+PacificHurricane 497 Report post Posted June 13, 2012 Updejtova mi se ovaj novi flash i na prvi pogled nisu video htjeli raditi, to mozete otklonuti tako da resetirate FIrefox [url="http://support.mozilla.org/en-US/kb/reset-firefox-easily-fix-most-problems"]http://support.mozilla.org/en-US/kb/reset-firefox-easily-fix-most-problems[/url] Ako kome i to ne upali, nek se javi pa cemo potraziti rjesenje... Quote Share this post Link to post Share on other sites
+picasso 356 Report post Posted June 14, 2012 resetuj modem, resetuj firefox, rese comp.... pa kad ce doci vremena da upalis i da radis normalno... ne moze kuja stici zeca Quote Share this post Link to post Share on other sites
lucky 1,271 Report post Posted June 14, 2012 ja vise ne znam al dugme reset se je izlizalo koliko ga u zadnje vrijeme koristim ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
+PacificHurricane 497 Report post Posted June 14, 2012 Mene zanima jel jos neko koristi firefox i jel mu se ovo desilo, a sto se vas dvojica hajkate, to je druga prica Na forumima po svijetu je odziv veliki da imaju problem, al ni ovdje ni na fejsu nitko ni zucanti. mozda ih je stid reci da nesto ne radi a da ne znaju sta Quote Share this post Link to post Share on other sites
lucky 1,271 Report post Posted June 14, 2012 ja koristim safari i nemam tih problema ... a nehajkam se kada kazem da se dugme od restarta izlizalo ... ja i picasso imamo isti problema sa modemima ... pa otud to ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
+picasso 356 Report post Posted June 14, 2012 [quote name='scooby-doo' timestamp='1339680706' post='458888'] Mene zanima jel jos neko koristi firefox i jel mu se ovo desilo, a sto se vas dvojica hajkate, to je druga prica Na forumima po svijetu je odziv veliki da imaju problem, al ni ovdje ni na fejsu nitko ni zucanti. mozda ih je stid reci da nesto ne radi a da ne znaju sta [/quote] pa reko sam da ima problema od firefoxa pa nadalje. kako da znam vise zbog cega nece sta da radi. imam problema sa brzinom i pingom pa nekad i to zeza a evo sad sam skinuo operu 12 pa cu preci na nju neku noc onaj shockwave puko i njemu ne moze pomoci ni reset firefoxa Quote Share this post Link to post Share on other sites
+PacificHurricane 497 Report post Posted June 14, 2012 [quote name='picasso' timestamp='1339686640' post='458902'] pa reko sam da ima problema od firefoxa pa nadalje. kako da znam vise zbog cega nece sta da radi. imam problema sa brzinom i pingom pa nekad i to zeza a evo sad sam skinuo operu 12 pa cu preci na nju neku noc onaj shockwave puko i njemu ne moze pomoci ni reset firefoxa [/quote] Ako neces firefox idi onda na chrome, jer to je meni drugi best of browser.. problema sam takvi imao, radi se do interneta najvise.. A to za modem, jel modem ima wirelles ili morate dodatno imati router??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
+PacificHurricane 497 Report post Posted August 11, 2012 Znaci napismeno da potvrdim da se zavrsila moja suradnja sa Firefox-om, na mobitelu promjenuo, a evo zadnji post i ulazak preko firefox-a.. Jedina glupost sto ne mogu history prenijeti na neki drugi nego samo na firefox ali nema veze ide na delete Preporucio bih i drugima Quote Share this post Link to post Share on other sites
+CAZINJANIN 49 Report post Posted August 12, 2012 ja imam ovaj problem sa firefox-om, pokusavo sam sve i svasta al rjesio ga na zalost nisam, znaci izbaci eror tamo imas kao "rjesavanje problema" i da reloada stranicu znaci povilenio sam :S Quote Share this post Link to post Share on other sites