Kvrco 1 Report post Posted April 25, 2012 Hoce li ove godine biti festival komedije, znam da je bio prosle. Ali ne mogu sada naci nikako bilo kakve informacije, pa vas molim ako nesto znate da napisete Quote Share this post Link to post Share on other sites
+pingvin 183 Report post Posted April 26, 2012 Pa imas to skoro svaki mjesec u opcinskoj vijecnici. Jedino ako mislis da naprave neki best of kompilaciju. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kvrco 1 Report post Posted April 26, 2012 [quote name='pingvin' timestamp='1335422866' post='454935'] Pa imas to skoro svaki mjesec u opcinskoj vijecnici. Jedino ako mislis da naprave neki best of kompilaciju. [/quote] Ahaa, pa zanima me kako se prijaviti, ako primate predstave iz drugih gradova prosle godine mi je na fb dosla prijavnica ili nesto tako.. Hvala puno za ovo 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
+picasso 356 Report post Posted April 28, 2012 http://dkcazin.com/ 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted April 28, 2012 [quote name='Kvrco' timestamp='1335454802' post='454984'] Ahaa, pa zanima me kako se prijaviti, ako primate predstave iz drugih gradova prosle godine mi je na fb dosla prijavnica ili nesto tako.. Hvala puno za ovo [/quote] Pa lako, kandidiraš se u oktobru i možda upaneš i ti među klaunove Quote Share this post Link to post Share on other sites