farko_Legenda 41 Report post Posted September 21, 2008 Ne volim pijune...ljude koji slu Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Falcon 24 Report post Posted September 21, 2008 Pijuni su potro Quote Share this post Link to post Share on other sites
Leloooo 0 Report post Posted September 22, 2008 dabogda crko mijesec zut sto mu polaza put koji vodi do nje Quote Share this post Link to post Share on other sites
+breake-dancer 9 Report post Posted September 22, 2008 kajee huseee hasiiii volkaaa klipaaaa Quote Share this post Link to post Share on other sites
+ne_znam_ko_sam 33 Report post Posted September 22, 2008 [quote name='breake-dancer' post='268745' date='22.09.2008, 06:27']kajee huseee hasiiii volkaaa klipaaaa[/quote] kae on njemu uzo vako volku klipu Quote Share this post Link to post Share on other sites
B3bs0n 2 Report post Posted September 23, 2008 sve sto zelim reci je : 3a i jedno be Quote Share this post Link to post Share on other sites
+sebina_ikanovic 2 Report post Posted September 23, 2008 da je samo malo razuma .... Quote Share this post Link to post Share on other sites
B3bs0n 2 Report post Posted September 23, 2008 nepadam 2pu na istu pricu,ali kad se voli,padat ce se dozivotno na istoj greski Quote Share this post Link to post Share on other sites
+bUDO_hodza 47 Report post Posted September 23, 2008 [color="#808080"][b]Nada[/b][/color] Pa sta ako si opaka,imas kraj. Sve ima kraj,sviju ceka "raj" mozda. Mozda Ja nisam medju njima,raj kosta ? Mnogo,puno,cak i previse. Nekad citav zivot zivis u nadi samo da krocis.... Da osjetis onaj ulaz,ono obecanje.... On postoji,ali dani iza nas su svjedoci. Porota,sudijja sto nam sudi,nema tu karte. Nakon trenutka,slasti u biti jesu bile kratke. Ali mi,Insani,nikad da upamtimo nase stanje. Danas si tu,sad te nema,a ti bi rado plakao. Ne ide to tako brate dragi, za kasnjenje je pakao. Ima mjesta,ne brini,nisi na javi da se guras. Uskoro,kad dah prestane,osjetices Bozije kazne. Dane prolazne i vrijeme baceno u nista. Za sve budes pitan,ali cekaj,srce jos kuca. Kuca nekako sporo,nekako lijeno,previse licemjerno. Nije jos vrijeme da se krene. Moli Boga da bude makar to lijepo. To cupanje,ta bol,ti osjecaji,cin sveti. Hoce se desiti,kao sto se ne moze izbjeci. Na nama je samo da molimo,da bude lako. A onda,"onda" umije da bude tajna,nasa misterija. Odlazak s ovog svijeta na mjesto obecanja. Ali nikad ne znas gdje ides,izbora su dva. Ono malo djela sto smo pripremili za onog svijeta ima da bude dovoljno bez prtljage,tamo sve vec ceka... Medjutim,dok srce kuca,ostaje jos borba, Borba izmedju zla i dobra...... Written by [b]bUDO_hodza [/b] [color="#808080"] September 17,2008[/color] +cp[y pastew Quote Share this post Link to post Share on other sites
+bUDO_hodza 47 Report post Posted September 23, 2008 volim nejru Quote Share this post Link to post Share on other sites
olderman 3 Report post Posted September 24, 2008 Jel' Wild-Andjelika banovana il' sta ? Zna li iko ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Floresita 3 Report post Posted September 24, 2008 ojhaaaaaaaaaa josh samo dva dana Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted September 24, 2008 neznam ni sta zelim reci... aha...ev sad znam [b]Kada te vidim prorade hormoni jer ti si glavna premija grudi mi tesne, zelje mi pobesne treba mi anestezija[/b] opaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bice bice dobrooooooooooooooooo Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Virus 2 Report post Posted September 24, 2008 Error message: The page cannot be displayed Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Falcon 24 Report post Posted September 24, 2008 Poceo sam pjevati ... jedna, jedina Una je... znak da sam 1) prolupao 2) naskoro cu doma aBd Quote Share this post Link to post Share on other sites
+black_lady 0 Report post Posted September 24, 2008 Kad ljudi poznu udarati ispod pojasa, znaci da gube na snazi a i ljudskosti... I love that Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Falcon 24 Report post Posted September 24, 2008 [quote name='black_lady' post='270033' date='24.09.2008, 22:05']Kad ljudi poznu udarati ispod pojasa, znaci da gube na snazi a i ljudskosti... I love that [/quote] Nije ljudski veseliti se tudjem moralnom padu Quote Share this post Link to post Share on other sites
+black_lady 0 Report post Posted September 24, 2008 Zamolila bih pojedince da mi se ne obracaju, jer se ni ja nisam obracala njima Quote Share this post Link to post Share on other sites
+_women_ 43 Report post Posted September 24, 2008 Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Falcon 24 Report post Posted September 24, 2008 Kako god ne valja Jedno uze, al cini se pojedincu sklisko... ljudima je inace to uze sklisko, nekima je i zeravica i sve je lakse kad znas da se ne drzim sam i ne nosis sam, ali ne mere, insan je insan... Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Falcon 24 Report post Posted September 25, 2008 Senahid Halilović "Ispričat ću vam priču Bosanska prinova, a govori o Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Zelka 268 Report post Posted September 25, 2008 kak god okrenes good times are comming hahahaha omg kak volim kak se stvari razvijaju ojhaaaaaaaaaa irma voljam te brete chudo ps.et mene vec 17ga u sarajevo ako Bog da Quote Share this post Link to post Share on other sites
olderman 3 Report post Posted September 25, 2008 Umoran sam umoran (Selman Bajrami). Umoran sam, umoran da ti budem jedini hocu da se takmicim svakog redom otkacim. Sa ljepsim me prevari jaranici se povjeri ako mi se vratis tad voljet cu te k'o nikad. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+_women_ 43 Report post Posted September 25, 2008 Quote Share this post Link to post Share on other sites
+black_lady 0 Report post Posted September 25, 2008 [quote name='zvrk_hanuma' post='270271' date='25.09.2008, 12:29'] [/quote] Quote Share this post Link to post Share on other sites