+Ciklama 919 Report post Posted August 27, 2014 Sva mi je kuća u bijeloj boji, osim zidova na verandi. Pošto je planiramo zatvarti, ja sam odlučila vratiti je u bijelo. Rekoh sad ću to odraditi, pa kad je zatvorimo ako bude potrebe mogu ponoviti ... A jesam se napatila. Fasada gruba, narandžasta boja bila .... nisam zadovoljna ishodom, moram zvati molera da to odradi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Ciklama 919 Report post Posted October 22, 2014 Nama sutra dolazi majstor da malo ulaz u kuću "prekroji", ništa mi se ne da po kući briskati kad znam šta slijedi narednih par dana. Kad sam sve sagledala, super sam postupila što sam ljetos riješila boju verande, bar nju neću morato bojati kad se sve završi. :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Banjaluka 401 Report post Posted October 24, 2014 I ja sam zadnja dva vikenda krečio. U bijelo, kao Gustav (doduše, on je krečio cijeli svijet u crno, ali razumijete poentu). Quote Share this post Link to post Share on other sites
+breake-dancer 9 Report post Posted June 30, 2015 moja dnevna Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Remzudin 77 Report post Posted June 30, 2015 uii,bas ti je fin Etablisment eh,de ti mi sad fino ustepeno reci - korak po korak kako si stavio Slike u post ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Haris2016 0 Report post Posted February 22, 2016 On 8/27/2014 at 0:06 AM, Ciklama said: Sva mi je kuća u bijeloj boji, osim zidova na verandi. Pošto je planiramo zatvarti, ja sam odlučila vratiti je u bijelo. Rekoh sad ću to odraditi, pa kad je zatvorimo ako bude potrebe mogu ponoviti ... A jesam se napatila. Fasada gruba, narandžasta boja bila .... nisam zadovoljna ishodom, moram zvati molera da to odradi. ja sam naso predobru kombinaciju boje zlatno i bijelo :) mozete pogledati video kako izgleda https://www.youtube.com/watch?v=ZuZitZ6uTLY Quote Share this post Link to post Share on other sites