missfine 0 Report post Posted September 18, 2008 Ja sam isto u skoli danas dala prilog za ansu Arnelu pozz Quote Share this post Link to post Share on other sites
la_bella_mafia 2 Report post Posted September 19, 2008 (edited) jel ima nesto od oti telefonski poziva za pomoc..hoceli biti sta od toga ?? P.S. koji je nick od Arnele ovdje na CaziNET-u Edited September 19, 2008 by la_bella_mafia Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted September 20, 2008 sinoc je bio pun fb .. vidjelo se je da je cazin human narod Quote Share this post Link to post Share on other sites
Amel 1 Report post Posted September 20, 2008 Ako ste gledali sinoć emisiju o izborima, kandidat SDP se na sva usta hvali kako upravo oni uspje Quote Share this post Link to post Share on other sites
bubamara 0 Report post Posted September 20, 2008 treba mi kontakt telefon Arnele Ljubijankic pa bih zamolila nekog ko ima da mi posalje pp, u dobronamjerne svrhe trazim Quote Share this post Link to post Share on other sites
farko_Legenda 41 Report post Posted September 20, 2008 [quote name='Amel' post='268290' date='20.09.2008, 18:10']Ako ste gledali sinoć emisiju o izborima, kandidat SDP se na sva usta hvali kako upravo oni uspje Quote Share this post Link to post Share on other sites
+bUDO_hodza 47 Report post Posted September 20, 2008 Podrska ! [url="http://imageshack.us"][img]http://img220.imageshack.us/img220/6766/upi34541ae2.jpg[/img][/url] [url="http://imageshack.us"][img]http://img91.imageshack.us/img91/2264/upi17661or8.jpg[/img][/url] Akcija vam ide super,hvala Bogu! Quote Share this post Link to post Share on other sites
farko_Legenda 41 Report post Posted September 20, 2008 Evo narode, kratki izvje Quote Share this post Link to post Share on other sites
+_women_ 43 Report post Posted September 20, 2008 Farko de napi Quote Share this post Link to post Share on other sites
farko_Legenda 41 Report post Posted September 21, 2008 E, a koncert je poseban... Već oko 21:30 FB je bio pun ljudi, a mi smo se lagano smrzavali napolju prodavajući majice i sakupljajući priloge, Quote Share this post Link to post Share on other sites
+_women_ 43 Report post Posted September 21, 2008 A napomenut kako smo mi bisnili ispred i plesali, da se ugrijemo i kako nam je stvarno bilo fenomenalno i uz to su se prikupile pare. Ljudi faruk plese preludo, a tek selma aida i ema, hahah bas smo bili vileni sinoc. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+bUDO_hodza 47 Report post Posted September 21, 2008 Koja je ukupna suma do sada ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
-BOZZ- 0 Report post Posted September 21, 2008 Koncert je bio odlican,fb je bio pun rekao bi i prije 21:30.Grupe su bile odlicne,pogotovo ona sto je druga nastupala.Nisam docekao kraj morao sam ici.Uglavnom svaka cast za organizaciju.Dali ce biti slika iz fb-a? Quote Share this post Link to post Share on other sites
+[I-B-R-O] 63 Report post Posted September 21, 2008 [quote name='farko_Legenda' post='268432' date='21.09.2008, 01:07']E, a koncert je poseban... Ve Quote Share this post Link to post Share on other sites
+ne_znam_ko_sam 33 Report post Posted September 22, 2008 Sinoc sam bio sa Irmom u FB-u kad joj Ićo kaze da je FB uvijek tu ako sta bude trebalo. Kasu su stavili na shank da se mogu uvijek stavljati prilozi i rekao da kad god budete imali u planu da napravite kakvu svirku to mozete bez problema Batane, koja je konacna suma? Quote Share this post Link to post Share on other sites
+CAZINJANIN 49 Report post Posted September 22, 2008 Ljudi FB je bio puniji nego ikad svaka čast muzika je bila fkt dobra bolja čak nego u subotu Quote Share this post Link to post Share on other sites
+profac 76 Report post Posted September 22, 2008 [quote name='[I-B-R-O]' post='268541' date='21.09.2008, 16:02'] Nije bilo Fike, ali je tu bio I Quote Share this post Link to post Share on other sites
+[I-B-R-O] 63 Report post Posted September 22, 2008 Evo, samo da velim da sam danas bio u banci, uplatili sve od utakmice, i bom sa eurima, KM i francima na racunu na Arnelino ime, stanje je 25 000 KM A evo i javila mi je da je otvoren Humanitarni broj 090 291 025 pa, bujrum pucati. Pricam vam jos stosta kasnije, sada hitim po sestru Sellamcic Quote Share this post Link to post Share on other sites
+[I-B-R-O] 63 Report post Posted September 22, 2008 [quote name='bubamara' post='268293' date='20.09.2008, 17:15']treba mi kontakt telefon Arnele Ljubijankic pa bih zamolila nekog ko ima da mi posalje pp, u dobronamjerne svrhe trazim [/quote] Evog a na pp Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Perviz 122 Report post Posted September 22, 2008 [quote name='[I-B-R-O]' post='269046' date='22.09.2008, 18:11'] Evo, samo da velim da sam danas bio u banci, uplatili sve od utakmice, i bom sa eurima, KM i francima na racunu na Arnelino ime, stanje je 25 000 KM A evo i javila mi je da je otvoren Humanitarni broj 090 291 025 pa, bujrum pucati. Pricam vam jos stosta kasnije, sada hitim po sestru Sellamcic [/quote] IBRO hvala za broj sto si stavio da se vidi,a sad bas svi Bujrum pozvati taj broj nama to nista ne znaci a za jedan mladi zivot to nam znaci puno. S postovanjem Quote Share this post Link to post Share on other sites
+[I-B-R-O] 63 Report post Posted September 22, 2008 Evo, moram ja dodati jos neke stvarcice.,.. Danas cini mi se radnice Loversana su isto uplatile, tj prikupile pare, i dale Arneli, onda nesto i radnici bolnice imaju, bom vidi se da je u Cazinu velik odaziv A ovako, puno se zahvaljujem osoblju FB-a koje nam je ustupilo prostor i koji su sav prihod od te noci donirali Arneli, a fakat, nema sanse da zaboravimo jo Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Perviz 122 Report post Posted September 22, 2008 HAJMO ZVATI SVI MI TO MOZEMO MI TO MORAMO,DAJ TE IBRO I BROJ ZA ONU MALU STO JOJ TREPA NOVI PASMEJKER ILI KAKO SE VEC KAZE,NESMIJEMO DOZVOLITI DA NAM ZA TAKO MALE PARE IDU MALDI ZIVOTI. CURE NEDAJTE SE TU SMO UZ VAS Quote Share this post Link to post Share on other sites
+[I-B-R-O] 63 Report post Posted September 22, 2008 [quote name='hacy' post='269108' date='22.09.2008, 19:11']HAJMO ZVATI SVI MI TO MOZEMO MI TO MORAMO,DAJ TE IBRO I BROJ ZA ONU MALU STO JOJ TREPA NOVI PASMEJKER ILI KAKO SE VEC KAZE,NESMIJEMO DOZVOLITI DA NAM ZA TAKO MALE PARE IDU MALDI ZIVOTI. CURE NEDAJTE SE TU SMO UZ VAS[/quote] Evo, stavio sam tamo broj računa, a ona nema humanitarnog broja. Vidjecu ja nesto sa ekipom, da probamo i za dzenisu nesto odraditi, a bome do kraja mjeseca je 8 dana ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
+breake-dancer 9 Report post Posted September 22, 2008 Ibro moze jedna usluga ovako Kad je poceta akcija za arnelu? Ko je glavni u tome,mislim ko ganja to sve,ti,irma itd? Ako moze ime i prezime... Kolika je suma do sad? (25 000 km ako je to tacno sto sam procito) Koje su organizacije bile vec,ono prodavanje majica (koliko puta)to u fb-u,utakmice (ko je igrao) tako malo tih info mi treba Znas vec zasto mi treba,culi smo se preko pp... de mi to gore napisi ovdje Hvala Quote Share this post Link to post Share on other sites
+[I-B-R-O] 63 Report post Posted September 22, 2008 [quote name='breake-dancer' post='269204' date='22.09.2008, 23:22']Ibro moze jedna usluga ovako Kad je poceta akcija za arnelu? Ko je glavni u tome,mislim ko ganja to sve,ti,irma itd? Ako moze ime i prezime... Kolika je suma do sad? (25 000 km ako je to tacno sto sam procito) Koje su organizacije bile vec,ono prodavanje majica (koliko puta)to u fb-u,utakmice (ko je igrao) tako malo tih info mi treba Znas vec zasto mi treba,culi smo se preko pp... de mi to gore napisi ovdje Hvala[/quote] Akcija je počela čini mi se 29.08.2008, a UM cazin.net se oficijelno ukljucio 03.09.2008 godine Glavni, pa hmmm, SDP tvrdi da oni vode akciju zato Quote Share this post Link to post Share on other sites