+[I-B-R-O] 63 Report post Posted September 23, 2008 evo samo da vam javim da je danas iz Omege ukradena kasa za pomoć Arneli bilo je oko 200 - 300 KM Quote Share this post Link to post Share on other sites
[_maza_] 21 Report post Posted September 23, 2008 [quote name='[I-B-R-O]' post='269588' date='23.09.2008, 18:12'] evo samo da vam javim da je danas iz Omege[color="#FF0000"][/color][b] ukradena kasa [/b]za pomoć Arneli bilo je oko 200 - 300 KM [/quote] FUJ ..nemam riječi. Da Bog da mu to zadnje bilo ko god da je ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
farko_Legenda 41 Report post Posted September 23, 2008 Bo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Harriss 6 Report post Posted September 23, 2008 [quote name='[I-B-R-O]' post='269588' date='23.09.2008, 16:12'] evo samo da vam javim da je danas iz Omege ukradena kasa za pomoć Arneli bilo je oko 200 - 300 KM [/quote] ma ko ima srce da uradi tako nešto.dabogda ih izgubio! Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Clark Gable 140 Report post Posted September 23, 2008 [quote name='[I-B-R-O]' post='269107' date='22.09.2008, 19:04'] Ljudi, jo Quote Share this post Link to post Share on other sites
-BOZZ- 0 Report post Posted September 23, 2008 [quote name='Harriss' post='269630' date='23.09.2008, 19:42']ma ko ima srce da uradi tako ne Quote Share this post Link to post Share on other sites
la_bella_mafia 2 Report post Posted September 23, 2008 nadam se da ce taj radit broj iz inostranstva... i da Ibro odite do [b]I-CRNI[/b] ....on bi mogao isto nesto dati, makar sad za vitre (ili kako se kaze tome nemam pojma) Quote Share this post Link to post Share on other sites
eclipsic 16 Report post Posted September 23, 2008 joojjj..sramotaaa...fuj... Quote Share this post Link to post Share on other sites
+ne_znam_ko_sam 33 Report post Posted September 24, 2008 [quote name='[I-B-R-O]' post='269588' date='23.09.2008, 17:12'] evo samo da vam javim da je danas iz Omege ukradena kasa za pomoć Arneli bilo je oko 200 - 300 KM [/quote] Jel se saznalo o kome se radi? Ja mogu pretpostaviti ko je, al ne bi htio ogrijesiti dushu ako to ta osoba ne bude... Sta je rekao Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Vento 515 Report post Posted September 24, 2008 [quote name='[I-B-R-O]' post='269588' date='23.09.2008, 18:12']evo samo da vam javim da je danas iz Omege ukradena kasa za pomoć Arneli bilo je oko 200 - 300 KM [/quote] Nevjerovatno kakve stoke ima. Fuj. Quote Share this post Link to post Share on other sites
farko_Legenda 41 Report post Posted September 24, 2008 [quote name='ne_znam_ko_sam' post='269762' date='24.09.2008, 10:22']Jel se saznalo o kome se radi? Ja mogu pretpostaviti ko je, al ne bi htio ogrijesiti dushu ako to ta osoba ne bude... Sta je rekao Quote Share this post Link to post Share on other sites
+_women_ 43 Report post Posted September 25, 2008 Evo ljudi Arnela mi salje poruku na racunu ima 35.060 KM, hvala dragom Allahu! Iskreno iako je ipak daleko od cifre od 60 000 (koliko je potrebno da zakaze termin), ja mislim da se je ipak blizu i da ce se uz pomoc dobrih ljudi uz ciju se pomoc ovolika cifra skupila skupiti i cifra koja je potreba da Arnela zakaze operaciju,a sigurna sam da ce se u medjuvremenu dok ona dobije termin operacije skupiti i ono novca resto sto je potrebno za sveukupnu operaciju. Hvala svim u Arnelino ime i nadam se da cete pomoci i njoj i nama svima koji hocemo da pomognemo u prikupljanju ostatka novca. Sutra ce aBd biti stand pred gimnazijom, nisam sigurna, ali javit cu sve kasnije, dok se dogovorimo,pa ne zaobilazite nas, javljajte svim rodjacima poznanicima koji mogu pomoci da pomognu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+breake-dancer 9 Report post Posted September 25, 2008 Mozda dadne i jedan covjek iz svedske njesto para,neznam ga ja ali to je preko nekog drugog... toliko od mene javim se mozda opet sa boljim vijestima pozdravite arnelu Quote Share this post Link to post Share on other sites
+BeLaY 231 Report post Posted September 25, 2008 [quote name='[I-B-R-O]' post='269588' date='23.09.2008, 18:12'] evo samo da vam javim da je danas iz Omege ukradena kasa za pomoć Arneli bilo je oko 200 - 300 KM [/quote] mater ebali..... daj ibro molim te kada se sazna tko je da se objavi neka svi znaju tko je to ukrao..... dabogda se raspado ko sumeca tableta. Quote Share this post Link to post Share on other sites
eclipsic 16 Report post Posted September 25, 2008 nevrijedjam nikoga..neka se niko nenadje uvrijedjenim al to su carsijski klosari uradili..nece niko sa strane.. P.S. neljutite se Quote Share this post Link to post Share on other sites
+FaRuK 6 Report post Posted September 25, 2008 [quote name='eclipsic' post='270514' date='25.09.2008, 19:49']nevrijedjam nikoga..neka se niko nenadje uvrijedjenim al to su carsijski klosari uradili..nece niko sa strane.. P.S. neljutite se[/quote] pa ko ce drugi ako nece oni .... J.... im sve .... Quote Share this post Link to post Share on other sites
+breake-dancer 9 Report post Posted September 25, 2008 [quote name='FaRuK' post='270527' date='25.09.2008, 19:51']pa ko ce drugi ako nece oni ....[b] J.... im sve ...[/b].[/quote] de i od mene p.s ja sam ibri napisao jedan plan na pp ali neka to za sad ostane pod pp pa ako bude islo onda cemo na javu Quote Share this post Link to post Share on other sites
+sebina_ikanovic 2 Report post Posted September 25, 2008 Evo da vam i dijaspora javi da se trudi za pomoc nasoj Arneli. U na Quote Share this post Link to post Share on other sites
+sanel87 42 Report post Posted September 25, 2008 Ja cu sutra da vidim da se u Grazu, u dzematu isto postavi kasa, ako to vec nije ucinjeni, ne znam kako mi to prije nije palo na pamet PS: Sebina de mi posalji taj dokument da ga isprintam sebi. hvala Quote Share this post Link to post Share on other sites
+breake-dancer 9 Report post Posted September 26, 2008 [quote name='sanel87' post='270640' date='26.09.2008, 00:09']Ja cu sutra da vidim da se u Grazu, u dzematu isto postavi kasa, ako to vec nije ucinjeni, ne znam kako mi to prije nije palo na pamet PS: Sebina de mi posalji taj dokument da ga isprintam sebi. hvala[/quote] Postovani zemljaci i prijatelji, obracam se Vama i svim ljudima dobre volje Zovem se Arnela Ljubijankic, i prije dvije godine mi je dijagnosticirana multipleskleroza,a pored toga i tumor na mozgu (kaveriozni angion).Podhitno bi bilo potrebno izvrsiti operativni zahvat u Svicarskoj koji ukupno sa hospitilizacijom i postoperativnim lijecenjem iznosi 75 000 CHF (svicarskih franaka).Nazalost nisam u mogucnosti da financiram ovo lijecenje.Ovim putem molim sve dobre i humane ljude da mi pomognete i koliko ste u mogucnosti da izadjete novcano u susret,kako bi se sto prije izvrsila operacija. Donacije mozete predati u dostavljenu kasu.Ako zelite donirati vecu sumu novca onda mozete to izvrsiti iz inostranstva na ovaj nacin... LHB INTERNATIONALE HANDELSBANK AG SWIFT ADRESA: LHBIDEFF IBAN: DE 61500308000009902016 NAVESTI: ARNELA LJUBIJANKIC CAZIN BiH Kod UNA BANKA d.d Bihac,BiH,Swift adresa: PRBBBA2H Za dodatne informacije moze se pogledati njen snimak u Radio Televiziji cazin (RTC) preko web-stranice youtube.com kao i na www.cazin.net (Na youtube jednostavno ukucati Arnela Ljubijankic) Quote Share this post Link to post Share on other sites
+CAZINJANIN 49 Report post Posted September 27, 2008 Ovo je fakat fujjj :S Quote Share this post Link to post Share on other sites
+imola 22 Report post Posted September 28, 2008 Juce mi covjek u firmi, ostavio 20KM za Arnelu kad je vidio onaj "letak" o njoj...da se zna... Quote Share this post Link to post Share on other sites
+_women_ 43 Report post Posted September 28, 2008 Ljudi angazirajte se jos malo, blizu smo cilju hajde pa da ako Bog da i to hairli zavrsi. Vi dijasporci ako cete kuci za Bajram ponesite te kase i te pare sto ste dobili pa da uplatite ovdje, da se moze vidjeti kolika je onda suma iskupljena. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+BaroN 256 Report post Posted September 28, 2008 [quote name='[I-B-R-O]' post='269588' date='23.09.2008, 17:12'] evo samo da vam javim da je danas iz Omege ukradena kasa za pomoć Arneli bilo je oko 200 - 300 KM [/quote] a sramota majke mi.. sta ce sa tim parama - ukradene a halalite ... @ eclipsic - faruk - ne mora znaciti, ima jos bagre koja bi to uradila a nisu "klosari" Quote Share this post Link to post Share on other sites
+breake-dancer 9 Report post Posted September 30, 2008 Kolika je suma ? Treba mi tacna informacija... Quote Share this post Link to post Share on other sites