Lirux 31 Report post Posted January 17, 2012 [img]http://www.radio-zemljotres.com/mkportal/modules/coppermine/albums/userpics/10001/normal_decko2.JPG[/img] Decko sa Dvojaca ( ugalj na papiru) Quote Share this post Link to post Share on other sites
+PacificHurricane 497 Report post Posted January 17, 2012 Ma mislio sam na graficki dizajn, po mojoj logici jedan dobar slikar na platnu bi trebao biti i dobar slikar na ekranu.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+PacificHurricane 497 Report post Posted January 17, 2012 [quote name='scooby-doo' timestamp='1326818583' post='447760'] Ma mislio sam na graficki dizajn, po mojoj logici jedan dobar slikar na platnu bi trebao biti i dobar slikar na ekranu.. [/quote] Evo nasao sam jednu sliku [attachment=5059:Photo_A4B0FC4D-E1D7-8E62-65DB-4C16A111377B.jpg] 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lirux 31 Report post Posted January 18, 2012 [quote name='scooby-doo' timestamp='1326819747' post='447763'] Evo nasao sam jednu sliku [attachment=5059:Photo_A4B0FC4D-E1D7-8E62-65DB-4C16A111377B.jpg] [/quote] Hvala, volim da gledam slike... koliko vidim reako bih da je ovo templera ili akril (ali vise mi se cini da je tempera) tema je super, i vidim da tvoja nevista to dobro radi, i da ima potencijala, ima fudament, mozda kad joj dosadi pavo... mozda se ozbiljno baci u umjetnike ili kad ode u pensiju, tako ja mislim Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lirux 31 Report post Posted January 18, 2012 [quote name='scooby-doo' timestamp='1326818583' post='447760'] Ma mislio sam na graficki dizajn, po mojoj logici jedan dobar slikar na platnu bi trebao biti i dobar slikar na ekranu.. [/quote] Ja sam ti programer, ima jedna izreka, a kazu dobar programer nije bas dobar dizajner .... ja sam mislio da pocnem digtalno da slikam.... pomocu software.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
+PacificHurricane 497 Report post Posted January 18, 2012 [quote name='Lirux' timestamp='1326894954' post='447796'] Ja sam ti programer, ima jedna izreka, a kazu dobar programer nije bas dobar dizajner .... ja sam mislio da pocnem digtalno da slikam.... pomocu software.... [/quote] Smijesno jest, takodjer znam da su to dva razlicita smjera kao nebo i zemlja. jedva ljudima objasnim da programer i dizajner haman pa nemaju veze Ja sam bio poceo malo ko sa fotografijama prije 2 godine ali dosadno mi hodati po svitu i slikati narod pa sad imam neke ideje kako da to razvijem na platno i postanem ozbiljan konkurent Spielbergu Ova ideja je jos u razvitku pa cu u naredno vrijeme vidjeti kako da je uklopim vremenski..A nevista mozda tek u penziji zaozbiljno se pocne baviti slikanjem, jer posto zivimo u kapitalizmu vjeruj mi da je advokat veoma zanimljiva bransa po pitanju para Quote Share this post Link to post Share on other sites