Inzinjer 13 Report post Posted October 15, 2009 [quote name='[LoLLipop]' date='15 October 2009 - 15:22 ' timestamp='1255612938' post='343727'] mi smo se igrali iza zgrade uredjeno je doduse, u ratu ispred zgrade jer nije bilo auta. [/quote] koliko vi imate iza zgrade imaju i oni a u ostalom vi ste isli na golu stranu se igrati a njima je to avlija Quote Share this post Link to post Share on other sites
asko.h.b 9 Report post Posted October 15, 2009 jadna loli sa balkona vidi obje zgrade protiv cije izgradnje se tako zdusno bori....nema joj druge nego da kupi stan i preseli se u doticnu zgradu jer ce to biti jedino mjesto u gradu na kom ce moci piti kafu a da je ne gleda doduse, tad nece moci izbjeci pogled na kruzni tok ali bolje ista nego nista Quote Share this post Link to post Share on other sites
+[LoLLipop] 13 Report post Posted October 15, 2009 opet ovi novi nickovi ) imponuje mi tolika paznja koju mi pridajete, hvala, hvala ja se ne borim protiv izgradnje, ja govorim svoje misljenje. a, to sto ga vi nemate, to je vec problem Quote Share this post Link to post Share on other sites
.ja 1 Report post Posted October 15, 2009 (edited) ponekim diskutantima na temi bi bilo lijepo da odu na selo, priroda, zelenilo, nema zgrada, nema p+x Edited October 15, 2009 by .ja Quote Share this post Link to post Share on other sites
+jedancoek 48 Report post Posted October 16, 2009 [quote name='.ja' date='15 October 2009 - 22:39 ' timestamp='1255642760' post='343815'] ponekim diskutantima na temi bi bilo lijepo da odu na selo, priroda, zelenilo, nema zgrada, nema p+x [/quote] Vi bi to baš voljeli, oni koji ne misle kao vi, da se lijepo maknu i šute. Fakat demokratski. Mi ćemo raditi šta hoćemo, a kome se ne sviđa, eno mu livade Quote Share this post Link to post Share on other sites