+viking 863 Report post Posted February 11, 2014 Na kraju ce ispasti da navijaci zelje i sarajeva idu po gradovima federacije i prave probleme. Ma sta ces drugo i ocekivati iz RS nego ovako nesto. Quote Share this post Link to post Share on other sites
security 13 Report post Posted February 11, 2014 I dalje ne razumijem šta je to Kanton dobio smjenom Hamdije Lopovače. Zbog čega se ne insistira na postavljanju nestranačkog čovjeka, najbolje bi bilo ekonomiste, na čelo kantona? Izgleda da samo mi na USK možemo vječito cuclati veslo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Banjaluka 401 Report post Posted February 11, 2014 I dalje ne razumijem šta je to Kanton dobio smjenom Hamdije Lopovače. Zbog čega se ne insistira na postavljanju nestranačkog čovjeka, najbolje bi bilo ekonomiste, na čelo kantona? Izgleda da samo mi na USK možemo vječito cuclati veslo. I ti svašta pitaš. :) Kada bi sposobni, stručni i stranačkom politikom neopterećeni ljudi bilo gdje bili na vlasti, pola rođaka (bivših) bi postalo "tehnološki"višak. Gdje se to može dozvoliti? Quote Share this post Link to post Share on other sites
superhik 52 Report post Posted February 12, 2014 I dalje ne razumijem šta je to Kanton dobio smjenom Hamdije Lopovače. Zbog čega se ne insistira na postavljanju nestranačkog čovjeka, najbolje bi bilo ekonomiste, na čelo kantona? Izgleda da samo mi na USK možemo vječito cuclati veslo. a ko će to postaviti nestranačkog čovjeka....dajte ljudi malo mućnite glavama.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
+picasso 356 Report post Posted February 12, 2014 a ko će to postaviti nestranačkog čovjeka....dajte ljudi malo mućnite glavama.... Nazalost si u pravu. Ovdje je sve nenormalno i izpolitizirano kako postovati normalno... Quote Share this post Link to post Share on other sites
hanzonehatori 117 Report post Posted February 12, 2014 evo ovaj lik tvrdi da je on jedini legitimni predstavnik demonstranata Tuzle i mene cudi ovaj zahtjev da se u sledecoj rundi ne kandiduju ljudi koji su u nekoj poznatoj stranci , moram priznat da zvuci slatko _ ovaj nesto vice da imaju ljude koji provjeravaju razne intelektualce ,akademike (da li su bili stranacki aktivni i dali su cisti pred zakonom) neka ovog malog masona sa podocnjacima ko balaga , al ako ce dati narodu poso i platu -- sve ostalo je suplja http://www.youtube.com/watch?v=XJvT8GWLZ6k Quote Share this post Link to post Share on other sites
+picasso 356 Report post Posted February 14, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=bfl-Ryh_Ebg#t=55 Quote Share this post Link to post Share on other sites
+viking 863 Report post Posted February 16, 2014 (edited) Narod opet zaspao,level 3? Il`je level 1? Edited February 16, 2014 by viking 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
+picasso 356 Report post Posted February 17, 2014 poveli u prvom poluvremenu i napustili utakmicu misle da smo pobjedili - tako nekako 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
lucky 1,271 Report post Posted February 17, 2014 poveli u prvom poluvremenu i napustili utakmicu misle da smo pobjedili - tako nekako a rezulat ce se registrovati kao da nisu igrali ... 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
+picasso 356 Report post Posted February 17, 2014 ...nazalost, bili smo tako blizu. Bojim se ako se ako se desi level 3 da ce posljedice biti nesagledivo lose za sve na ovim podrucjima... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
+PacificHurricane 497 Report post Posted February 18, 2014 Kao sto mi je bilo zapelo za oci i razljutilo ponasanje aktivista i aktera protesta te medijski sljam kojima je narod bio izlozen.. Spomenuo bih i sopstvenu stranku DF gdje mi se zazrilo navodno obracanje Hodze da nema nista kanton sa ukidanjem bijelog hljeba.. Istog trena sam kontaktirao cazinski, bihacki DF te centralu u Sarajevu. Iz Bihaca se niko nije odazvao, Cazin je pisao da ce upitati Farke o istinitosti izjave a u Sarajevu nisu uopste upoznati sa slucajem te ce me kontaktirati u narednim danima! Evo ni na cazinetu (osim ovih iz vijeca mladih koji valjda ni nisu vise toliko uz cazinet) nema nekih konkretnih stvari niti unapred odredjeni stavova o medijskom nastupu, jucer protiv nacelnika, danas za.. Ni ne ocekivati od vas vise jer ipak niste ni u kapazitetu ni u zelji dignuti obavjestenja na novi nivo! Protesti su kako tako ostavili, po meni pozitivnog, trag na buducnost BiH 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mir&dobro 202 Report post Posted February 18, 2014 Digla se i srbadija u Banjaluci. Danas protesti u banjalučkom parku Mladen Stojanović. Traže smjenu nekog Pante Ćurguza što im predvodi boračku organizaciju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Remzudin 77 Report post Posted February 18, 2014 Dugo je trajalo,ali je doslo.Ja sam to ocekivao,jer sam i Dodika posteno izbockao. Ovaj put sam koristio Spene i Serafcigere,i ja racunam za rok 21 dana jednu pobunu Naroda u Rep.Srpskoj. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mir&dobro 202 Report post Posted February 19, 2014 Ko voli Dežulovićev sarkazam, neka izvoli pročitati : http://www.jutarnji.hr/bosnjacima--i-gladnima-i-sitima--i-pametnima-i-glupima--samo-je-jedna-stvar-na-pameti--zajebati-hrvate-i-srbe/1166081/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
+PacificHurricane 497 Report post Posted February 20, 2014 (edited) Ovo je bila laz za izjavu Hodze, danas su me kontaktirali iz stranke a evo nocas i DF je bio predlagac za ukidanje bijelog hljeba.. cazinet je naravno bez razmisljanja prenio laz.. Ipak DF je izasao pozitivno a ja sretan sto nisan pogresio pri odabiru :) Edited February 20, 2014 by PacificHurricane Quote Share this post Link to post Share on other sites
lucky 1,271 Report post Posted February 20, 2014 izvini sto te nismo pitali sta je istina a sta laz ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
+picasso 356 Report post Posted February 20, 2014 Ovo je bila laz za izjavu Hodze, danas su me kontaktirali iz stranke a evo nocas i DF je bio predlagac za ukidanje bijelog hljeba.. cazinet je naravno bez razmisljanja prenio laz.. Ipak DF je izasao pozitivno a ja sretan sto nisan pogresio pri odabiru :) Nemoj slijepo vjerovati strankama.Stranke su najveci izvori zla u ovoj drzavi Evo izjave:gdje Hodza kaze iako se to ukine na kantonu moze se preko federalnh zakona ostvarivati opet http://www.youtube.com/watch?v=tYq64XxggjE Quote Share this post Link to post Share on other sites
+PacificHurricane 497 Report post Posted February 20, 2014 Ne moze ako to urade kao i u Tuzli i svi se javno odreknu toga! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted February 21, 2014 Pacific, s kim je dosad radila i koalirala Demokratska fronta u Skupštini kantona? Quote Share this post Link to post Share on other sites
superhik 52 Report post Posted February 21, 2014 a sa kim nije, možda bi se lakše odgovorilo :mail: Quote Share this post Link to post Share on other sites
+picasso 356 Report post Posted February 21, 2014 Sad Hodza misli da je frajer sto nam je reko nesto sto je krio 7 godina kao i svi ostali.... [media='0']http://www.youtube.com/watch?v=9Ax1SlmIiJU[/media] Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted February 21, 2014 Moje pitanje za Pacifica i dalje stoji. S kim je koalirala i surađivala Demokratska fronta u Skupštini kantona? Quote Share this post Link to post Share on other sites
hanzonehatori 117 Report post Posted February 21, 2014 vitalni nacionalni interes ,remzo , de ovo unisti ako ikako mozes, da ne postoji vise ...isprobadaj vitalni nacionalni iglama i serafcigerima _ ovo vise kruh izdrzati nemere Quote Share this post Link to post Share on other sites
mir&dobro 202 Report post Posted February 24, 2014 Zanimljiva opservacija o stanju u manjem BH entitetu: http://www.rtvbn.com/news/cavic-vlast-se-boji-naroda/ "Javnost ne zna da je Ministarstvo unutrašnjih poslova, internim aktom, svojim pripadnicima zabranilo da se udaljavaju od mjesta boravka i da budu u pripravnosti, a Ministarstvo zdravlja naredilo zdravstvenim ustanovama da naprave plan zaštite i spašavanja,te dodatne doze krvi, što ukazuje na to da se vlast spreema na krvoproliće", zabrinut je Dragan Čavić. Quote Share this post Link to post Share on other sites