+Ciklama 919 Report post Posted July 20, 2014 Vaktile je moja misao bila totalna anonimnost, al' kako sam upoznavala osobe tako sam se i odavala. Ni danas ne govorim tek tako ko sam, i odajem se samo onim za koje procjenim da su vrijedni moga povjerenja. Inače sam iskrena, držim da su ulaži kratke noge .... Još uvijek nisam doživjela nikakve zloupotrebe po internetu, jesam imala nekih neugodnosti u privatnom životu zbog neta ... al' to je već drugi par opanaka, Quote Share this post Link to post Share on other sites
pobrklija 8 Report post Posted July 22, 2014 Ma svi se kunu da vole istinu i iskrenost ali kada im u lice kazes istinu koja im ne odgovara naljute se :rtfm: Quote Share this post Link to post Share on other sites
+BlackHawk 178 Report post Posted July 22, 2014 Jer ljudi stvore visoko misljenje o sebi, a kad im kazes istinu onda to znaci da ih spustas na zemlju, tamo gdje i trebaju biti, ali im to ne odgovara pa se ljute :) Quote Share this post Link to post Share on other sites