mir&dobro 202 Report post Posted October 29, 2014 Slabo svježine ima na ovim slikama! Ako se uzme u obzir odnos doajen-pulen ili ko je kome bio mentor, ovo gore dođe kao neka reciklaža prethodne ekipe! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
+PacificHurricane 497 Report post Posted October 29, 2014 Ako sam dobro popratio vijest. Ramo je pustan na slobodu i moglo bi biti da je trajno slobodan covjek.. Iako imaju telefonski snimci, poruke, ovo ono... Kako li je to tuzilastvo nesposobno i ko i kako ce tome stati na kraj?! Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Ciklama 919 Report post Posted October 29, 2014 Ah, brate, ponovit će se suđenje na osnovu njihovih žalbi a opet mogu biti proglašeni krivima i istim godinama kažnjeni, manjim, većim ... ko će znati, al' pare buše 'dje burgija neće, pošto smo mi država lopova i kriminalaca oni će ispasti heroji BiH kojima je neka od vlasti iz političkih razloga montirala slučaj, pa će im država i ostale ustanove dodijeliti hrpeku para za oštetu. :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
lucky 1,271 Report post Posted October 30, 2014 kakvi su tracevi za moguce koalicije ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gyna2 3 Report post Posted November 3, 2014 Kao što sam i rekla,sastav nove vlade je već odavno poznat. Danas još jedna zvrčka u prilog mojoj informaciji. aSDA formira Vladu bez SDA,ende kraj priče Quote Share this post Link to post Share on other sites
mir&dobro 202 Report post Posted November 4, 2014 Kao što sam i rekla,sastav nove vlade je već odavno poznat. Danas još jedna zvrčka u prilog mojoj informaciji. aSDA formira Vladu bez SDA,ende kraj priče Nemoj mi samo reći da će onaj egomanijak i dalje biti premijer!? Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Ciklama 919 Report post Posted November 4, 2014 Gyna, hajde bolan da kahvendišemo i malo mahališemo, nema smisla da ovako nam baciš "bombu" i nestaneš, a mi imamo hrpu pitanja i podpitanja. :D Quote Share this post Link to post Share on other sites