Rale 3 Report post Posted March 2, 2009 Server je cool , danas sam bio i izvrsio masakar , pola killova sam ih pistoljem pocafno ko bebe u kreveticu.. [url="http://img147.imageshack.us/my.php?image=236472549732da80565e784.png"][img]http://img147.imageshack.us/img147/9961/236472549732da80565e784.th.png[/img][/url] Quote Share this post Link to post Share on other sites
+PC_DoctorE 148 Report post Posted March 2, 2009 dobaaar, nema nikako trenutno i ping mi je 66, kad bude vishe raje vjerovatno ce skociti do 100 al bitno je da se igra, i et bujrum pucati kad god nismo mi cicije ko neki sto vishe pricaju a malo rade, a sto je najbolje nisu nas jeknuli, hehehe, see ya Quote Share this post Link to post Share on other sites
Osman_10 0 Report post Posted March 2, 2009 [quote name='_Ne_VoLiM_jAnUaR_' post='315064' date='02.03.2009, 21:27']82.193.210.221:20349 server je jako dobar,,cijeli dan se igra,,ping ne ide preko 100 naravno kod nekih ide,al manjina,, malo smo ja i ibro ustimavali zezali se,, planiramo da metnemo onaj vrag ROTATE da se jedna mapa igra TDM pa za njom S&D pa mozda i CTF da za svakog ma nesto, pa vajk u krug[/quote] ovo vam je najbolje za pocetak ima takvih servera i na njima se uvijek igra i ne mroate nista kucati u konzolu da mijenjate ima codrcon tool program preko kojeg se mijenja www.cod-rcontool.com/modules.php?mod=download skinite ga ovde i kad ujdes u program iams da ukucas ip i port npr ip je 217.26.75.58:28963 ustvari je ip ovo 217.26.75.58 a ovo je port 28963 i onda password ukucas i ides na znacku tacno u gornjem lijevom cosku i koentovo si se i mozes stavljati rotacije s&d tdm i ta sranja Quote Share this post Link to post Share on other sites
+tomahawk 44 Report post Posted March 3, 2009 Dodajte na xf ovog tipa sto pravi te servere xf:wuxa Drago mi je da je dobar server i da ste zadovoljni.Reko sam ovom wuxi da stavi ime Cazin Gaming sd & tdm server i da stavi u rotaciju jednu mapu sd drugu tdm.Server se restrtuje svki dan tako da sve sto konzole postave na rcon sutra ce biti vraceno na default. Quote Share this post Link to post Share on other sites
knjigovodjE 0 Report post Posted March 3, 2009 [quote name='tomahawk' post='315153' date='03.03.2009, 11:43']Dodajte na xf ovog tipa sto pravi te servere xf:wuxa Drago mi je da je dobar server i da ste zadovoljni.Reko sam ovom wuxi da stavi ime Cazin Gaming sd & tdm server i da stavi u rotaciju jednu mapu sd drugu tdm.Server se restrtuje svki dan tako da sve sto konzole postave na rcon sutra ce biti vraceno na default.[/quote] al tebao ja iskljuciti MG da ne iskljucujemo svaki dan,,,hahaha Quote Share this post Link to post Share on other sites
+3rror 70 Report post Posted March 3, 2009 (edited) Evo server ne radi. Edit: Evo sad radi, mozda ga resetirao neko bio... Edited March 3, 2009 by 3rror Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Perviz 122 Report post Posted March 3, 2009 E nek ste jednom i vi uzeli taj server da se [b]negubate[/b] vise heheh boldirani tekst je Quote Share this post Link to post Share on other sites
+3rror 70 Report post Posted March 3, 2009 Nemojte govoriti ljudima na serveru da je server samo za cazinjane -.- Quote Share this post Link to post Share on other sites
_Ne_VoLiM_jAnUaR_ 140 Report post Posted March 3, 2009 ko to govorii,, Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rale 3 Report post Posted March 3, 2009 nick mu max bio ili nes slicno Quote Share this post Link to post Share on other sites
_Ne_VoLiM_jAnUaR_ 140 Report post Posted March 3, 2009 dobro Quote Share this post Link to post Share on other sites
lucky 1,271 Report post Posted March 5, 2009 ev vako posto je kupljen server red je da se i napise oklen pare i sve to ... uce Quote Share this post Link to post Share on other sites
+pingvin 183 Report post Posted March 5, 2009 A Sabina???Cini mi se da je ona rekla da ce dati 10 marki izgleda da nas je samo zahebavala Quote Share this post Link to post Share on other sites
lucky 1,271 Report post Posted March 5, 2009 [quote name='pingvin' post='315540' date='05.03.2009, 12:19']A Sabina???Cini mi se da je ona rekla da ce dati 10 marki izgleda da nas je samo zahebavala [/quote] nazalost ,zbog recesije koja je zahvatila zapadnu evropu nasa uvazena kraljica foruma nije mogla da izvrsi uplatu za server ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
+tomahawk 44 Report post Posted March 5, 2009 Iscrpan izjestaj Quote Share this post Link to post Share on other sites
+pingvin 183 Report post Posted March 5, 2009 [quote name='lucky' post='315543' date='05.03.2009, 12:46']nazalost ,zbog recesije koja je zahvatila zapadnu evropu nasa uvazena kraljica foruma nije mogla da izvrsi uplatu za server ... [/quote] Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Clark Gable 140 Report post Posted March 5, 2009 [url="http://cazin.net/v4/index.php?option=com_content&task=view&id=1181&Itemid=87"][img]http://cazin.net/v4/images/stories/aura/cazingameservervelikaaa_copy.jpg[/img][/url] Quote Share this post Link to post Share on other sites
+sanel87 42 Report post Posted March 5, 2009 cool Quote Share this post Link to post Share on other sites
+CAZINJANIN 49 Report post Posted March 5, 2009 Server nam je predobar... Ima dosta raje... Samo treba u s&d namjestiti kad mene ubije da mogu gledat samo gdje su igrači mog tima a ne obadva.... Nadam se da ste me skontali Quote Share this post Link to post Share on other sites
+[I-B-R-O] 63 Report post Posted March 5, 2009 Server dobar, iako imam ping 100, igram bez belaja. Prijedlog je samo da se staze limitiraju na 15 minuta da se ukljuci teambalance, iskljuci dim, iskljuce strojnice naravno da se iskljuci enemy spectate i freespectate i mislim da bi to bilo to. p.s. laki, dobro sabiranje, dodjemo ti Quote Share this post Link to post Share on other sites
doc 16 Report post Posted March 5, 2009 khmmm posto ja nisam ucestvovao morem li ja namiriti razliku? Quote Share this post Link to post Share on other sites
+pingvin 183 Report post Posted March 5, 2009 ne mozes jer ti ionako dovoljno dajes za cod2 zajednicu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Osman_10 0 Report post Posted March 5, 2009 [quote name='[I-B-R-O]' post='315650' date='05.03.2009, 20:54'] Server dobar, iako imam ping 100, igram bez belaja. Prijedlog je samo da se staze limitiraju na 15 minuta da se ukljuci teambalance, iskljuci dim, iskljuce strojnice naravno da se iskljuci enemy spectate i freespectate i mislim da bi to bilo to. p.s. laki, dobro sabiranje, dodjemo ti [/quote] free i enemy spectate nek se iskljuci a da se iskljuce strojnice i dim to nebi bilo to i staze na 15 min ne mozes odigrati 8 rundi u s&d za 15 min Quote Share this post Link to post Share on other sites
+3rror 70 Report post Posted March 6, 2009 (edited) Server nije bas zlatan, ali je Cazinski tako da je u svakom slucaju interesantno igrat na njemu S&D ne treba biti vremenski ogranicen nikako, nego na 20 rundi, a DM/TDM bi bilo dobro na 15 min. ogranicit. Btw. primjetio sam da su mape ogranicene, cini mi se da se samo mali broj mapa ponavlja. Mislim da bilo dobro stavit tu vise mapa... Ono sto je vaznije je cl_maxpackets - staviti minimalno 60 i com_maxfps. Maxfps je neogranicen, a treba ga ogranicit na 250... a ne ovako s 333 se moze otic na neka inace "nedostupna" mjesta kroz bugove, i onda se ljudi kickaju zbog toga. Edited March 6, 2009 by 3rror Quote Share this post Link to post Share on other sites
suhi 13 Report post Posted March 7, 2009 [quote name='3rror' post='315911' date='06.03.2009, 23:12']Server nije bas zlatan, ali je Cazinski tako da je u svakom slucaju interesantno igrat na njemu S&D ne treba biti vremenski ogranicen nikako, nego na 20 rundi, a DM/TDM bi bilo dobro na 15 min. ogranicit. Btw. primjetio sam da su mape ogranicene, cini mi se da se samo mali broj mapa ponavlja. Mislim da bilo dobro stavit tu vise mapa... Ono sto je vaznije je cl_maxpackets - staviti minimalno 60 i com_maxfps. Maxfps je neogranicen, a treba ga ogranicit na 250... a ne ovako s 333 se moze otic na neka inace "nedostupna" mjesta kroz bugove, i onda se ljudi kickaju zbog toga.[/quote] ako treba to mogu ja uraditi samo mi dajte FTP podatke od servera Quote Share this post Link to post Share on other sites