+Amren 660 Report post Posted July 24, 2011 Trke, trke i samo trke.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Ciklama 919 Report post Posted July 24, 2011 I da, kad insan shvati koja je budala ........ 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
+EcI PeCi PeC 456 Report post Posted July 25, 2011 u sred frakfurta sve puno zeceva ... aj jesu sjatki.. cak sam i bibera vidjela kako zivi u prirodi Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Zelka 268 Report post Posted July 25, 2011 sretna za svog brata do bola i ima najbolji tattoooooooooooooooo i ja biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Malina 449 Report post Posted July 25, 2011 I've got sunshine on a cloudy day. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+EcI PeCi PeC 456 Report post Posted July 26, 2011 ukoci se ja spavajuci.. meni treba posoooo Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Ciklama 919 Report post Posted July 26, 2011 A što mi cikla ide na nerve kad je spremam u zmnicu ...... Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Zelka 268 Report post Posted July 26, 2011 [quote name='Ciklama' timestamp='1311667841' post='434887'] A što mi cikla ide na nerve kad je spremam u zmnicu ...... [/quote] sto lila ruke? dobra je cikla brete mmm Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Sebina 56 Report post Posted July 26, 2011 [quote name='Ciklama' timestamp='1311667841' post='434887'] A što mi cikla ide na nerve kad je spremam u zmnicu ...... [/quote] hahaha razumjem te potpuno, prije sedmicu dana imala sam isti problem :SSS skoro 100 galona bilo :SS Quote Share this post Link to post Share on other sites
lucky 1,271 Report post Posted July 26, 2011 meraba majka Quote Share this post Link to post Share on other sites
+EcI PeCi PeC 456 Report post Posted July 26, 2011 zene imal kakav recept za tu ciklu... i aj bi pravila, ne 100 galona ali par rado... hajte ispishite... Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Ciklama 919 Report post Posted July 26, 2011 [quote name='EcI PeCi PeC' timestamp='1311701304' post='434930'] zene imal kakav recept za tu ciklu... i aj bi pravila, ne 100 galona ali par rado... hajte ispishite... [/quote] Moj recept: - prokuham ciklu - ne previše jer više volimo da malo hrska tj. bude tvrđa - očistim i režem, nož koji je neravan zbog ljepšeg izgleda, debljina po želji, veličina komada itd. - složim u tegle a prelijev : 1 litra vode, 3 kašike šećera, 2 kišike soli i na to dvije kašike živog sirćeta, (prije sirćeta otopim šećer i so mješajući) ulijevam u tegle i nožem okolo tegle pritišćem da iziđe zrak kad su pune, na dnu lonca stavim deblju krpu, složim tegle da se ne dodiruju, naspem vodu da prekrije tegle, kad prokuhaju, izvadim i pokrijem dekom da se lagano hlade. Poklopci se nadmu prilikom kuhanja, a uvuču prema dole prilikom hlađenja i to mi je mjerilo da su uspješno zatvorene. Jedna litra prelijeva oko 6 tegli napuni (5 sigurno), ovisno od slaganja cikle. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Dobar_Los_Zao 555 Report post Posted July 26, 2011 [quote name='Ciklama' timestamp='1311709696' post='434941'] Moj recept: - prokuham ciklu - ne previše jer više volimo da malo hrska tj. bude tvrđa - očistim i režem, nož koji je neravan zbog ljepšeg izgleda, debljina po želji, veličina komada itd. - složim u tegle a prelijev : 1 litra vode, 3 kašike šećera, 2 kišike soli i na to dvije kašike živog sirćeta, (prije sirćeta otopim šećer i so mješajući) ulijevam u tegle i nožem okolo tegle pritišćem da iziđe zrak kad su pune, na dnu lonca stavim deblju krpu, složim tegle da se ne dodiruju, naspem vodu da prekrije tegle, kad prokuhaju, izvadim i pokrijem dekom da se lagano hlade. Poklopci se nadmu prilikom kuhanja, a uvuču prema dole prilikom hlađenja i to mi je mjerilo da su uspješno zatvorene. Jedna litra prelijeva oko 6 tegli napuni (5 sigurno), ovisno od slaganja cikle. [/quote] kad budemo na sladoled sljedeci put, ponesi mrvicu da probam i ocijenim Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Ciklama 919 Report post Posted July 26, 2011 (edited) [quote name='Dobar_Los_Zao' timestamp='1311712645' post='434947'] kad budemo na sladoled sljedeci put, ponesi mrvicu da probam i ocijenim [/quote] Ne, ne, kad budete meni kući dolazili, pripremim ručak i napravimo degustaciju salata ............. Edited July 26, 2011 by Ciklama 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Amren 660 Report post Posted July 26, 2011 [quote name='Ciklama' timestamp='1311712884' post='434948'] Ne, ne, kad budete meni kući dolazili, pripremim ručak i napravimo degustaciju salata ............. [/quote] Jedva cekam...taj rucak.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Malina 449 Report post Posted July 26, 2011 Nitko nema kumove kao ja Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Malina 449 Report post Posted July 26, 2011 Nitko nema kumove kao ja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Daisy 563 Report post Posted July 27, 2011 All the crazy shit I did tonight that will be the best memories Quote Share this post Link to post Share on other sites
AzraiLL 89 Report post Posted July 28, 2011 *ebo mater ko izmisli one ankete na facebooku: ovaj ili onaj. -.-'' Quote Share this post Link to post Share on other sites
lucky 1,271 Report post Posted July 28, 2011 jopet meraba majka ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Ciklama 919 Report post Posted July 28, 2011 Ko rano rani - cijeli dan zijeva ............ 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
+viking 863 Report post Posted July 28, 2011 hebeš ovo...od' ja sutra kuci,valja na oranje u ponedljak Quote Share this post Link to post Share on other sites
Punisher 207 Report post Posted July 28, 2011 Evo, prije neki dan sam se vratio sa "odmora" u svojoj lijepoj BiH. Kazem lijepoj, ali samo kada su u pitanju njene prirodne ljepote. Proveo sam punih mjesec dana u nasem kantonu, po prvi put u zadnjih 10-tak godina. Namjera mi bila da upoznam, sto bi se ono reklo, iznutra kako zivot u nasem kraju funkcionise. Dakle, kako sve to izgleda u stvarnosti - bez "stranaca" i "strankinja" i laznog ophodjenja. I, vjerujte mi: razocarao sam se do zla boga u opste stanje duha, moralnih (ne) vrijednosti, etickih i ne etickih kodeksa ponasanja, medjusobnog uvazavanja i respektovanja, "tvrdog" materijalizma i jos "mekseg" individualizma, uskogrudosti, ogranicenosti, slijepilosti pored ociju......i cega sve ne!!!! Sa duznim odavanjem divljenja prema rijetkima koji su u toj masi sivila uspjeli ostati prkosni i ponosni. Njima i nikom vise mogu samo jedno reci: ne dozvolite da vas sivilo mase ucini drugacijima nego sto ste sada. Svim ostalima: Neka vam je dragi Alah na pomoci!!! 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Dobar_Los_Zao 555 Report post Posted July 28, 2011 boli me uvo za sve... Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Dobar_Los_Zao 555 Report post Posted July 28, 2011 (edited) Edited July 28, 2011 by Dobar_Los_Zao Quote Share this post Link to post Share on other sites