+[I-B-R-O] 63 Report post Posted March 20, 2006 Nisam pratio utrku. mozel rezime? Quote Share this post Link to post Share on other sites
+picasso 356 Report post Posted March 20, 2006 start: alonso iskoristio glup start williamsovih vozaca i doso na 3. mjesto nekoliko krugova kasnije raikonena klien udario i raikonen zavrsio utrku shcumacher sa 14 pozicije doso na 6 fisichella iskoristio pole i utrku do kraja odvezao bez greske renaultov tim odradio sve perfektno od taktike do boxova rezultati 1.fisichella 2.alonso 3.button Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Incubus 650 Report post Posted March 20, 2006 Ma genijalan start alonsa ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Clark Gable 140 Report post Posted March 20, 2006 ..sve se bojim da ce i ova sezona biti dosadna, jedan tip briljira i dominira a ostali "prnuli u sisu", steta ferarija, nisu trebali mijenjati onaj motor "f2002", ono je bilo savrsenstvo... doduse alonso se iskazao, kad ga se sjetim prije par sezona... :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
+profac 76 Report post Posted March 20, 2006 ja sam se odmah na pocetku razocarao i onda mi od po' cejifa bilo gledati zao mi bude reikonena brete Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Incubus 650 Report post Posted March 20, 2006 Ne vjerujem da ce sezona biti dosadna. I na pocetku je mclaren imao problema a renault briljirao ali poslije se zakompliciralo. Iskreno ja sam veliki renault fan jos od doba kada je williams isao na njihovim motorima i zak vilnev bio prvak, ali zelio bih da sezona bude sto zanimljivija. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+auslanderka zauvjek bosanka 83 Report post Posted March 21, 2006 ja opet nisam gledala,pa kako kad sam u pet ustala uf,haj kad je opet, ovaj put zapamtim sebi u mob pa da pogledam vis jednom!!! <_< Quote Share this post Link to post Share on other sites
vrljin 1 Report post Posted March 21, 2006 nema ljudi opet ce alonso pocipati sve ovo covjek je fakat sad u formi i svaka mu cast Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Virus 2 Report post Posted April 29, 2006 To mi je drago za Cuti. Da vidimo ko ce ove sezone biti THE BEST [size=14 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vancho 2 Report post Posted April 30, 2006 mislim da ce ova sezona biti jako interesantna, za razliku od prosle.. reno jest dobar ali ima timova koji se jos nedaju, cupaju se , pa vidjet cemo kako ce se sve zavrsiti.. ima jos posla da se uradi.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
_haRY_[garronja] 3 Report post Posted May 2, 2006 meni je najbolja u Monacu ! a najvise mrzim u Indianapolis (SAD),neznam ni ja sto ali eto,tako je to <{POST_SNAPBACK}> tresnjo slazem se sa tobom!!nadam se da ce schumi ove godine sve ih sasiti :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Robin_Hood 0 Report post Posted May 2, 2006 tresnjo slazem se sa tobom!!nadam se da ce schumi ove godine sve ih sasiti <{POST_SNAPBACK}> hehe ma nadaj se ti i dalje,i ja bih volio ali sad hoce li - to je tesko znati. znam samo da ce biti interesantno :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Clark Gable 140 Report post Posted May 30, 2006 DVA DANA nakon VN Monaca jo Quote Share this post Link to post Share on other sites
+auslanderka zauvjek bosanka 83 Report post Posted May 30, 2006 e sad on kaze da nije namjerno...sad mozda i nije al ipak se pokazao ...napokon i ja da pogledam ipak mi je monaco najdraza :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Clark Gable 140 Report post Posted May 30, 2006 hehe, razocarao me je, ma da su ostali na onom starom motoru, nikad on nebi izgubio ali.. ehh, monaco nije losa, ja sam bio dan poslije utrke, da vidis kako cistaci ciste, odnosno celicnom cestom strugaju tragove guma sa ceste.. a ne znam, meni je najbolje kad kisa pada kad se vozi.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+elo 3 Report post Posted May 30, 2006 hehe, razocarao me je, ma da su ostali na onom starom motoru, nikad on nebi izgubio ali.. ehh, monaco nije losa, ja sam bio dan poslije utrke, da vidis kako cistaci ciste, odnosno celicnom cestom strugaju tragove guma sa ceste.. a ne znam, meni je najbolje kad kisa pada kad se vozi..<{POST_SNAPBACK}> jesi jesi bijo ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Clark Gable 140 Report post Posted May 30, 2006 imam osjecaj da je dosta netrpeljivosti s tvoje strane prema meni ? zbog cega ? zar mi ne vjerujes, mogu ja to tebi i dokazati, ne lazem ja takve banalne stvari kolega!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
vancho 2 Report post Posted May 31, 2006 DVA DANA nakon VN Monaca jo Quote Share this post Link to post Share on other sites
+profac 76 Report post Posted May 31, 2006 nije shumaher nikad posvojio dijete iz srebrenice, ali jeste veliki borac za ljudska prava i donator Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Incubus 650 Report post Posted May 31, 2006 ma vidjelo se ko je vozacina..svaka mu cast..iz boksa krenuti i stici na 5 mjesto na onako uskoj i zahtjevnoj stazi ne moze svako..a ova izjava rosberga nikako nije na mjestu s obzirom da je on debitant, dakle prvi put u F1 a obraca se covjeku od kojeg moze mnogo toga da nauci.. prije svega da bude ccovjhek.. ko nije znao evvo informacija da je schumacher usvojio dijete iz srebrenice, dao 10 miliona eura za pomoc indoneziju nakon cunamija..bio donator obnove porodilista u sarajevu.. mislim da su ljudi bezobrazni prema njemu..<{POST_SNAPBACK}> jedna malaaaaa ispravka ... "ovaj" Rosberg nije "mali" vec "veliki" Rosberg dakle tata Keke:))) ... mislim da on ipak ima malo vise iskustva :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
+safet susic 54 Report post Posted July 16, 2006 Nova sezone i nije bas nesto zanimljiva pocela je zavrsicu u borbi schumahera i alonsa!! 1 Fernando Alonso Quote Share this post Link to post Share on other sites
+safet susic 54 Report post Posted August 6, 2006 Jel tko gledao danas Formulu 1??? Daleko najbolja utrka koju sam ja gledao. Najzalije mi je Schumija :( Quote Share this post Link to post Share on other sites
+auslanderka zauvjek bosanka 83 Report post Posted August 6, 2006 http://f1.b92.net/sr/index.html Quote Share this post Link to post Share on other sites
+safet susic 54 Report post Posted August 6, 2006 Kakva trka. Festival preticanja, ispadanja favorita i kona Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Incubus 650 Report post Posted August 7, 2006 Ko bi rekao da ce vjecni luzer button osvojiti utrku Quote Share this post Link to post Share on other sites