kupusar 1 Report post Posted February 4, 2014 Sta mislite kako ce proci DNZ i Laburisti sad na iducim izborima ? Dali postoji mogucnost da DNZ potpuno nestane sa politicke scene ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
lucky 1,271 Report post Posted February 4, 2014 prije ce nestati laburisti koje sliejde ratnog zlocinca fikreta abdica ... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
+picasso 356 Report post Posted February 4, 2014 Mozda im azda vrati usluge za opcinske rezultate u Cazinu 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
+barca 403 Report post Posted February 4, 2014 Mene sto se tice, bas mi svejedno jer nisam glasac niti jednih niti drugih. Mislim da ce ovi Dolicevi skroz slab rezultat imati jer ocito tom narodu nije jos doslo iz ..... u glavu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nurija Smlatić 1 Report post Posted February 5, 2014 Mene sto se tice, bas mi svejedno jer nisam glasac niti jednih niti drugih. Mislim da ce ovi Dolicevi skroz slab rezultat imati jer ocito tom narodu nije jos doslo iz ..... u glavu. Ako ti je baš svejedno onda ni tebi nije došlo iz g.... u glavu Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Ciklama 919 Report post Posted February 5, 2014 Laburisti. Mene što se tiče mogu obje da nestanu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+barca 403 Report post Posted February 5, 2014 Ako ti je baš svejedno onda ni tebi nije došlo iz g.... u glavu Ne razunijem sta zelis reci, ali da je potpuno svejedno za koga gradjani glasaju je valjda svima jasno u ovoj drzavi. U sustini se promjene desavaju u personalnom sastavu garnitura koje se smjenjuju u krcmljenju narodnog novca za svoje vlastite interese. U ostalom, daj mi nekoliko bitnijih razliku u programskom smislu izmedju ove dvije stranke, a da to ne bude personalnog karaktera. Naravno, mozes o obzir uzeti i ove druge jace stranke u federaciji i drzavi, opet neces naci nesto sto je sustinski razlicito a da su stranke provodile kad su za to imale priliku. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+viking 863 Report post Posted February 5, 2014 (edited) Ne razunijem sta zelis reci, ali da je potpuno svejedno za koga gradjani glasaju je valjda svima jasno u ovoj drzavi. U sustini se promjene desavaju u personalnom sastavu garnitura koje se smjenjuju u krcmljenju narodnog novca za svoje vlastite interese. U ostalom, daj mi nekoliko bitnijih razliku u programskom smislu izmedju ove dvije stranke, a da to ne bude personalnog karaktera. Naravno, mozes o obzir uzeti i ove druge jace stranke u federaciji i drzavi, opet neces naci nesto sto je sustinski razlicito a da su stranke provodile kad su za to imale priliku. Ma drug,ne moras samo te dvije stranke uporedjivati.Sve je isto,ko`sto si i reko. 20 godina nakon zavrsetka rata politicari se jos uvijek na kalup prave.Stancamo ih ko dinare 90ih. Pricati mozemo koliko hocemo al`vazi ona narodna ,,pare govore,usta ..vna jedu,,.Kod nas u vladi kocijasi koji abecedu ne znaju. Vise ni program nije vazan.Bitno je da onog trenutka ko se docepa vlasti i fotelja,tako i automatski nastavlja sa go..rijama prethodnika. Jedini spas nam je da se nadju zalihe nafte il`zemljanog gasa i da postanemo necija kolonija :-) Ev kod mene ovdje se desila divna stvar na primjer.Jedna od stranki iz vladajuce koalicije napustila vlast prosle sedmice i oslobodila 3 ministarska mjesta. Edited February 5, 2014 by viking Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Jiggy Bau 448 Report post Posted February 5, 2014 (edited) Ja se nadam da će u Kokošarskom pobijediti SDA. :P Ali, jednom mi je neki pametan čiča rek'o: "Jadni su oni koji se nadaju". Edited February 5, 2014 by Jiggy Bau Quote Share this post Link to post Share on other sites