+Ciklama 919 Report post Posted May 7, 2015 Ammar organizuje javni skup po projektu: "Otici ili ostati?" - djeca to tako ozbiljno shvataju. Posto o tome pricamo, planiramo (pomognem koliko mogu ... ) ne vidim srcanost i borbenost kod odraslih kao kod omladine. "Odliv mozaka" je problem sviju, al' bom' u BiH nije. Zalosno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+viking 863 Report post Posted May 12, 2015 Kragujevac pregovara o Disneyland parku?Autor Mustafa Dz. prije 1 sati Evo Miki I Paja se vracaju kuci posto je od davnina poznato da su to srpski likovi koje su ameri nepravedno prisvojili :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
lucky 1,271 Report post Posted May 29, 2015 i tako prolaze dani ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted June 24, 2015 i tako prolaze dani ... na zemlji sto su mi dani... Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Ciklama 919 Report post Posted September 4, 2015 - Banjaluka, ljudino, kako si? Šta ima kod tebe?- Hojla, heroju naš, nadam se da si dobro.- Komšo, ništa više ne planiram. Kako si ti? Tvoja mama? Ima li kakvih slatkih novosti kod tebe?DLZ Ostalima maksuz selam i pozdrav. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+BlackHawk 178 Report post Posted September 4, 2015 - Komšo, ništa više ne planiram. Kako si ti? Tvoja mama? Ima li kakvih slatkih novosti kod tebe?Dobro je.. dura se.. Mama nekad bolje, nekad lošije, al dobro je za razliku kako bila.. Slatkih novosti.... Od brata mali počeo puzati kod mene ništa slatko, pa ni kolača... Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Ciklama 919 Report post Posted September 7, 2015 E? Da nisi na dijeti kad nema kolača? MašAllah, kako vrijeme ide, kad se sljedeći put čujemo možda ćeš reći da je dječak krenuo u školu. Ima li gdje Herke na vidiku? Kako je ona? Njena svekrva? Porodica?Selami je maksuz od mene. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+BlackHawk 178 Report post Posted September 11, 2015 Herka u trku.... Slabo vremena ima izašta.. Svekrva po bolnici još ide..Selam sam prenio, ali zaboravio odgovorit ovdje ... Imaš i ti maksuz selam od nje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Ciklama 919 Report post Posted September 11, 2015 Eeeee. šta će biti kad ostariš, kad već sad zaboravljaš. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Ciklama 919 Report post Posted September 30, 2015 Smrzoh se, gladna sam ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
+BlackHawk 178 Report post Posted September 30, 2015 Več počele žalbe na hladnoću.....kuku majkooo Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Banjaluka 401 Report post Posted October 1, 2015 Padam s nogu od umora... Quote Share this post Link to post Share on other sites
+[I-B-R-O] 63 Report post Posted October 3, 2015 sve ti ne jebem Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Ciklama 919 Report post Posted October 5, 2015 Aaaaaa danas mi je vruće i prenajela sam se. Zašto ne mogu pisati na eglen kutiji? Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Banjaluka 401 Report post Posted October 9, 2015 Ciklamin post (ovaj iznad ) je posljednji koji je napisan na forumu, još u ponedjeljak. A danas je petak. Četiri dana niko ni mukajet na ovom forumu, jeste li živi ljudi? Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Ciklama 919 Report post Posted October 12, 2015 Meni ne dostaje Bella, ona je bar postala šta sluša. Ne mogu se udostojiti i napisati što ne mogu pisati na eglen kutiji, ccccc. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+BlackHawk 178 Report post Posted October 12, 2015 Ja bi ti rekao da znam Mora da ti to PREMIUM isteklo moraš doplatiti Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted October 12, 2015 Meni ne dostaje Bella, ona je bar postala šta sluša. Ne mogu se udostojiti i napisati što ne mogu pisati na eglen kutiji, ccccc.evo testirao sam sa PREMIUM grupom clanova i nema nikakvih problema ... napravi screen da vidim kako ti se prikazuje eglen kutija ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Banjaluka 401 Report post Posted October 12, 2015 Šta Bellom, jel se udala ili joj je forum dosadio? Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Ciklama 919 Report post Posted October 14, 2015 Eglen kutiju vidim naopako, zadnje pisano je na dnu. Kad stignem uslikat ću.Hvala na trudu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Ciklama 919 Report post Posted October 15, 2015 Ovako izgleda Eglen kutiija. I pišem i šutnem i nema ništa .... .D Quote Share this post Link to post Share on other sites
+viking 863 Report post Posted October 15, 2015 I meni je kutija bila naopako dok se nisam sjetio ekran okrenuti :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Ciklama 919 Report post Posted October 16, 2015 I meni je kutija bila naopako dok se nisam sjetio ekran okrenuti :-)Hjoj legendo, nisam se toga sjetila . Quote Share this post Link to post Share on other sites
+BlackHawk 178 Report post Posted October 16, 2015 Zar nije lakše kliknut na tu iconicu u ćošku i settings i okrenuti chat da bude kako vama paše Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Ciklama 919 Report post Posted October 16, 2015 Zar nije lakše kliknut na tu iconicu u ćošku i settings i okrenuti chat da bude kako vama paše Još da mi kažeš caku da mogu pisati na eglen kutiji da Lakina mogu zezati. Quote Share this post Link to post Share on other sites