+Incubus 650 Report post Posted January 24, 2004 Zasto neko brise postove ovdje. I zelio bih znati od te doticne osobe zasto je bas moj odgovor na hunterovu temu o slovencima izbrisao/la. Quote Share this post Link to post Share on other sites
hunter 77 0 Report post Posted January 24, 2004 I JA BI MOLIO ISTO TAKO DA SE NE BRISU NICIJI POSTOVI.SVAKO IMA PRAVO NA SVOJE MISLJENJE,PA NISMO U NEKOM NOVOM JEDNOUMLJU ILI FASISTICKOM DRUSTVU.bOG JE SVAKOM DAO MOZAK,ZBOG TOGA SMO I RAZLICITI U RAZNIM MISLJENJIMA.BRISANJE NECIJIH POSTOVA SAMO DOKAZUJE NIVO SREDINE KOJA JE SPREMNA DA TOLERIRA I RAZLICITA MISLJENJA.AKO NEKO MISLI BRISANJEM POSTOVA UTJECATI NA JAVNO MISLJENJE NA OVOM FORUMU,ONDA SE GRDNO VARA. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+_Gost1 18 Report post Posted January 25, 2004 Ja stvarno nisam ni jedan jedini post obrisao u zadnja dva mjeseca. Pozivam i ove ostale administratore da ne brisu postove tako cesto, cak i ako neko nesto opsuje, nek to ne bude razlog da se sve brise! Pogotovo na ovom dijelu "Politika" cesto su ljudi ljuti pa ne biraju rijeci. Svi moderatori i administratori nemojte brisati! A, da niste vas dvojica prije mene nesto postali prije nego sto je pao forum prosle sedmice? Quote Share this post Link to post Share on other sites
makcode 79 Report post Posted January 25, 2004 Moderator Foruma politike je Eve i Necko, ja isto nebrisem postove, i ako onda recem. Lijep pozdrav makcode Quote Share this post Link to post Share on other sites
necko 0 Report post Posted January 25, 2004 Ja stvarno nisam obriso ni jednog posta ima toliko. Nema razloga da ih brisem. Incubus jesil ti siguran da si dao komentar na tu temu. poz Quote Share this post Link to post Share on other sites
+profac 76 Report post Posted January 26, 2004 ja ga nisam obrisao, nit sam ga procitao. a postovi u kojima jedan clan omalovazava drugog psovanjem ili sl. bice obrisani. ako ko ima nekih privatnih obracuna neka to radi privatnim porukama. hunter77 ... slazem se sa tobom da svako ima pravo na svoje misljenje i svoj licni stav, ali niko od nas nije dosao ovdje da cita necije psovke nego da razmijeni misljenja... poz profac Quote Share this post Link to post Share on other sites
+picasso 356 Report post Posted January 26, 2004 nisam ni ja! :roll: ne stvarno, ja nisam ni naisao na post koji bi trebalo obrisati... Quote Share this post Link to post Share on other sites
SN_Bihac 0 Report post Posted January 26, 2004 Moderatori i administratori na forumu sluze da bi pazili na red.Znaci ako neko prekrsi pravila foruma (iako ga ja nigdje ne procita) da brise njegove postove da pazi da neko ne vrijedja druge clanove foruma,da ga upozori,a ako ovaj ne postuje upozorenja da ga banuje na odredjeno ili stalno vrijeme.Medjutim koliko sam primjetio neki od moderatora(bar nose tu titulu ispod nicka) su predvodnici u vrijedjanju.Ili mozda moderatori na ovom forumu imaju drugu funkciju.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
daco_s 0 Report post Posted January 26, 2004 Halo mjenjaj te temu stvarno ste dosadni,imal sta zanimljivije npr.zasto se brisu postovi .hhhhhhaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhaaaaaa!!! zezam se selam raja!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
DjevojkaSaUne 1 Report post Posted January 27, 2004 Mojih nekoliko postova je nestalo... ali bit ce da se to desilo zbog kratkog padanja servera... :roll: ili...? :arrow: Quote Share this post Link to post Share on other sites
+picasso 356 Report post Posted January 27, 2004 Mojih nekoliko postova je nestalo... ali bit ce da se to desilo zbog kratkog padanja servera... :roll: ili...? da ako je napisano u periodu od 20.12 -do ne znam kojeg januara, zbog tehnickih je problema Quote Share this post Link to post Share on other sites
Eve 2 Report post Posted February 3, 2004 Sto se tice teme politika, tu ni jedan jedini post obrisala nisam, inace samo sam u jednom slucaju obrisala cijeli post (ali na drugom podforumu) inace vecinom cenzurisem, kad neko napise nesto jako prosto. Moram se pravdati, iako nisam kriva :? Quote Share this post Link to post Share on other sites
+K®ãJî§kî-VîTêZ 64 Report post Posted June 13, 2004 Zasto neko brise postove ovdje. I zelio bih znati od te doticne osobe zasto je bas moj odgovor na hunterovu temu o slovencima izbrisao/la. mozda si svoj post pogresno adresiro ....pa jadni Postar zaluto Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Falcon 24 Report post Posted June 14, 2004 :lol: :lol: Quote Share this post Link to post Share on other sites
vrljin 1 Report post Posted October 14, 2005 ljudi moje posove vajkana njeko brise al ja znam zasto ebi ga kriv jaaaaaaa Quote Share this post Link to post Share on other sites
slatka78 0 Report post Posted October 24, 2005 Stvarno nije u redu da se brisu postovi,moj je takoder izbrisan i izbrisana je jedna tema koju sam dala na forum.Svatko ima pravo na svoje misljenje,a sigurna sam da nista lose i neadekvatno nisam napisala odnosno odgovorila da bi se moj post izbrisao.Zato vise nemam volje da dajem bilo kakve komentare. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Dzmrdz Report post Posted October 24, 2005 Stvarno nije u redu da se brisu postovi,moj je takoder izbrisan i izbrisana je jedna tema koju sam dala na forum.Svatko ima pravo na svoje misljenje,a sigurna sam da nista lose i neadekvatno nisam napisala odnosno odgovorila da bi se moj post izbrisao.Zato vise nemam volje da dajem bilo kakve komentare.<{POST_SNAPBACK}> Ja sam vidio tvoje dvije iste teme...pa mozda je ta..al sam mislio da je nesto do servera..pa je nisam briso..vjerovatno je neko drugi izbriso temu u namjeri da se ne ponavljaju... Quote Share this post Link to post Share on other sites
+[I-B-R-O] 63 Report post Posted October 24, 2005 Zasto mislim da je na politici obrisana jedna moja tema a i mislim da mi je par postova tamo obrisano...... jel "opet" Falcon, ili je pak nesto tehnicke prirode? Quote Share this post Link to post Share on other sites
+[I-B-R-O] 63 Report post Posted October 24, 2005 a vidim i da je na opstim temama dosta postova izbrisano, jel ovo neki problem sa forumom? Quote Share this post Link to post Share on other sites
+divlji_andjeo 70 Report post Posted October 24, 2005 sta je ovo bog te od sinoc su mi obrisana 22 posta na vise razlicitih tema...de makcode reci tim ljudima da ne kenjaju ovda po forumu...sinoc sam bila velka legenda a danas opet srednja ...nije fer a moji su postovi bas ockej i nisu uvredljivi...dobro ne bas svi :P Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Dzmrdz Report post Posted October 24, 2005 sta je ovo bog te od sinoc su mi obrisana 22 posta na vise razlicitih tema...de makcode reci tim ljudima da ne kenjaju ovda po forumu...sinoc sam bila velka legenda a danas opet srednja ...nije fer a moji su postovi bas ockej i nisu uvredljivi...dobro ne bas svi <{POST_SNAPBACK}> ...ocigledno tehnicki problemi.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+profac 76 Report post Posted October 24, 2005 bilo je problema sa forumom, pa je vracen backup od prije 4 dana.... komentari i teme koji su nastali u toku zadnja 4 dana su izbrisani Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Dzmrdz Report post Posted October 25, 2005 bilo je problema sa forumom, pa je vracen backup od prije 4 dana.... komentari i teme koji su nastali u toku zadnja 4 dana su izbrisani<{POST_SNAPBACK}> ..sad moram Kemi sve ponovo objasnjavati... :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
makcode 79 Report post Posted October 25, 2005 upravo moj rodjak isto ima pristup na ovaj server. Poslao mi je mail tacno sta je bilo: From: Nedim Eminagic: =============== Merhaba Mujo, znam sta je bilo.. U petak sam greskom dodao dotdeb.org u source lists jer mi je trebao PHP4.4.0 da nesto probam, a zaboravio sam izbrisat taj source... I jutros kad sam radio apt-get update && apt-get upgrade mysql se update-o na neku 5.x verziju. To je naravno pokvarilo sve baze na serveru i nije htjelo radit nista Zadnji backup koji sam imao je odprije 3-4 dana. Sorry, ovaj put je do mene... Izvini se svima u moje ime. (valjda smijem i ja jednom pogrijesit) --------------------------------------------------------------------------------------------- Lijep Pozdrav Mujo Quote Share this post Link to post Share on other sites
+divlji_andjeo 70 Report post Posted October 25, 2005 ma sta ja mogu sa izvini...da prostite ne mogu ni guze otrati... al haj valjana sam ja ...opet cu ja nabiti 500 ako bog da i vise :D Quote Share this post Link to post Share on other sites