+black tattoo 7 Report post Posted June 1, 2008 [quote][b]James Blunt seli u Zetru[/b] James Blunt, mladi britanski muzičar, samo je u nekoliko godina postao fenomenom svjetske pop muzike. Nakon profesionalne vojničke karijere, u kojoj je slu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Apotekarka_21 35 Report post Posted June 8, 2008 [quote name='black tattoo' post='237545' date='May 31 2008, 05:32'][b]Čola 4. jula u Bihaću![/b] Nakon što je prošle godine održao spektakularne koncerte u Sarajevu i Tuzli, Zdravko Čolić 4. jula nastupa u Bihaću! Kako doznajemo, velika zvijezda će održati koncert na stadionu bihaćkog Jedinstva, a pripreme su u toku. Prema našim informacijama, Čolin koncert u gradu na Uni, kao i dva dana ranije u Puli, trebala bi organizirati agencija "Stage art", ali nam direktor Elmir Rekić još nije želio potvrditi ovu informaciju. Inače, još od prošle godine traje velika turneja "Zavičaj", u okviru koje je Čola održao niz sjajnih koncerta kako u regionu tako i u zemljama Zapadne Evrope, Kanadi i Americi.[/quote] samo jos da dodam da ulaznica kosta 20KM Quote Share this post Link to post Share on other sites
+veritas 188 Report post Posted June 8, 2008 Dino Merlin, [b]19. jula[/b] sarajevski stadion Kosevo... [img]http://forum.cazin.org/style_emoticons/default/^^.gif[/img] Quote Share this post Link to post Share on other sites
+BaroN 256 Report post Posted July 1, 2008 sad u subotu jana u xl Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Floresita 3 Report post Posted July 1, 2008 [quote name='omg-It's-BaroN' post='244479' date='Jul 1 2008, 04:48']sad u subotu [b]jana[/b] u xl [/quote] Lagish? Quote Share this post Link to post Share on other sites
+breake-dancer 9 Report post Posted July 1, 2008 [quote name='omg-It's-BaroN' post='244479' date='Jul 1 2008, 02:48']sad u subotu jana u xl [/quote] niko poseban bas da nema kakvih najava sad kad dodju ovi iz dijaspore dolje Quote Share this post Link to post Share on other sites
+BaroN 256 Report post Posted July 2, 2008 [quote name='Floresita' post='244492' date='Jul 1 2008, 06:45']Lagish? [/quote] sry ... ipak srecko savovic , jana bi trebala biti onda slijedecu ili za dvije sedmice .. ipak subota - Srecko pa HF ko bude isao Quote Share this post Link to post Share on other sites
+breake-dancer 9 Report post Posted July 2, 2008 [quote name='omg-It's-BaroN' post='245022' date='Jul 2 2008, 19:36']sry ... ipak srecko savovic , jana bi trebala biti onda slijedecu ili za dvije sedmice .. ipak subota - Srecko pa HF ko bude isao[/quote] haj da se nepatimo sa vise najava evo ukratko 05.07 sreco savovic kao sto si ti rekao 11.07 Haris dzinovic 19.07. Mile kitic 25.07 Nedeljko bajic baja 26.07 Rizzo Ruza sve to u xl-u bice dijaspore p.s et bome urednici cazin.net-a objavite nam to i na Nocni Zivot Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Omercevka_ 1 Report post Posted July 3, 2008 [quote name='breake-dancer' post='245028' date='Jul 2 2008, 19:54']haj da se nepatimo sa vise najava evo ukratko [b]05.07 sreco savovic kao sto si ti rekao[/b] 11.07 Haris dzinovic 19.07. Mile kitic 25.07 Nedeljko bajic baja 26.07 Rizzo Ruza sve to u xl-u bice dijaspore p.s et bome urednici cazin.net-a objavite nam to i na Nocni Zivot [/quote] ohaaaaaaa Quote Share this post Link to post Share on other sites
+ne_znam_ko_sam 33 Report post Posted July 3, 2008 [quote name='breake-dancer' post='245028' date='Jul 2 2008, 20:54']haj da se nepatimo sa vise najava evo ukratko [b] 11.07 Haris dzinovic[/b] sve to u xl-u bice dijaspore p.s et bome urednici cazin.net-a objavite nam to i na Nocni Zivot [/quote] Ovo ne mogu da vjerujem Hari dolazi u XL , a ja u Sa bem mu sismisa Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Clark Gable 140 Report post Posted July 3, 2008 [quote name='ne_znam_ko_sam' post='245163' date='Jul 3 2008, 13:11']Ovo ne mogu da vjerujem Hari dolazi u XL , a ja u Sa bem mu sismisa [/quote] sta je sa Incelom, zar se dole vise ne odrzavaju koncerti ? p*** XL, kud bas tamo!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
+BaroN 256 Report post Posted July 3, 2008 jooooj Haris Dzinovic , zamisli kakva ce to guzva i kakva ce noc biti - mislim da je to najbolji koncert nakon Mostar sevdah reuniona u FB-u ! Ako ko zna da mi nadje kad ce Jana , ako nije XL , milion posto senator ... dajte isao bih ja nju "gledati" Quote Share this post Link to post Share on other sites
+breake-dancer 9 Report post Posted July 3, 2008 [quote name='omg-It's-BaroN' post='245249' date='Jul 3 2008, 18:19']jooooj Haris Dzinovic , zamisli kakva ce to guzva i kakva ce noc biti - mislim da je to najbolji koncert nakon Mostar sevdah reuniona u FB-u ! Ako ko zna da mi nadje kad ce [b]Jana[/b] , ako nije XL , milion posto senator ... dajte isao bih ja nju "gledati" [/quote] na web stranici od senatora nestoji nista o nastupima ali sigurno je dolje jer je jednom bila il vise puta Quote Share this post Link to post Share on other sites
B3bs0n 2 Report post Posted July 4, 2008 (edited) Zdravko Colic Bihac stadion Jedinstvo 04.07.2008 pocetak 20:00 ulaznica 20KM s brojem 066/<---- s kreditom od 60KM zar se neispali? Edited July 4, 2008 by *_lucky_luck_* Quote Share this post Link to post Share on other sites
+bull 130 Report post Posted July 4, 2008 (edited) Jebes broj... sto se tice Cole ja ga ne slusam, al se idem zezati sa rajom, da se urokam Idel jos ko ? Edited July 4, 2008 by TequilA Quote Share this post Link to post Share on other sites
+x-men 586 Report post Posted July 4, 2008 ma sad je to sve po ex yug ovamo gore nema vise koncerta...do 9 mjeseca Quote Share this post Link to post Share on other sites
+breake-dancer 9 Report post Posted July 4, 2008 khmmm gdje ste sta ima ovako Senator 01.08 - Jana 02.08 - Alma Tucakovic 19.07 - Mitar Miric srijeda 23.07. - Maja Marijana Poslije Maje odmah druga noc ce biti Stoja pa hebo te mogu onda samo pare ponijeti za pjevace Quote Share this post Link to post Share on other sites
+BaroN 256 Report post Posted July 4, 2008 jana , stoja , haris dzinovic ... lol .. jos da nam je rahmetli Safet Isovic u mogucnosti da dodje ... al steta .. svaka cast za ova tri koncerta .. ja cu lagano da idem Quote Share this post Link to post Share on other sites
irina 0 Report post Posted July 5, 2008 zaista zalosno na kakve se pjevace i pjevacice daju pare u nasem gradu i jos gore sto se nema izbora!!! i ona se pitamo sto nam mladi odlaze iz cazina, razlog vise! Quote Share this post Link to post Share on other sites
+breake-dancer 9 Report post Posted July 5, 2008 [quote name='irina' post='245610' date='Jul 5 2008, 00:25']zaista zalosno na kakve se pjevace i pjevacice daju pare u nasem gradu i jos gore sto se nema izbora!!! i ona se pitamo sto nam mladi odlaze iz cazina, razlog vise![/quote] mah bolje je nego u bihacu Quote Share this post Link to post Share on other sites
+BaroN 256 Report post Posted July 6, 2008 [quote name='irina' post='245610' date='Jul 5 2008, 01:25']zaista zalosno na kakve se pjevace i pjevacice daju pare u nasem gradu i jos gore sto se nema izbora!!! i ona se pitamo sto nam mladi odlaze iz cazina, razlog vise![/quote] pa ne znam kakve bi ti pjevace voljela vidjeti ? ovo se u cazinu slusa ... Mislim da su koncerti za svaku pohvalu , a pogotovo ovaj Harisa Dzinovica koji slijedi Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Clark Gable 140 Report post Posted July 6, 2008 kako nema izbora one koje cazinjani zele slusati ti upravo i dolaze da pjevaju, sta ce nama jedan balasevic kad bi doslo 200 ljudi na njegov koncert, al zato jedna jana i mitar napune xl.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
irina 0 Report post Posted July 6, 2008 upravo zato jer se nema izbora u koji god kafic osim FB-a i tam onaj jel City pub il vec kak se, svugdje je ista muzika, pa covjeku se upije u usi hahaha al stvarno zasto se ne dovede neko poput recimo zostera, duioze, regina, flamingosi, iiitd nisu nista skuplji od jane maje mile cile i tome slicno Quote Share this post Link to post Share on other sites
+breake-dancer 9 Report post Posted July 6, 2008 [quote name='irina' post='245806' date='Jul 6 2008, 21:40']upravo zato jer se nema izbora u koji god kafic [b]osim FB-a[/b] i tam onaj jel City pub il vec kak se, svugdje je ista muzika, pa covjeku se upije u usi hahaha al stvarno zasto se ne dovede neko poput recimo [b]zostera, duioze, regina, flamingosi[/b], iiitd nisu nista skuplji od jane maje mile cile i tome slicno[/quote] u fb-u samo rock muzika i maloljetnici koga interesuje rock? nema bez narodnog nista koji su oto nikad cuo heheh gdje ces to u cazin bolan Quote Share this post Link to post Share on other sites
irina 0 Report post Posted July 7, 2008 ocito nigdje Quote Share this post Link to post Share on other sites