susic 54 Report post Posted August 16, 2006 Danas je Krajina na gradskom stadionu u Cazinu u prijateljskoj utakmici savladala ekipu Zeljeznicara iz Bos. Krupe rezultatom 3-1 strijelci su bili Bojan Kecman( 2 puta) i Sarkic Emsad. Dobra vijest za navijace FK Krajina da su se u ekipu vratli stari i iskusni igraci Branic Dino Racic i napadac koji je puno doprinio ovom klubu koji ni ovaj put nije odbio pomoci Krajini Osman Huskic koji ce po svemu sudeci igrati samo domace utakmice! Quote Share this post Link to post Share on other sites
+[I-B-R-O] 63 Report post Posted August 19, 2006 Krajina 0 : 0 Go Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aljo_SN 1 Report post Posted August 19, 2006 E ebemu,kako su igrali,jel igrao Huskic? Quote Share this post Link to post Share on other sites
+safet susic 54 Report post Posted August 19, 2006 E ebemu,kako su igrali,jel igrao Huskic?<{POST_SNAPBACK}> Nisu nikako igrali potpuno razocarenje a igrao je Osman, usao 2. pol nista narocito jedino sto je u 90 min zapucao izgledni sansu! Quote Share this post Link to post Share on other sites
good_boy 2 Report post Posted August 22, 2006 De nek neko ispravi na stranici Krajine da se igra s Zvijezdom,jer se igra s TOSK-om!!! Bar sam na internetu procitao tako a i bilo je preko TV-a!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
playlife 1 Report post Posted August 22, 2006 De nek neko ispravi na stranici Krajine da se igra s Zvijezdom,jer se igra s TOSK-om!!! Bar sam na internetu procitao tako a i bilo je preko TV-a!!!<{POST_SNAPBACK}> Igra se sa Zvijezdom iz grada Quote Share this post Link to post Share on other sites
good_boy 2 Report post Posted August 23, 2006 Ok ako tako kazes ali i u Novina Sport AvaZ isto pise Proti TOSK,a Zvijezda gostuje kod Mramora!Jucer ja kupio novine! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aljo_SN 1 Report post Posted August 24, 2006 Tako je. 100% provjeren INFO TOSK-Krajina Cazin Quote Share this post Link to post Share on other sites
playlife 1 Report post Posted August 24, 2006 Tako je. 100% provjeren INFO TOSK-Krajina Cazin<{POST_SNAPBACK}> imate li vi love pa da se kladimo,ja cu vama dati 5:1.Ja tvrdim da se igra sa Zvijezdom iz Grada Quote Share this post Link to post Share on other sites
SN_Bihac 0 Report post Posted August 24, 2006 Igrate brate s Zvijezdom, ne znam cemu tolika polemika. Odkud tebi Aljo ta 100% informacija. TOSK je proslo kolo bio domacin sad gostuje Quote Share this post Link to post Share on other sites
playlife 1 Report post Posted August 24, 2006 Igrate brate s Zvijezdom, ne znam cemu tolika polemika. Odkud tebi Aljo ta 100% informacija. TOSK je proslo kolo bio domacin sad gostuje<{POST_SNAPBACK}> tako je brate,nek ima iko ko ako nista bar logicki razmislja.Da ste pratili imalo ligu vidjeli bi da je Tosk igrao prve 2-je utakmice kuci,i ovo bi onda bili 3-ca sto je nemoguce.Jos kad napise 100% informacija,pa valjda znaju igraci s kojima sam svaki dan u kontaktu s kim igraju.Nisi se trebao javiti,mozda sam im mogao uzeti koju paru na okladi.hehehe Quote Share this post Link to post Share on other sites
+safet susic 54 Report post Posted August 25, 2006 Danas je Krajina otputovala u Gradacac a ne u Tesanj kao sto su neki spominjal, zelim im sve najbolje i da se vrate makar sa jednim bodom sto bi bila odlicna uvertira pred derbi sa Rudarom iz Kaknja koji je glavni favorit za ulazak u PL. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+safet susic 54 Report post Posted August 26, 2006 1. poluvrijeme u Grada Quote Share this post Link to post Share on other sites
+[I-B-R-O] 63 Report post Posted August 26, 2006 E super. sada je red da lapimo jednu tekmu na domacem terenu, i da vec pocnemo iskupljat jos sejtana da napravimo bisnu organizaciju Quote Share this post Link to post Share on other sites
+_Gost1 18 Report post Posted August 26, 2006 elhamdulilah, izvukli smo bod! Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockstar 66 Report post Posted August 26, 2006 neka neka ako Bog da sad pobjeda na domacem terenu idemo sinoviiiiiiii Quote Share this post Link to post Share on other sites
+safet susic 54 Report post Posted August 26, 2006 Bio sam sa d Quote Share this post Link to post Share on other sites
_AnArchy_ 0 Report post Posted August 26, 2006 Ejj kako je zavrsila utakmica u Gradaccu??Jesmo li pobijedili?? Idemo Krajino - Tvoji Sejtani ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
+safet susic 54 Report post Posted August 26, 2006 Ejj kako je zavrsila utakmica u Gradaccu??Jesmo li pobijedili?? Idemo Krajino - Tvoji Sejtani <{POST_SNAPBACK}> Doktore vidis li ti ista 0-0 je zavrsilo :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
_AnArchy_ 0 Report post Posted August 26, 2006 Ajjjjjj vidaj mene..sorry ljudi ja ni vidio to toliko nisam.. Svaka cast momci.. FK KRAJINA Quote Share this post Link to post Share on other sites