Jump to content
Sign in to follow this  
CAZIN.NET Forum ;)

Halkić Hasan jedini Cazinjanin na Državnom prvenstvu u bodybuildingu u Sanskom Mostu

Recommended Posts

Prošle godine Cazin je bio domaćin Državnog prvenstva u bodybuildingu u kojem smo imali dva naša predstavnika, Ismara Redžića i Aladina Ćemalovića, kada smo imali i prvaka u kategoriji 90+ gdje je Aladin Ćemalović osvojio prestižnu titulu. 

Ove godine Sanski Most je domaćin Državnog prvenstva Bosne i Hercegovine, Cazin takođe ima svog predstavnika, a to je Halkić Hasan iz naselja Gečeti koji će se takmičiti u kategoriji do 70 kg. Hasan inače živi i radi u Sloveniji, a specijalno za ovo takmičenje se preselio u Cazin da bi se što bolje pripremio za predstojeće takmičenje. Posjetili smo Hasana u Fitnes studiu XL gdje vrši pripreme koje traju četiri mjeseca. Ovom prilikom, Hasan se zahvaljuje svojim sponzorima koji ga prate u njegovim pripremama, a to su Fitnes studio XL, doo CIVIĆ i Pekara Centar na Ćupriji. Obzirom da ovaj sport zahtijeva velika finansijska ulaganja, Hasan se obratio i općinskom Načelniku mr. Nerminu Ogreševiću da ga podrži u pripremama za Državno prvenstvo. Prema Hasanovm rječima, pomoć je obećana ali do realizacije iste još nije došlo. Ovim putem apelirano na općinske vlasti da podrže Hasana, posebno pred samo takmičenje kada mu je finansijska pomoć najpotrebnija.

Državno prvenstvo se održava 13. aprila (subota) u Sanskom Mostu. Hasan ovom prilikom poziva sve Cazinjane i ljubitelje ovog sporta da, ukoliko imaju mogućnosti, dođu u Sanski Most te pdrže našeg Cazinjanina koji očekuje i nada se dobrom rezultatu. Hasan je specijalno za naš portal izveo nekoliko poza koje ga očekuju u subotu na takmičenje. Pogledajte fotografije koje pokazuju zaista impresivno Hasanovo tijelo.

cazin.NET [url=http://www.cazin.net/cazin/47455-halkic-hasan-jedini-cazinjanin-na-drzavnom-prvenstvu-u-bodybuildingu-u-sanskom-mostu.html]Pogledaj cijeli članak[/url]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sretno a Brada bi liku trebao pomoći ako je već obećao.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Forum Statistics

  • Total Topics
   24,064
  • Total Posts
   378,367
×
×
 • Create New...