+Remzudin 77 Report post Posted October 12, 2013 Kako ja znam da je to u Bosni u racunu struje i kosta 6 km,ali svak to placa cash kod poste i razdvoji od struje. Meni je krivo kako su svi tako odvratni i ne daju oti jebeni 6 km,a kad su u inustrantsvu onda nemaju takav usprotivak za placanje TV u tudzoj Drzavi da plate 53 €.??? Kako ce Bosna napredovati napred,kad svoj vlastiti Narod neda nista,kakav je to patriotizam ? 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Banjaluka 401 Report post Posted October 12, 2013 Pošto je BHT javni servis i finansira se iz državnog budžeta (koji se djelimično puni naplaćivanjem tv pretplate), zašto onda moramo da trpimo tv reklame? Na zapadu to ne funkcioniše tako. U Švedskoj postoje takva dva kanala i svako reklamiranje je strogo zabranjeno, kako direktno, tako i indirektno (nema da voditelj demonstrativno ispija vodu ili sok neke određene marke). Izuzetno me iritiraju reklame koje idu tokom prenosa utakmica. Tv pretplata je isto što i porez. Imaš tv (ili bilo koju drugu platformu za praćenje tv programa) = plaćaš pretplatu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+picasso 356 Report post Posted October 13, 2013 BHT se godinama rusi iznutra jer je jedna od rijetkih preostalih stvari koje su na drzavnom nivou. Svima je poznato kome je u interesu da se sve svede na entiteske... Quote Share this post Link to post Share on other sites