Jump to content
Sign in to follow this  
CAZIN.NET Forum ;)

NAJAVA: FK Krajina – FK Bratstvo

Recommended Posts

Pred igračima Krajine danas je novi težak ispit. U Cazinu u sklopu 19. kola gostuje četvrtoplasirana ekipa Bratstva iz Gračanice koja odlučno drži poziciju među elitnim društvom ove lige. Jedan od najvažnijih duela za našu ekipu počinje u 15 sati a igra se na Gradskom stadionu. U slučaju pobjede, Krajina bi ostvarila velik korak naprijed u grčevitoj borbi za opstanak.

Međutim, zadatak neće biti nimalo lak, iako ni Bratstvo u ovu utakmicu ne ulazi u najboljoj mogućoj formi.Čak štoviše, gost u današnju utakmicu ulazi oslabljen trojicom svojih igrača, među kojima je i zbog tri kartona suspendirani Edin Šuša koji je u prošloj utakmici postigao pobjedonosni gol protiv Iskre. Suspendirani su još Mekvić i Hafizović, koji odrađuje kaznu od dvije utakmice zbog crvenog kartona u pretprošlom kolu.

Krajina, koja sa 18 osvojenih bodova drži tek pretposljednju poziciju, u proljetnom dijelu prvenstva još uvijek nije upisala pobjedu, zbog čega igrači ali i struka, očekuju da će upravo protiv Bratstva (28 bodova) osigurati barem malo mirniji nastavak sezone.

Što se domaćeg kadra tiče, upitan je samo Ervin Dželalagić, veznjak koji je protiv Budućnosti bio najbolji na terenu a koji jučer nije trenirao zbog povrede koljena.

Vrijedi istaknuti podatak kako je prva međusobna utakmica ove dvije momčadi u tekućoj sezoni završena rezultatom 0:0 u Gračanici, ali razlika u kadru Krajine je u ovom trenutku velika. Samo četiri sadašnja igrača su nastupila protiv Bratstva u 4. kolu.

Glavni sudac današnje utakmice je Karačić Dario iz Mostara. Njegovi pomoćnici su Primorac Dario i Kraljević Tomislav iz Ljubuškog, dok će funkciju četvrtog suca obavljati Kožul Josip iz Širokog. Suđenje nadgleda Balta Ivan, dok je delegat utakmice Kakanjac Buza Esnaf.

Cazin.net[url=http://www.cazin.net/sport/fk-krajina/46795-najava-fk-krajina-%E2%80%93-fk-bratstvo.html]Pogledaj članak[/url]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Forum Statistics

  • Total Topics
   24065
  • Total Posts
   378358
×