Jump to content
PC_DoctorE

ADSL BH Telecom

Recommended Posts

Kaze mi danas ovaj cojek sto se javio na 1422 da rade update cijelog sustava, sto god to znacilo.

Nakon sto sam mu se izjadao rece mi da me sasvim razumije, uvazio je sve moje primjedbe i zakljucio da je on tu nemocan, da dosta korisnika podnosi zalbe itd.

I na kraju mi jos rece da se je netko pocetkom mjeseca "pokusavao" konektovati na moj account, naime konekcija je trajala nekoliko sekundi i da je u pitanju konektovanje sa laptopa. :unsure:

Share this post


Link to post
Share on other sites
eto npr. boss nemoj me pogresno svatiti , sta mislis da je to bio neki "hacker" koji je znao da ce BHT raditi update sustava i koji ce sad iskoristiti ovaj period da ti nabije racun...tako je meni bilo prije i platio sam...evo upravo sad mijenjam sifru...

Share this post


Link to post
Share on other sites
A kakve veze ima hacker sa probijanjem passworda i nabijanja racuna ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bojim se da je meni to platiti tko god da se je konektovao, mada navodno ta konekcija nije uspjela, odnosno trajala je par sekundi itd.,ali ode li i mrvu racun preko 3G, idem do advokata pa da vidim kud dalje.

Neznam kako je bilo ranije, ali ova 2 mjeseca koliko ja imam ADSL pravilo je da barem 5 dana ne radi brojac, ako se je ovo i ranije desavalo, znaci da se tu radi o totalnoj ne brizi za korisnike, vide da problem u sustavu postoji ali ga ne popravljaju, sta je bitnije nego da imas uvid u stanje prometa, jer to [b]udara po dzepu[/b], ali eto nadati se je da ce taj update popraviti stvari.

A sto se tice dodavanja megabajta od samog BHT, nisam sklon vjerovati u to.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='TequilA' post='313445' date='22.02.2009, 13:02']A kakve veze ima hacker sa probijanjem passworda i nabijanja racuna ?[/quote]

Sta jel se ti uvrstavas u hackere pa sam te uvredio s onim izrazom?

Share this post


Link to post
Share on other sites
lol :)

nego da pitam, jel radi sada kod vas ovaj blesimetar na bhtelecom, stanje računa??

u mene je bilo oko 3GB potro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Evo ja sam gledao prije 15 min i proradio je, imam stanje od jucer.

Stanje mi je prema ocekivanju, prema onom sto sam planirao na osjecaj da sam potrosio, toliko i imam prometa, nije mi dodat ni 1 Mb.

pozz by: D_L_Z

Share this post


Link to post
Share on other sites
@Rale:De nemoj se prosipati, nikakve veze hacker nema veze s tim, nit je kad imao, nit ce kad imati.

@Sanele: BIHnet ADSL Report v1.06, za dload znas googlati, nisi retard

Share this post


Link to post
Share on other sites
BIHnet ADSL Report v1.06

[url="http://www.hardwarebase.net/download_skidaj.php?download_id=160"]http://www.hardwarebase.net/download_skida...download_id=160[/url]

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='doktoraider' post='313552' date='22.02.2009, 22:20']jel ovaj BiHnet ADSL Report preuzima podatke s bihnet - stanje računa??[/quote]


I ja mislim da peuzima iste podatke, znaci ako tamo zakoci, nista ni od ADSL report-a.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='knjigovodjE' post='313624' date='23.02.2009, 10:51']I ja mislim da peuzima iste podatke, znaci ako tamo zakoci, nista ni od ADSL report-a.[/quote]

pa cak on zna cesce zakociti nego web graf, kao ne moze uploadovati, sinkronizirati i tak

Share this post


Link to post
Share on other sites
jel moguce koristiti ADSL korisnicki racun istovremeno na dva prikljucka?

znaci: imam ADSL 9G i hocu sad da istovremeno koristim taj paket u npr Kuca1 i Kuca2.

jel moguce?

poz

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='makcode' post='314208' date='26.02.2009, 11:14']jel moguce koristiti ADSL korisnicki racun istovremeno na dva prikljucka?

znaci: imam ADSL 9G i hocu sad da istovremeno koristim taj paket u npr Kuca1 i Kuca2.

jel moguce?

poz[/quote]

do prvog marta je moguce ...

[quote name='BHT' post='308641' date='02.02.2009, 23:36']Na kraju da Vam saop

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='makcode' post='314208' date='26.02.2009, 11:14']jel moguce koristiti ADSL korisnicki racun istovremeno na dva prikljucka?

znaci: imam ADSL 9G i hocu sad da istovremeno koristim taj paket u npr Kuca1 i Kuca2.

jel moguce?

poz[/quote]


[quote name='makcode' post='314215' date='26.02.2009, 12:12']aha. dobro

nisam vidio post od BHT-a.

hvala

poz[/quote]

niste skontali, nece biti moguce od marta, do sada je to moglo, al vishe ne, bice ko na dial up, ako se neko prije tebe nakaci na sifru neces moci ti, i tad ce moci ufatiti lakse te koji upadaju, znaci tako je i sa ADSL Cito, a mislim da ce ostati opcija da preko jednog modema mozes sa 2 racunara konektovati se neovisno, mislim da BHTelecom ni nezna mogusnost ovog PARADIGM modem-routera, hehe, znaci makcode moras ipak imati 2 usera, jer ne kontam, ionako ti ne mozes pristupiti sa mjesta gdje nema nikako parice za adsl, znaci na tom broju mora vec postojati neki paket adsl-a, nas par je mislilo prijaviti sebi onaj 1 G i uzeti ovaj FLAT, al et kako je i brzina slaba a i ukidaju tu opciju multi pristupa onda nista od toga, opet sacekaj da kolega BHT ili Hauptman dodje, ipak kolege imaju informacije iz prve ruke, ako uopste i dodju jer ostale forum kolege nisu bas bili ljubazni al nece se ponoviti!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
ma ja sam mislio sa jednim accountom istovremena sa 2 razlicita stana i modema ici na net.


ali to sto kazes drugo nije mi jasno da ne radi.

ja u bosni nisam prijavljen ni na jednom ADSL racunu niti imam paket ali imam jedan username od adls-a. Donio sam sebi jedan ADSL modem i configurirao ga za postavke bih.net ADSL, znaci uzeo iz podatke od nekog drugog adsl modema i prebacio na svoj. I radi. Mogu na net. Nisam nikad probao istovremeno moze li pa sam zato pitao. Jer imao bi onda opciju 9G paket preko firme jedne u bih da uzmem. Znaci kad sam ja u BiH, da mogu onda preko tog racuna istovremeno surfati.

ali posto to od 1.3. nece vise raditi, nema veze.

poz

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='mrs_muhamedagić' post='314270' date='26.02.2009, 18:48']Jel ne radi ovo stanje računa?[/quote]
kod mene radi

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='mrs_muhamedagić' post='314270' date='26.02.2009, 17:48']Jel ne radi ovo stanje računa?[/quote]

radi sve kako treba, nema sta sad su azurirali sve po danima fino od onog kvara!

a druze makcode nisam skonto, na tom dr modemu il br tj kuci jesi imao ikako prijavljen adsl, ne znam da moze se kaciti ako nije pusten nikako adsl, jer mi smo kontali imati ove pakete 1 g i kupiti neki najaci FLAT i nas 5 da ima, al kako je to nemoguce bez adsl parice onda nije isplativo a uz oto je jos i brzina na fletu bezze tako da smo odustali, lipo sreca jer bi nam i to uskratili sad od prvog u mjesecu martu, pozd

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



  • Forum Statistics

    • Total Topics
      24,064
    • Total Posts
      378,367
×
×
  • Create New...