+Remzudin 77 Report post Posted May 8, 2013 Vido sam u mnogim famelijama jedan rad,gdje ja neznam kakvo zdravsteno dejstu tu ima.? Prica je o Tucanju,gdje jedna osoba legne na krila drugaj,pa onda pocinje caprkati na glavi ko Majmuni kao da trazi Usiju. To je jedna glupa navika i treba se svak okanti od toga,jer je to sramota ako neko nepoznati to vidi. Nevidim tu nikakvu zdravstvenu funkciju i treba svakoga ko to voli,prvo sa Cekicom udarti po glavi. Kod koga se to jos radi ? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
lucky 1,271 Report post Posted May 10, 2013 kod mene se to jos uvijek radi i uzivam u tome ... ne znam zasto se sramiti tog ili kako ti napisa cekicem u glavu ? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
+bull 130 Report post Posted May 11, 2013 Ne znaš sta propustas Remzudine :D Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Remzudin 77 Report post Posted May 17, 2013 Darauf kann ich verzichten Ja cu radje svakome masirati Noge,nego da mi neko svojim noktama u mozek kopa. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cain 76 Report post Posted May 17, 2013 Vido sam u mnogim famelijama jedan rad,gdje ja neznam kakvo zdravsteno dejstu tu ima.? Prica je o Tucanju,gdje jedna osoba legne na krila drugaj,pa onda pocinje caprkati na glavi ko Majmuni kao da trazi Usiju. To je jedna glupa navika i treba se svak okanti od toga,jer je to sramota ako neko nepoznati to vidi. Nevidim tu nikakvu zdravstvenu funkciju i treba svakoga ko to voli,prvo sa Cekicom udarti po glavi. Kod koga se to jos radi ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
hanzonehatori 117 Report post Posted May 17, 2013 Darauf kann ich verzichten Ja cu radje svakome masirati Noge,nego da mi neko svojim noktama u mozek kopa. Nemoj care svakom masirat noge , masiraj samo trebama .. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tigrica 93 Report post Posted July 25, 2014 Hahahaha meni vise bi godila masaža , nego tucanje po glavi... :D Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Remzudin 77 Report post Posted July 25, 2014 Hahahaha meni vise bi godila masaža , nego tucanje po glavi... :D Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk vjerujem ti,neka mjesta izazivaju bolji odnos nego prckanje po glavi. :drag: 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Banjaluka 401 Report post Posted July 25, 2014 (edited) vjerujem ti,neka mjesta izazivaju bolji odnos nego prckanje po glavi. :drag: Glasam za ovo kao komentar godine! :) Remzo, sin sunca i mjeseca. Edited July 25, 2014 by Banjaluka 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hercegovka 147 Report post Posted July 26, 2014 Oplakah Quote Share this post Link to post Share on other sites