vrljin 1 Report post Posted March 16, 2005 pa osman hadzic je najveca legenda narodne muzike u zadje vrijeme samo sto neki uopsta ga nisu slusali pa lupaju da ne valja osman je car Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mimica 0 Report post Posted April 30, 2005 Osman kao osman nema sta Zbog ljubavi takve kao ti... ima prave pjesme na novom cdiju Quote Share this post Link to post Share on other sites
+elo 3 Report post Posted May 2, 2005 nemoj temi previse protiv rodjaka, osman je meni neki rodjak i komsija ima on par dobri pjesama a ima dosta slabi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Slatkica_111 1 Report post Posted May 3, 2005 nemoj temi previse protiv rodjaka, osman je meni neki rodjak i komsija ima on par dobri pjesama a ima dosta slabi.<{POST_SNAPBACK}> i meni je i komsija i rodjak...pa i ja i ti smo komsije, jelde elo?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest mallenaaa Report post Posted May 3, 2005 nije niko nista rekao protiv osmana ono je bila prica za RIFATA TEPICA... c c c Osman je legenda.. koji dernek je on napravio u Ljubljani pjevao covjek do 5h ujutro... noge su me boljele od igranja.. a fakat i on sanama igro zna ce cazinjanin :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Seka-aida 0 Report post Posted May 3, 2005 dobre su mu nove pjesme a i stare <{POST_SNAPBACK}> pogotovo ona "obrisi suze baksuze" ili ona "ja joj trjezan brici nesmjem dajte vina da se napijeeeeem.." :rolleyes: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Slatkica_111 1 Report post Posted May 3, 2005 pogotovo ona "obrisi suze baksuze" ili ona "ja joj trjezan brici nesmjem dajte vina da se napijeeeeem.." <{POST_SNAPBACK}> ima dosta ljepi pjesama koje bi slusala stalno... Quote Share this post Link to post Share on other sites
+elo 3 Report post Posted May 3, 2005 Ma Rifet Tepic glup ko tocak! @asima, pa blizni komsije mores kaman dobaciti bijo sam na vec na dva koncerta od njega ito dole u cazinu i moram reci daje tacno pravi pjevac i pjeva doklen god hoces, a tako je i sejo kalac covjek igra i pjeva sve do jutra. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Seka-aida 0 Report post Posted May 4, 2005 Ma Rifet Tepic glup ko tocak! @asima, pa blizni komsije mores kaman dobaciti bijo sam na vec na dva koncerta od njega ito dole u cazinu i moram reci daje tacno pravi pjevac i pjeva doklen god hoces, a tako je i sejo kalac covjek igra i pjeva sve do jutra.<{POST_SNAPBACK}> samo sto je sejo ruzan....... al dobro pjeva svaka cast.. :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
la_bella_mafia 2 Report post Posted May 8, 2005 Ma Rifet Tepic glup ko tocak!Sto glup on bas dobro pjeva Quote Share this post Link to post Share on other sites
Slatkica_111 1 Report post Posted May 9, 2005 samo sto je sejo ruzan....... al dobro pjeva svaka cast.. <{POST_SNAPBACK}> sejo je stvarno ruzan,al to nema veze jer super pjeva!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
la_bella_mafia 2 Report post Posted May 9, 2005 sejo je stvarno ruzan,al to nema veze jer super pjeva!!! Da brete on je ruzan al dobro pjeva kao npr tamo ste na temi sport napisali da je Ronaldinjo ruzan mozda i jes bas ruzan al zato zna loptu povuci :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
vrljin 1 Report post Posted May 18, 2005 osman hadzic najbolja pjesma titanik koja ce biti hit dosta vremena Quote Share this post Link to post Share on other sites
women 1 Report post Posted May 27, 2005 zanima me dali ovdje iko voli Osmana Ha., neki kazu nevole ga zato sto je iz cazina. ovo ono...... sta je sa vama <{POST_SNAPBACK}> osman hadzic is the best samo u zadnje vrijeme je ispario sa estrade....... Quote Share this post Link to post Share on other sites
vrljin 1 Report post Posted May 30, 2005 samo da kazem za one koji sad u srijedu nisu bili u sammu kada je osnam hadzic slucajno navretio i otpjevao par pjesam za rodni grad pa bilo je straha fakat je covjek otpjevao bogovski citav sam je gorio Quote Share this post Link to post Share on other sites
Seka-aida 0 Report post Posted May 31, 2005 samo da kazem za one koji sad u srijedu nisu bili u sammu kada je osnam hadzic slucajno navretio i otpjevao par pjesam za rodni grad pa bilo je straha fakat je covjek otpjevao bogovski citav sam je gorio<{POST_SNAPBACK}> ma kakav osman , somi je zakon haha :lol: Quote Share this post Link to post Share on other sites
+_Gost1 18 Report post Posted May 31, 2005 Nista, fin covjek, fino pjeva... samo, ne slusam vecinom njegove pjesme tj. izbjegavam ih kad mogu. Stihovi tipa "ja tebe volim, volim ko boga...", su za mene neprihvatljivi. Ne volim slusati ni slicne pjesme koje pjevaju o pijancenju, pozivanju mladih da se opustaju uz vino... jos malo pa ce poceti pjevati i o poker aparatima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+elo 3 Report post Posted June 1, 2005 @kemal, al to omladina hoce bas da cuje ... :lol: Quote Share this post Link to post Share on other sites
vrljin 1 Report post Posted June 2, 2005 Nista, fin covjek, fino pjeva... samo, ne slusam vecinom njegove pjesme tj. izbjegavam ih kad mogu. Stihovi tipa "ja tebe volim, volim ko boga...", su za mene neprihvatljivi. Ne volim slusati ni slicne pjesme koje pjevaju o pijancenju, pozivanju mladih da se opustaju uz vino... jos malo pa ce poceti pjevati i o poker aparatima.<{POST_SNAPBACK}> neko se okrenuo vjeri neko oper alkoholu neko muzici nismo svi isti ebi ga tako da ne pase svakom to sto neko pije, psuje, kocka, ili tako nesto sve sto se tice toga sto ti kazes ja to cjenim jer sam davao hatmu i znam sta je u nasoj vjeri fino a sta ne raditi al takav je nas mentalitet i to se nece zadugo promjeniti pozzz. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Slatkica_111 1 Report post Posted June 2, 2005 @kemal, al to omladina hoce bas da cuje ... <{POST_SNAPBACK}> i ja mislim Quote Share this post Link to post Share on other sites
+doktoraider 75 Report post Posted June 6, 2005 Nista, fin covjek, fino pjeva... samo, ne slusam vecinom njegove pjesme tj. izbjegavam ih kad mogu. Stihovi tipa "ja tebe volim, volim ko boga...", su za mene neprihvatljivi. Ne volim slusati ni slicne pjesme koje pjevaju o pijancenju, pozivanju mladih da se opustaju uz vino... jos malo pa ce poceti pjevati i o poker aparatima.<{POST_SNAPBACK}> ccc . Kemo legendo ... ps. Elo, slazem se, danas raja to trazi ... ili ne :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aida D. 0 Report post Posted June 6, 2005 Ja tebe volim, volim ko boga a srece nemam, nemam zbog toga, jer ti mene, ti mene nevolis ... Osman Hadzic 4-ever!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marklar 0 Report post Posted June 6, 2005 Nista, fin covjek, fino pjeva... samo, ne slusam vecinom njegove pjesme tj. izbjegavam ih kad mogu. Stihovi tipa "ja tebe volim, volim ko boga...", su za mene neprihvatljivi. Ne volim slusati ni slicne pjesme koje pjevaju o pijancenju, pozivanju mladih da se opustaju uz vino... jos malo pa ce poceti pjevati i o poker aparatima.<{POST_SNAPBACK}> Sta da ocekujes od covjeka kome se sva aktivnost svodi na "carsija, kafana, zena, piva"... Ta narodna muzika je monotona i plitka i ne kontam sta ljudi vide u tome. Cas je volio, ljubio, grlio pa ga ostavila i onda on onako melankolican jadikuje. I tako od albuma do albuma vazda isto pegla... bezze... poker aparati heheheh Svi su oni samozvani "umjetnici", a u zivotu ni Zagorovog romana nisu procitali... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Seka-aida 0 Report post Posted June 6, 2005 Nista, fin covjek, fino pjeva... samo, ne slusam vecinom njegove pjesme tj. izbjegavam ih kad mogu. Stihovi tipa "ja tebe volim, volim ko boga...", su za mene neprihvatljivi. Ne volim slusati ni slicne pjesme koje pjevaju o pijancenju, pozivanju mladih da se opustaju uz vino... jos malo pa ce poceti pjevati i o poker aparatima.<{POST_SNAPBACK}> taki je za mene Sinana Sakic njega nikako nepodnosim! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Slatkica_111 1 Report post Posted June 7, 2005 Ja tebe volim, volim ko boga a srece nemam, nemam zbog toga, jer ti mene, ti mene nevolis ... Osman Hadzic 4-ever!!!!!<{POST_SNAPBACK}> Tako je AIDA D., znas ti sta je dobro.. ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites