Hercegovka 147 Report post Posted October 7, 2014 Tobejarabi eto te ko one arapkinje sto su vazda u crnum Tacno cu ti poslati zutu haljinu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dacina curica 122 Report post Posted October 7, 2014 Ma imam ja svakakvih boja u ormaru ali mi crno nekako najlakse. :) A nesto sam se navadila na haljine a njih ipak najvise crnih i imam. Sad cu se presaltati na suknjice, onda ce biti "veselije". :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Ciklama 919 Report post Posted October 7, 2014 I kod mene je odjeće najviše crne, najlakše mi za kombinovati i usklađivati. Dok ja dječurliji pokupujem sve što treba meni ostane malo ili ništa, tako da moram gledati i ekonomičnost. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dacina curica 122 Report post Posted October 8, 2014 Tamnoplavu suknjicu na bijele prugice, plavo-bijelu majicu bez rukava, tamnoplavu majicu dugih rukava preko, plavi sal sa bijelim i narandzastim detaljima (tigro :cheekkiss: ) i stikle. :) Srebrne nausnice. :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
+bella swan 216 Report post Posted October 8, 2014 crna majica s dugmicim, maslinasto-zeleni minjak, crne baletanke, crni sal od nakita srebreni prsten, narukvica( bizuterija), i roza sat. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Ciklama 919 Report post Posted October 8, 2014 crna majica s dugmicim, maslinasto-zeleni minjak, crne baletanke, crni sal od nakita srebreni prsten, narukvica( bizuterija), i roza sat. Opa, Bella u minjaku, ha? ;)))) Ima li 'dje u Cazinu za mene kakvih suknjica zelenih :)))) Quote Share this post Link to post Share on other sites
+bella swan 216 Report post Posted October 8, 2014 Opa, Bella u minjaku, ha? ;)))) Ima li 'dje u Cazinu za mene kakvih suknjica zelenih :)))) haha, ja jako cestom nosim suknjice i haljine....ma znas gdje ja kupujem, azel france ,,,esprit po povoljnim cijenama, naci ce se nesto ;) bas danas super ljubicaste hlace kupila Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Ciklama 919 Report post Posted October 8, 2014 haha, ja jako cestom nosim suknjice i haljine....ma znas gdje ja kupujem, azel france ,,,esprit po povoljnim cijenama, naci ce se nesto ;) bas danas super ljubicaste hlace kupila Javi mi kad bude stigla nova tura robe, počela sam sanjavati Zilhu, a i onog Zloće i njegove hanume sam se poželjela, došla bih i onda sve to u jednom mahu da odradim. :) Ja sam u spavaćici, onako k'o da sam u gazdonoj majici, ima snoopy-ja na sebi i imam pape ćuke na nogama :S, nikad odrasti ... :P 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hercegovka 147 Report post Posted October 8, 2014 E cuj spava u gazdinoj majici. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Ciklama 919 Report post Posted October 8, 2014 E cuj spava u gazdinoj majici. :cheekkiss: ... evo tebi jedna cmoka, pa ja odoh probati malo spavati. :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hercegovka 147 Report post Posted October 8, 2014 I tebi i idi odmori se i odmori glavu malo Ciklameta. Misli na nesto lijepo kad si se vec obukla lijepo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tigrica 93 Report post Posted October 10, 2014 Pletena vûnene siva haljina , crni kozni mantil, crne lakirane cizme do koljena - tamne steamplice, crna torba, marama na kocke, crne, bež .. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Ciklama 919 Report post Posted October 20, 2014 Crne hlače, crno bijela majica, crni šal, kratkicrni sako, crne cipele ... zaboravila natakariti naušnice, al' nisam zaboravila sunčarice ... :P Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hercegovka 147 Report post Posted October 20, 2014 Do daljneg sve dok nosim ovu stegu na koljenu i ove tene sa gelom oblacim farmerke. Danas farmerke i sivo smedja tunika. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Ciklama 919 Report post Posted October 21, 2014 Ja farmerice ne oblačim, mislim one klasične i pravo mi nedostaju ... kad se sjetim kako su mi nekad stojale, eeeeh. :) Siva koša, siva suknja, crni sako, crne cipele i pospane oči ... :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Ciklama 919 Report post Posted October 27, 2014 Tamno zelena košulja, crne slim hlače, smeđe gležnarice ... :))) Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Ciklama 919 Report post Posted March 20, 2015 Crne slim hlače, crna majica uska sa trofrtaljnin rukavima, roza duga vesta, mahrama oko varata roza sa puno Olivi i smeđe gležnjarice ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Banjaluka 401 Report post Posted March 20, 2015 Radnu odjeću. Jeste da sam kod kuće i slobodan dan mi je, ali tada se valjda radi najviše. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+BlackHawk 178 Report post Posted March 20, 2015 Na džumu, crveno-plavo-bijela košulja u kockice, crni sako, crne cipele i hlače....A poslije, neke vojne hlače, običnu majicu dugih rukava i žuti prsluk bez rukava... To je kao radno bilo... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Emily Sun 0 Report post Posted September 29, 2015 Jeans i majice ___________________________________http://www.dear-fashion.com/Wholesale-Sexy-Clubwear/ Quote Share this post Link to post Share on other sites