+PacificHurricane 497 Report post Posted October 27, 2011 Vidi teme dobre, i sam sam iznenadjen ko je otvori Volim jesti (imal ko da ne voli??? ) preciznije da objasnim sto otvori temu, inace velki buregdzija i upravo mi se pece moj prvi burek (rucni rad ) a kasnije vam javim kako je ovaj moj mix burek ispao, mozda pane i koja slika za memoare Nego imal jos kakvi ljudina na ovom forumu sto pukim slucajem kad zalutaju u kuhinju??? Napravil se sta zapetljano, moremol ovim nasim nevistama jednog dana reci da smo bolji u spremanju jela??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Jiggy Bau 448 Report post Posted October 28, 2011 (edited) Ja nisam ni sekunde iznenadjen ko je otvori, ko ce dr nego ti... Zalutam 5-6 puta dnevno, ako nema nista gotovo, onda, taj 5-6ti put napravim nesto jednostavno, bas kad moram. Edited October 28, 2011 by Jiggy Bau Quote Share this post Link to post Share on other sites
+PacificHurricane 497 Report post Posted October 28, 2011 Vajkana se ruzno ophodis prema mojoj malenkosti! Sigurno si imao strasno djetinjstvo Quote Share this post Link to post Share on other sites
ljubičica 43 Report post Posted October 28, 2011 ej, pa nek i žensko malo predihne od kuhanja Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Zelka 268 Report post Posted October 28, 2011 imam brata po zanimanju kuhar e bom ko mu mogne poredit po kuhanju hrane neka se javi Quote Share this post Link to post Share on other sites
devilwoman 60 Report post Posted November 7, 2011 musko u kuhinji? Naravno, u slucaju ako tamo nekako zaluta daljinski a nema nikog da mu ga donese u ruke. Cast pojedinima koji znaju iznenaditi zenu pa bar hrenovkama, cijenim volju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Daisy 563 Report post Posted November 7, 2011 lijepo je vidjeti musko u kuhinji, to pored toga da zna nesto skuhati sebi jesti govori o njegovim pozitivnim karakternim crtama- da nije razmazen i ovisan o zenskoj ruci, da nije zatucan, tj. da misli da je kuhinja zenska prostorija... meni to nimalo nije papucarski samo sto neke "muskarcine" to preuvelicavaju cime postaj automatski mamini sincici koji ne znaju prstom mrdnuti bez zene 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
lucky 1,271 Report post Posted November 8, 2011 ima i drugih razloga sto musko moze doci u kuhinju ... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
devilwoman 60 Report post Posted November 8, 2011 ima, ima, ali nisu bas za navoditi ovdje Quote Share this post Link to post Share on other sites
+viking 863 Report post Posted November 8, 2011 za ove muskarce koji se vole motati po kuhinji samo da kazem da ako vec toliko vole kuhinju nek onda bar noge obriju...higijena na prvom mjestu Quote Share this post Link to post Share on other sites
devilwoman 60 Report post Posted November 8, 2011 oprosti ali moram ti reci da se kuhanje obavlja rukama 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
+x-men 586 Report post Posted November 13, 2011 [quote name='viking' timestamp='1320788677' post='443885'] za ove muskarce koji se vole motati po kuhinji samo da kazem da ako vec toliko vole kuhinju nek onda bar noge obriju...higijena na prvom mjestu [/quote] hande doce vrjeme pa ces ti drugacije napisati,i cupavih nogu ces ti zalutati u kuhinju hihi, Quote Share this post Link to post Share on other sites
+EcI PeCi PeC 456 Report post Posted November 20, 2011 i to samo sa keceljicom obucen... Quote Share this post Link to post Share on other sites
devilwoman 60 Report post Posted November 20, 2011 [quote name='EcI PeCi PeC' timestamp='1321787881' post='444499'] i to samo sa keceljicom obucen... [/quote] mmm, to bi valjalo vidjeti Quote Share this post Link to post Share on other sites
+x-men 586 Report post Posted November 20, 2011 nije valjda da niste to jos vidjele hihi,, Quote Share this post Link to post Share on other sites
devilwoman 60 Report post Posted November 20, 2011 vidjela sam musko u kuhinji, kuhao je bolje od mene sta jeste jeste, ali da je bio samo u kecelji, sumnjam da bi ista skuhao Quote Share this post Link to post Share on other sites
+EcI PeCi PeC 456 Report post Posted November 20, 2011 [quote name='x-men' timestamp='1321793621' post='444510'] nije valjda da niste to jos vidjele hihi,, [/quote] ihh. i ne smao to Quote Share this post Link to post Share on other sites
devilwoman 60 Report post Posted November 20, 2011 [quote name='EcI PeCi PeC' timestamp='1321821840' post='444533'] ihh. i ne smao to [/quote] A kud procita ovo ovako kasno Quote Share this post Link to post Share on other sites
+EcI PeCi PeC 456 Report post Posted November 21, 2011 [quote name='devilwoman' timestamp='1321831749' post='444539'] A kud procita ovo ovako kasno [/quote] nikad nije kasno... volim kad mi poenkad on skuha veceru i naravno psolije i kuhinju ocisti Quote Share this post Link to post Share on other sites
+x-men 586 Report post Posted November 22, 2011 koju kuhinju pocisti hihi Quote Share this post Link to post Share on other sites
devilwoman 60 Report post Posted November 22, 2011 Pusti "cojka" nek cisti sta hoce. Vazno je da cisti a nije zenskog roda I kuha. Ajme cuda od "cojka" i sretne zene Quote Share this post Link to post Share on other sites
+x-men 586 Report post Posted November 23, 2011 cuda jelde kad zakuha corbu pa poslije sve posrce haha Quote Share this post Link to post Share on other sites
+EcI PeCi PeC 456 Report post Posted November 23, 2011 [quote name='x-men' timestamp='1322032771' post='444740'] cuda jelde kad zakuha corbu pa poslije sve posrce haha [/quote] gospode boze... auuu ne ja... to je sramota da da i pitamo nekad imal jos.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mell 137 Report post Posted November 23, 2011 Muskarci su, dokazano, bolji kuhari od zena. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+EcI PeCi PeC 456 Report post Posted November 25, 2011 (edited) [quote name='mell' timestamp='1322081800' post='444803'] Muskarci su, dokazano, bolji kuhari od zena. [/quote] svi profi kuhari i najbolji kuhari su muskarci.,... i meni je moj najbolji Edited November 25, 2011 by EcI PeCi PeC Quote Share this post Link to post Share on other sites