+sanel87 42 Report post Posted November 28, 2008 Naime od kad sam instalirao i namjesto compiz imam problema sa video fajlovima, mislim opcenito sa bilo kojim videom, slika mi treperi, nema kakav player nisam probrao, cak i na youtube mi video ne ide kako treba, pokusao sam vise puta reinstalirati compiz i graficke drajvere nadajuci se da ce se problem rijesiti, i nije , nesto sam trazio po netu ali nista konkretno nisam pronasao sto mi mi pomoglo da rijesim problem. Ako neko ima iskustva sa ovim sr**** neka napise sta Quote Share this post Link to post Share on other sites
+PC_DoctorE 148 Report post Posted November 28, 2008 koji je operativni, posto je pod temom linux mislim da se on njemu radi, probaj bs player novi koji u sebi ima odredjene codece, imo sam belaja sa tim u visti, jer instaliram to i onda ima tamo vista codec package, tako da us imali konflikta, jedan po jedan sam obrisao i vratio sam BS Player Pro v2.32.975 sa tim stvarcicama, ako ne dadje krekovanu ili bas tu verziju u kojoj imaju codeci javi se pa da si siknem link kad stavim na rapid pa probaj mozda prodj instalacija i na linuxu Quote Share this post Link to post Share on other sites
kisobran 1 Report post Posted November 28, 2008 na kojem linuxu problem imas? navedi operativni sistem .. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+sanel87 42 Report post Posted November 28, 2008 Ubuntu 8,10 Quote Share this post Link to post Share on other sites