+PacificHurricane 497 Report post Posted July 27, 2011 Evo stigao ovaj novi update foruma, pa bujrum da ga modifikujemo na naski... Ovi odozgo su rekli sta god na ovoj temi predlozimo da ce oni poslusati Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Jiggy Bau 448 Report post Posted July 27, 2011 Ja bi smajli prevo u smihulj 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
+BaroN 256 Report post Posted July 27, 2011 Dje se Youtube ubaci Quote Share this post Link to post Share on other sites
lucky 1,271 Report post Posted July 27, 2011 evo odgovora [attachment=4974:slika1.png] znaci na sliki broj 1 ... na kojoj vidite crvenu strelicu (nema nikakve veze sa SDP ) koja pokazuje gdje trebate kliknuti ... kada kliknete tu dobijete slijedecu sliku ... [attachment=4975:slika2.png] kliknete na mjesto koje pokazuje se crvenom strelicom .... i odaberete koji cod vam treba ... za youtube video odaberete media ... i dobijete slijedeće : [attachment=4976:slika3.png] crvena strelica vam pokazuje gdje stavite opis neki koji se nece vidjeti ... a gdje pokazuje zelena strelica kopirate link sa youtube i to bi bilo to ... [media]http://www.youtube.com/watch?v=Nr3vgMZI7Bg&feature=related[/media] 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Dobar_Los_Zao 555 Report post Posted July 27, 2011 [quote name='BaroN' timestamp='1311789502' post='435035'] Dje se Youtube ubaci [/quote] zar tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii? Ti koji si glavni urednim mnogih portala, koji forum ima u malom prstu, ti koji si profesor wolrpress-a , zar ti neznas kako ide BB kod za jup tup ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Dobar_Los_Zao 555 Report post Posted July 27, 2011 Pošaj, pošaj, de da ne škrtarimo sa videom, rješite ovo.. [CODE]Sorry, but you have posted more media files than you are allowed to[/CODE] Quote Share this post Link to post Share on other sites
+BaroN 256 Report post Posted July 27, 2011 Hahahahaha Fudo Fala Eno Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Perviz 122 Report post Posted July 28, 2011 (edited) [media]http://www.youtube.com/watch?v=suBxZ3ZNknE&feature=feedrec_grec_index[/media] radi youtube Edited July 28, 2011 by Perviz Quote Share this post Link to post Share on other sites
+breake-dancer 9 Report post Posted July 29, 2011 (edited) test (Na jednoj temi nemogu postati) Npr. za krecenje i to tema... Edited July 29, 2011 by breake-dancer Quote Share this post Link to post Share on other sites
+breake-dancer 9 Report post Posted July 29, 2011 [quote name='breake-dancer' timestamp='1311937304' post='435202'] test (Na jednoj temi nemogu postati) Npr. za krecenje i to tema... [/quote] skonto sam najvjerovatnije nije moglo jer sam stavljao link u post ali preko "My Media" ide sve,odmah slike iz galerije ubacis u post,to mi se svidja poz Quote Share this post Link to post Share on other sites
Amon Ra 244 Report post Posted December 25, 2011 Vidim da se ovdje rucno mijenjaju neke rijeci pa predlazem da zabranjene rijeci dodate u adminu da se same mijenjaju kada ih ko napise tako da sebi olaksate posao.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Ciklama 919 Report post Posted June 26, 2012 Možda sam smotana, ali ne mogu naći opciju s kojom se isključiuje Eglen kutija. Može li mi ko dati pojašnjenje. Unaprijed hvala. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Ciklama 919 Report post Posted June 26, 2012 Ha, bravo ja, riješeno. Ipak je bilo do mene, kad je insan smotan. Quote Share this post Link to post Share on other sites
lucky 1,271 Report post Posted June 26, 2012 ok zaci kada se mis na plavu traku na kojoj pise eglen kutija i pored nje ima slika u desnom kraju cu se pojaviti kruzic sa minusom unutra ... dovoljno je kliknuti na minus ... a ako se zeli vratiti klikne se na plus ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
вoѕco 7 Report post Posted June 27, 2012 [quote name='lucky' timestamp='1340744763' post='460340'] ok zaci kada se mis na plavu traku na kojoj pise eglen kutija i pored nje ima slika u desnom kraju cu se pojaviti kruzic sa minusom unutra ... dovoljno je kliknuti na minus ... a ako se zeli vratiti klikne se na plus ... [/quote] Ja ne mogu vratiti. Stisnuo sam [b]- (minus)[/b] i neko vrijeme mi je bilo ugaseno. I kada kliknem na plus, ona se vrati, ali cim refreshujem stranicu opet se zaklopi. Jednostavno, ne moze se vratiti da mi bude upaljeno. IP.Board BUG ili... ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
lucky 1,271 Report post Posted June 27, 2012 nije bug zato sto kod mene radi bez problema ... jedino da cache ocistis pa da vidis hocel raditi kako treba ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Ciklama 919 Report post Posted June 28, 2012 Opet ja Zašto se na nekim temama na podforumu Roditelji&djeca ne može pisati tj. komentarisati? npr. [url="http://forum.cazin.net/topic/21811-sweet-dreams/"]http://forum.cazin.net/topic/21811-sweet-dreams/[/url] Quote Share this post Link to post Share on other sites
lucky 1,271 Report post Posted June 28, 2012 [quote name='Ciklama' timestamp='1340888671' post='460473'] Opet ja Zašto se na nekim temama na podforumu Roditelji&djeca ne može pisati tj. komentarisati? npr. [url="http://forum.cazin.net/topic/21811-sweet-dreams/"]http://forum.cazin.n...1-sweet-dreams/[/url] [/quote] zbog toga sto na IPB verzija 3.3 ima arhiviranje tema ... podeseno je da se teme na kojima nema komentara duze od godinu dana automatski arhiviraju ... sada je tema opet aktivirana i moze se po njoj pisati ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Dobar_Los_Zao 555 Report post Posted June 28, 2012 Da li su dozvoljene teme erotskog sadržaja ? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Ciklama 919 Report post Posted June 28, 2012 [quote name='Dobar_Los_Zao' timestamp='1340889119' post='460476'] Da li su dozvoljene teme erotskog sadržaja ? [/quote] Sram te bilo Ovo je baš bez veze oko arhiviranja tema, vidim da je i na drugim podforumima tako. Glupo mi da ako neku staru temu "povlačim" moram tražiti moderatore ili admine da je otvore, a isto je glupo otvarati temu koja već postoji. Tačno insana prođe volja za tipkanjem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted June 28, 2012 Složio bih se sa Ciklamom. Isto bih dodao da je bilo krajnje nepromišljeno zatvarati temu "Članovi foruma na slici" koja ima preko 150 hiljada pregleda, samo da bi se privukla raja na Galeriju. Sad je propalo i jedno i drugo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Ciklama 919 Report post Posted July 9, 2012 Administracijo, imate li mogućnost isključivanja te opcije arhiviranja duže neaktivnih temi? Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Dobar_Los_Zao 555 Report post Posted July 10, 2012 [quote name='Ciklama' timestamp='1341827955' post='460972'] Administracijo, imate li mogućnost isključivanja te opcije arhiviranja duže neaktivnih temi? [/quote] Administracija u Srebrenici Quote Share this post Link to post Share on other sites
lucky 1,271 Report post Posted July 13, 2012 moze se promjenuti i promjenuto je ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Ciklama 919 Report post Posted July 13, 2012 [quote name='lucky' timestamp='1342164240' post='461185'] moze se promjenuti i promjenuto je ... [/quote] Isključeno arhiviranje za ubuduće, ali stare teme su nažalost i dalje a/a. Quote Share this post Link to post Share on other sites