Jump to content
Sign in to follow this  
CAZIN.NET Forum ;)

Krajina u pripremnoj utakmici remizirala Ključem

Recommended Posts

Danas je Krajina u Ključu odigrala još jednu prijateljsku utakmicu, ovaj put protiv domaćina NK „Ključ“ s kojim su remizirali rezultatom 1:1. Bila je ovo treća pripremna utakmica za proljetni dio prvenstva u kojoj je stručni štab Krajine na teren u toku 90 minuta izveo 21 igrača.

Već nakon deset minuta igre Krajina dolazi do vodstva. Džinić je srušen u šesnaestercu, nakon čega je glavni sudac dosudio penal. Siguran sa bijele tačke bio je Aner Ljeljak, koji je ostvario najbolji učinak u dosadašnjem dijelu priprema. Do kraja poluvremena rezultat se nije mijenjao.

U nastavku utakmice i domaćinu je trebalo samo deset minuta da poravnaju rezultat. Nakon gužve u šesanestercu Krajine igrači NK Ključa su uspjeli postići gol za konačnih 1:1.

Sastav: Keranović (75. Karalić), Čaušević (80. Kadić),Begić (46. Duraković),Palić (70. Abazović), Bečić, Dželalagić (85. Prošić), Keranović Admir (83. Keranović Muhamed), Porčić (46. Hadžić), Džinić (46. Rekić), Nuhić (80. Velić), Ljeljak (75. Tatarević).

Krajina svoje pripreme treninge nastavlja u Sportskoj dvorani, zbog nemogućnosti treniranja na Gradskom stadionu koji je prekriven snijegom.[url=http://www.cazin.net/sport/fk-krajina/44656-krajina-u-pripremnoj-utakmici-remizirala-kljucem.html]Pogledaj članak[/url]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Forum Statistics

  • Total Topics
   24065
  • Total Posts
   378359
×