Suljo 0 Report post Posted November 22, 2014 Jeli ste negdje pizzu u Cazinu i odusevila Vas je, recite nama da i mi probamo :). Quote Share this post Link to post Share on other sites
+BlackHawk 178 Report post Posted November 22, 2014 Amfora 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
lucky 1,271 Report post Posted November 23, 2014 ja se isto slazem da je AMfora jedna od najbolji al imas i Lovac isto odlicna pizza ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
+BlackHawk 178 Report post Posted November 23, 2014 U lovcu nisam probao.. U Amfori jesam al ima par godina.. Al definitivno je bila najbolja.. Znao sam nekad maksuz doći samo zbog pizze.. Pojedem i kući :) Inače na kantonu kažu da u Ključu je najbolja... Hacijenda mislim da se zove... Jednom sam isto maksuz otišao da probam, bi nedjelja a nedjeljom ne rade :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Jiggy Bau 448 Report post Posted November 23, 2014 Jeli ste negdje pizzu u Cazinu i odusevila Vas je, recite nama da i mi probamo :). King u Ćoralićima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Ciklama 919 Report post Posted November 24, 2014 Amfora :O, vječito je svi hvale a mene nije oduševila za par puta koliko sam išla ... :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
+viking 863 Report post Posted November 24, 2014 Ja sam to ,mogu slobodno reci,detaljno ispito u zadnja dva-tri navrata. U Lovcu najbolje sjela.Po ocjeni cojka od sto kila to je top pizza :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted November 24, 2014 Amfora :O, vječito je svi hvale a mene nije oduševila za par puta koliko sam išla ... :D Slažem se. Niti mi je odlična, niti dobra. Prosječna. Inače, u Basariju mi je najbolja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Ciklama 919 Report post Posted November 26, 2014 Budem probala u Lovcu. Viking je poguzija malo veća ako je njemu tamo najbolja treba se uvjeriti. :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Dobar_Los_Zao 555 Report post Posted November 27, 2014 Meni je Amfora katastrofa, odnosno bio sam u Stovrelima, valjda je isto, em preskupa za ono što ponude, a i nije nešto ukusna. Lovac je dosta solidan, iako u Swiss-u mi je nekako najprihvatljivija. Al', zato ja zapalim za Bihać i "oduzmem" se u "Suncu" :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Jiggy Bau 448 Report post Posted November 27, 2014 Meni je Amfora katastrofa, odnosno bio sam u Stovrelima, valjda je isto, em preskupa za ono što ponude, a i nije nešto ukusna. Lovac je dosta solidan, iako u Swiss-u mi je nekako najprihvatljivija. Al', zato ja zapalim za Bihać i "oduzmem" se u "Suncu" :D E vala i to Sunce u Bihaću je k'o Amfora u Cazinu. Par puta sam jeo u Suncu i moram reći da je svaki put bilo klase zahodskih dasaka. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Remzudin 77 Report post Posted November 27, 2014 Kod Bakija u Coralici (iza coska benzinske pumpe) sta se tice mene je najbolja. Ako budem isao za novu godina na urlap,oticu opet kod njega i pozvat cu vas sviju. ja castim Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Ciklama 919 Report post Posted November 28, 2014 Cazimnjani jedni .... ete mene sutra aBd u vašu čaršiju. Hoće li se pojesti 'dje ta najbolja pizza? :D DLZ??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Dobar_Los_Zao 555 Report post Posted November 29, 2014 Cazimnjani jedni .... ete mene sutra aBd u vašu čaršiju. Hoće li se pojesti 'dje ta najbolja pizza? :D DLZ??? haha , moze , zovi da se dogovorimo,, gledaj izmedju 15 i 17 h, imam tad vremena :) ili poslije 20h , <3 E vala i to Sunce u Bihaću je k'o Amfora u Cazinu. Par puta sam jeo u Suncu i moram reći da je svaki put bilo klase zahodskih dasaka. e to jest fakat istina, hlor, smard iz wc-a nekad zna biti ubitacan... Quote Share this post Link to post Share on other sites