+udo 41 Report post Posted August 13, 2009 ja volim Mre Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Perviz 122 Report post Posted August 22, 2009 evo sad moje brzine od mreze USK-a danas bili momci odradili posao i sve OK svaka cast mrezo Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Perviz 122 Report post Posted August 30, 2009 I ovom prilikom zelim da pohvalim mrezu USK-a,fkt je sad fantasticno,koliko placam po ugovoru toliko i dobivam i uplaoda i downloada. svaka cast momci Quote Share this post Link to post Share on other sites
+BaroN 256 Report post Posted September 2, 2009 cim je magla il kisa internet automatski prestaje raditi @udo - ako je to mreza usk to se je i meni desvalo cesto da na pola sata ili sata download po 8 do 10 mb, al u zadnje vrijeme to je postala rijetkost Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sehro 2 Report post Posted October 14, 2009 [quote name='hacy' date='30 August 2009 - 15:12 ' timestamp='1251641550' post='337709'] I ovom prilikom zelim da pohvalim mrezu USK-a,fkt je sad fantasticno,koliko placam po ugovoru toliko i dobivam i uplaoda i downloada. svaka cast momci [/quote] Meni se mreza ne cini losa zadnjih dana, da ostane ovako bilo bi dobro..flat je zakon.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+BaroN 256 Report post Posted October 15, 2009 pa zadnjih nekoliko dana mreza je bila katastrofa, evo danas odlicno radi Quote Share this post Link to post Share on other sites
+BaroN 256 Report post Posted October 15, 2009 sta je ovo :S ne radi pola dana :S Quote Share this post Link to post Share on other sites
.ja 1 Report post Posted October 15, 2009 kabal presjekli Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sehro 2 Report post Posted October 17, 2009 [quote name='omg-It's-BaroN' date='15 October 2009 - 20:44 ' timestamp='1255635864' post='343788'] sta je ovo :S ne radi pola dana :S [/quote] Kod mene sad radi dobro, meni je javljalo da imam nekakav problem sa DNS serverom, sad je li to do njih ili do mene ne znam.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
untouchable.team.pro 0 Report post Posted November 12, 2009 ja placam 20 KM MREZI ali sam prezadovoljan jest da snima 20-30 KBPS ali mi je bar neogranicena ja sam ev bas downloadao cod6 i prije cim je izisao downloadao sam i GTA IV to je skupa nekih 30-tag GB-a racunaj koliko moram nadoplatit a sa tvrdnjom 5-10 dana se neslazem slazem se stim da ima prekida no net dodje od 1-3h maximalno tak da nemojte blatit ljude bezze Quote Share this post Link to post Share on other sites
+udo 41 Report post Posted November 12, 2009 (edited) ma dečki mreža šamara ko urica,,,laže ko kaže,,,online sam (ne 365 dana u godini) neg 366 dana u godini(meni je svaka prestupna ) i ide ko podmazano nema šta,,,možda što mi signal sa gomile dikrekt dolazi haj ga znaj,,,uglavnom ekstra sve pohvale Edited November 12, 2009 by udo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sehro 2 Report post Posted November 12, 2009 [quote name='untouchable.team.pro' date='12 November 2009 - 22:19 ' timestamp='1258060764' post='347996'] ja placam 20 KM MREZI ali sam prezadovoljan jest da snima 20-30 KBPS ali mi je bar neogranicena ja sam ev bas downloadao cod6 i prije cim je izisao downloadao sam i GTA IV to je skupa nekih 30-tag GB-a racunaj koliko moram nadoplatit a sa tvrdnjom 5-10 dana se neslazem slazem se stim da ima prekida no net dodje od 1-3h maximalno tak da nemojte blatit ljude bezze [/quote] Kod mene mreza danas slaba, ide dobro download i odjednom padne na 3kb/sec. Nego, moze li se kako dobiti taj cod6.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+BeLaY 231 Report post Posted November 13, 2009 ja evo na poslu koristim svaki dan i super radi...fakat ne znam kakvi su to kod vas pojedinih problemi Quote Share this post Link to post Share on other sites
+BaroN 256 Report post Posted November 13, 2009 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sehro 2 Report post Posted November 15, 2009 [quote name='omg-It's-BaroN' date='13 November 2009 - 19:26 ' timestamp='1258136765' post='348105'] meni je tako mjesecima... Cini se kako sam ja jedini kojem net gotovo svaki dan ima grozan download koji spada na 3kbps... Ja se ne zalim ni na download ni na brzinu, ali fkt ima najmanje 7 dana mjesecno kada mi net jedva otvori forum, a kamoli neke druge stranice [/quote] To je bilo samo jedan dan kod mene, necete vjerovati ali uspio sam skinuti igricu Call of Duty 6 koja tezi "samo" 11 GB, to je vise od 2x ADSL-a od 5 GB, pa razmislite... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ezekijel 0 Report post Posted January 6, 2010 Sehro koliko si ti to Downloado 2 sedmice :S?!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ezekijel 0 Report post Posted January 6, 2010 Ja sam skidao WoW 7,3 gb trebalo mi 7 dana a imo 30kbps brzinu Quote Share this post Link to post Share on other sites
+BeLaY 231 Report post Posted January 6, 2010 ne znam ljudi sta je to kod vas al ja evo na poslu svaki dan pichim nijednog jedinog prekidanisam imao a download gori zemlja bolje nego kod kuce na adsl...... il vam je slaba oprema il ne znam fakat .... Quote Share this post Link to post Share on other sites
+BaroN 256 Report post Posted January 12, 2010 [quote name='BeLaY' date='06 January 2010 - 17:01 ' timestamp='1262793706' post='353495'] ne znam ljudi sta je to kod vas al ja evo na poslu svaki dan pichim nijednog jedinog prekidanisam imao a download gori zemlja bolje nego kod kuce na adsl...... il vam je slaba oprema il ne znam fakat .... [/quote] Meni nije do downloada, jebes ga, nek downloada ako ce i 1kb, al svaki dan on prestane raditi, pa zajebava i tako, posebno kad je ovako ruzno vrijeme... ovih dana sam se ljutio, ne na njih nego na ebenu bosnu nije bilo struje na josanima pa nisam mogao hvatati ni signal, pojo sam se cudno da nikad prekida nisi imo :S Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sehro 2 Report post Posted January 22, 2010 [quote name='ezekijel' date='06 January 2010 - 16:51 ' timestamp='1262793082' post='353493'] Sehro koliko si ti to Downloado 2 sedmice :S?!! [/quote] Nisam vise od 5 dana, ali i dan i noc je isao download.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+BaroN 256 Report post Posted March 5, 2010 [img]http://www.speedtest.net/result/738419889.png[/img] Nema se vise na sto zaliti Zadnjih mjesec i pol dana uopste nije zezao net... danas i sinoc nesto malo, Remote computer did not respond. Ali vrlo kratko... Uglavnom, download mi sad ne ide ispod 19kbps Quote Share this post Link to post Share on other sites
security 13 Report post Posted March 5, 2010 Zato se ljudi odjavljuju sa Mre Quote Share this post Link to post Share on other sites
+BeLaY 231 Report post Posted March 5, 2010 ma dje.... ja znam da je mreza sad super i da ima korisnika puno i svaki dan ima prikljucke nemoze stici...... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sehro 2 Report post Posted March 5, 2010 (edited) [quote name='omg-It's-BaroN' date='05 March 2010 - 20:49 ' timestamp='1267818550' post='363836'] [img]http://www.speedtest.net/result/738419889.png[/img] Nema se vise na sto zaliti Zadnjih mjesec i pol dana uopste nije zezao net... danas i sinoc nesto malo, Remote computer did not respond. Ali vrlo kratko... Uglavnom, download mi sad ne ide ispod 19kbps [/quote] Jos da hoce malo korigovati cijene . . Zona ima novu ponudu, dosta jeftiniju od sadasnje . . Edited March 5, 2010 by Sehro Quote Share this post Link to post Share on other sites
+BaroN 256 Report post Posted March 6, 2010 @ security - ljudi odlaze na adsl jer su nedavno dobili mogucnost da imaju takav internet... Mreza USK je losa samo onima kojima bazna nije u blizini a ja sam jedan od njih. Ali opet, najmanje 5-6 sedmica mi net nije bio grozan vise dana.. doduse jest jednom, bilo tako dan-dva ali opet popravili... I ADSL je s*ao koliko ja znam... @BeLaY - i za tebe vazi ovaj gore odgovor NEces vjerovati, ali otkako sam iskljucio onu veliku antenu i prikljucio onaj "klipać" crni net mi cak bolje radi.... @ Sehro - Mozes li napisati pakete i cijene ako znas? Quote Share this post Link to post Share on other sites