Jump to content
ZeroStyle

footstar

Recommended Posts

Ako želiš biti nogometna zvijezda ili/i braniti boje nacionalnog tima, upravo sada ti se pruža jedinstvena prilika. Registriraj se na [url="http://www.footstar.org/"]www.footstar.org[/url]

Jeste li ikada probali trenirati nogomet u nekom lokalnom klubu u vašem gradu? Jeste li ikada igrali utakmice za vašu ulicu ili grad? Jeste li osoba ( +13 ) koje sanja o nogometu, igra nogomet i živi za nogomet? Jeste li postali slavni i mladi sa puno djevojaka koje ulaze i izlaze iz vaše vile na obali mora, ili si starkelja koji nije uspio u nogometu pa sad čisti podove u lokalnoj slastičarnici? Kako god bilo, vaša karijera tu nije završila...

Dozvolite mi da vas uvedem u čudesan svijet interneta i... Footstara... Svi smo do sad navikli da igramo footbal manager-e, da vodimo svoje najdraže klubove i reprezentacije, te da osvajamo titule i dovodimo igrače koji su nas impresionirali svojim igrama u stvarnosti.

Ne znam da li ćete se složiti sa mnom da takve igre kratko traju i vode u jednom smjeru jer kada jednom ostvarite svoj cilj zašto igrati dalje!?

Ne kažem da je to loše jer i ja sam igram takve igre (managere) ali zašto se ne okušati u nečemu novom, drugačijem. Ja i nekoliko desetaka hiljada osoba širom svijeta, zajedno smo odlučili da se okušamo u svijetu footstara u kojem mi kao pojedinci imamo ulogu nogometaša ( igrača ) koji kao i u stvarnosti mora mnogo da treniraju da bi postao respektabilan igrač i zvijezda footstara. Naravno sve to BESPLATNO!

Ukoliko uplatite fs fan gold paket, dobijate svoj vlastiti klub i automatski postajete igrač-trener i dobijate priliku da jednog dana postanete i selektor Bosne i Hercegovine ili neke druge države, koje nije lako voditi kao u nekim drugim igrama jer se ovdje ipak o transferima, taktičkim zamislima i svemu ostalom vezano za utakmice i igrače radi sa stvarnim ljudima (1 igrač = 1 korisnik).

Nije bitno samo postaviti taktiku i nadati se pobjedi, morate držati vaše igrače zadovoljnim jer ipak za razliku od ostalih manager igrica ovdje su igrači stvarne osobe poput vas, mogu negodovati, tražiti veću platu, mogu kritizirati što ovoj igrici i daje pravu čar i realnost.

Na footstar-u, vi imate ulogu igrača (ili igrača-menadžera) i počinjete kao mlad, neiskusan 17-godišnjak i trenirate određene skilove adekvatne za poziciju na kojoj želite graditi karijeru. Naravno da ne zaboravim tu su i nacionalni timovi U-18, U-21 i naš najdraži i najjači Seniorski tim.

BiH Footstar zajednica vas poziva da dođete i okušate se u ovoj igri te opet doživite onaj stari sjaj koji ste imali dok ste bili mlađi ili onaj koji vas tek očekuje a o kojem ste kao mnogi drugi... prije samo mogli sanjati!

Možda baš ti upravo koji ovo čitaš budeš jedan od najboljih. Postoji samo jedan način da to provjerimo... Probaj!

Mi iskusniji članovi ćemo uraditi sve da ti pomognemo i put do tog cilja olakšamo...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Forum Statistics

  • Total Topics
   24,065
  • Total Posts
   378,366
×
×
 • Create New...