suhi 13 Report post Posted June 23, 2009 Zanima me da li neko koristi bt duze vrijeme,pa ako ima da mi se javi na pm ili preko msna...ty Quote Share this post Link to post Share on other sites
+bull 130 Report post Posted June 23, 2009 (edited) Mani se toga, ne treba ti! Backtrack ti je zapravo skup alata, a da bi mogao iskoristiti puni potencijal backtracka trebas nauciti puno toga -> od toga kako radi linux, mreze nesto programiranja itd te kako koristiti te sve alate... Na forumu od backtracka imas dobrih tutoriala, savijeta i iskustva drugih pa tamo baci oko. Za sada probaj nauciti koristiti Wireshark ili Ettercap, nije tesko a zanimljivo je Edited June 23, 2009 by TequilA Quote Share this post Link to post Share on other sites
suhi 13 Report post Posted June 23, 2009 [quote name='TequilA' post='330921' date='23.06.2009, 23:57']Mani se toga, ne treba ti! Backtrack ti je zapravo skup alata, a da bi mogao iskoristiti puni potencijal backtracka trebas nauciti puno toga -> od toga kako radi linux, mreze nesto programiranja itd te kako koristiti te sve alate... Na forumu od backtracka imas dobrih tutoriala, savijeta i iskustva drugih pa tamo baci oko. Za sada probaj nauciti koristiti Wireshark ili Ettercap, nije tesko a zanimljivo je[/quote] ma jock bas je cool stvar,ma regan sam tamo na forumu..samo dosta gluposti ima,lakse kad imas nekog ko ti moze objasniti kad zapne...a tutorijala sam nakupio dosta... Quote Share this post Link to post Share on other sites