+imola 22 Report post Posted June 13, 2008 Daj drug da malo aktiviramo ovu temu... Ima li te liste, ko će biti nosilac i da li zixe planiraš da se kadidiraš ti za načelnika ispred E-5? Odmah računaj na moj i lucky-ev glas i podršku... Quote Share this post Link to post Share on other sites
+jedancoek 48 Report post Posted June 13, 2008 Kako je Nermin Vila zabio autogol na prošlim izborima, preporučujući svojim simpatizerima da glasaju za Sulejmana Tihića, kao člana predsjedništva, članstvo se rasulo. Vide ljudi da tu nema hajra, i da je u pitanju bila samo čista trgovina glasovima. Zato je ove godine teško safaćati ljude za listu. Al de, biće valjda bolje... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
+zilho 123 Report post Posted June 15, 2008 tema vec postoji pa bi je bilo dobro u najmanju ruku spojiti ovo sto je jedan cojek reko je prilicno tacno i po mom misljenju vecinja ljudi je otisla u vece stranke i to je to E-5 je registrivana za izbore a moguca je i neka koalicija ako bude interesa sa SDU i BPS vijaj de oneman kako se daju odgovori a ne ko ti supacki SDPovski Quote Share this post Link to post Share on other sites
+jedancoek 48 Report post Posted June 15, 2008 [quote name='zilho' post='240969' date='Jun 15 2008, 10:46']tema vec postoji pa bi je bilo dobro u najmanju ruku spojiti ovo sto je jedan cojek reko je prilicno tacno i po mom misljenju vecinja ljudi je otisla u vece stranke i to je to E-5 je registrivana za izbore a moguca je i neka koalicija ako bude interesa sa SDU i BPS vijaj de oneman kako se daju odgovori a ne ko ti supacki SDPovski[/quote] Svaka čast, ko prizna pola mu se.. (šta li već) Nisam znao da je jedini politički protivnik E-5, SDP Cazin. Mi se brinemo za ekologiju, organizujemo akcije čišćenja izletišta, a Vi nama nož u leđa. (ili sam trebao reći "Ti nama nož....) Quote Share this post Link to post Share on other sites
+zilho 123 Report post Posted June 15, 2008 [quote name='jedancoek' post='241010' date='Jun 15 2008, 14:47']Svaka čast, ko prizna pola mu se.. (šta li već) Nisam znao da je jedini politički protivnik E-5, SDP Cazin. Mi se brinemo za ekologiju, organizujemo akcije čišćenja izletišta, a Vi nama nož u leđa. (ili sam trebao reći "Ti nama nož....) [/quote] ma reci ti sta hoces nijedna politicka partije se ne brine o ekologiji brinu se samo neki pojedinci ili udruge samo DNZ nije glaso o odluci da se odvoz otpada naplaciuje po kvadratu ako enko ima druge podatke neka kaze ja cu opet priznati i kaze se ko prizna pola mu se prasta Quote Share this post Link to post Share on other sites
Povjetarac 1 Report post Posted June 16, 2008 (edited) Nisam znala da u Cazinu ima Ekolo Edited June 16, 2008 by Povjetarac Quote Share this post Link to post Share on other sites
+imola 22 Report post Posted June 27, 2008 Želim što je moguće brži oporavak našem prvom i jedinom i doživotnom presedniku Zilhi... Quote Share this post Link to post Share on other sites
+jedancoek 48 Report post Posted June 27, 2008 [quote name='imola' post='243579' date='Jun 27 2008, 13:06'] 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
+snake 474 Report post Posted June 30, 2008 iskrene zelje za sto brzi oporavak, ako se u medjuvremenu vec nije regenerirao, zeli mu boljsevik snake.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Vento 515 Report post Posted June 30, 2008 Brz oporavak ispred KP BiH. Ru Quote Share this post Link to post Share on other sites
+zilho 123 Report post Posted June 30, 2008 jooj ljudi fala Vam sta je ovo njavise mi komunjare zeli brz oporavak il otpravak [img]http://www.imagesforme.com/out.php/i91782_zglobic.jpg[/img] Quote Share this post Link to post Share on other sites
+snake 474 Report post Posted June 30, 2008 uh... i ja sam vaktile imao slican problem...ovi gore u bolnici mislili da je tesko uganuce, a jedino pokojni dr Lukancic utvrdio prelom neke konzole dole u stopalu...nisam mogo stati na nogu vise od mjesec dana... ima jedna dobra mast sto mi on propiso - Bostrombin... medju ovim komunjarama je pravo ljudstvo, he, he.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+black_lady 0 Report post Posted June 30, 2008 Pa Zilho najbolje su izgleda SDP kadrovi obavjesteni I ja ti zelim brz oporavak bez posljedica Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Falcon 24 Report post Posted June 30, 2008 Mislim da je Hozanovic vec u ime A-sda licno pozelio svako dobro a ja cu samo u svoje ime pozeljeti brzo ozdravljenje, aBd! Quote Share this post Link to post Share on other sites
+jedancoek 48 Report post Posted June 30, 2008 [quote name='zilho' post='244325' date='Jun 30 2008, 15:50']jooj ljudi fala Vam sta je ovo njavise mi komunjare zeli brz oporavak il otpravak [img]http://www.imagesforme.com/out.php/i91782_zglobic.jpg[/img][/quote] Mi se rukovodimo onom starom narodnom, da je "između mržnje i ljubavi, samo mali korak" Quote Share this post Link to post Share on other sites
+zilho 123 Report post Posted May 24, 2010 ljudi iskopa ja ovu temu jedva evo da vam reknem nekolko prvo E-5 je skupila potpise uplatila pausal ili KOTIzaciju kako su mi rekli i u CIK je na spisku od 48 stranaka i E-5 tako da ce ljudi imati prilike i ove izbore da ne glasuju za nas ako jemde slucajno budem na listi nemojte glasati za mene tako da jope imam ispod 50 glasova da le lefti more argumentovano zajebavati mada ce tesko biti ponoviti neuspjeh iz 2006 sa 49 glasova ovim putem najavljujem POBJEDU na slijdecim izborima samo jos neznam koje stranke eto hvala vam i dete u sivilu ovih drugih tema drzite ovuz temu u toku kako jope nebi osla u zaborav ko i ja Quote Share this post Link to post Share on other sites
Amon Ra 244 Report post Posted May 24, 2010 oh zilho, kod nas moraju prvo proci industrijalci jedno 20-30 godina da bi tek ti ekolozi imali sta raditi.. al sto se tice programa, i mnoge druge stranke imaju slicne programe, tako da ne treba da se brines za prirodu i okolis, prije ce nestati nas nego se priroda kod nas zagadi Quote Share this post Link to post Share on other sites
+zilho 123 Report post Posted May 24, 2010 [quote name='Skrgan' date='24 May 2010 - 11:50 ' timestamp='1274698232' post='375846'] oh zilho, kod nas moraju prvo proci industrijalci jedno 20-30 godina da bi tek ti ekolozi imali sta raditi.. al sto se tice programa, i mnoge druge stranke imaju slicne programe, tako da ne treba da se brines za prirodu i okolis, prije ce nestati nas nego se priroda kod nas zagadi [/quote] evropa ekologija energija ekonomija etika vidis da imamo energiju i ekonomiju kao jedan ciljeva ove ostale svi glume da imaju pogotovu etiku okolis nerazvijene zemlje isto zagadjuju po poznatoj borinoj pjesmi "neki ljudi samo zinu pa zagade okolinu" Quote Share this post Link to post Share on other sites
GAGO2 266 Report post Posted May 24, 2010 E moj Zilho sve dok nasi ljudi budu pisali pored ceste i kenjali se pored svakog potoka od te Ekologije nece biti nista.Iskreno sve najbolje na ovim Izborima Ekoloskoj stranci i da imate sto veci uticaj u vlasti kako bi se podigla svijest o ekologiji kod nasih gradjana. Nego Zilho imatel vi iz Ekoloske stranke kakav plan za zaustavljanje curenja ove nafte dolje na Juznom dijelu Amerike.Ja brate do koljena ovdje u nafti.Svu burad sam napunio i kanistere a jarane nivo se povecava. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+zilho 123 Report post Posted May 25, 2010 [quote name='GAGO2' date='24 May 2010 - 13:53 ' timestamp='1274705599' post='375856'] E moj Zilho sve dok nasi ljudi budu pisali pored ceste i kenjali se pored svakog potoka od te Ekologije nece biti nista.Iskreno sve najbolje na ovim Izborima Ekoloskoj stranci i da imate sto veci uticaj u vlasti kako bi se podigla svijest o ekologiji kod nasih gradjana. Nego Zilho imatel vi iz Ekoloske stranke kakav plan za zaustavljanje curenja ove nafte dolje na Juznom dijelu Amerike.Ja brate do koljena ovdje u nafti.Svu burad sam napunio i kanistere a jarane nivo se povecava. [/quote] pisanje i sranje u prirodi nije neko zagadjenje E-5 nije samo ekoloska stranka mi smo spas za narode i naordnosti bih mi imamo rjeseeenje za sve probleme tu burad sto si nasuo covaj dobro i kupi novu burad jer jer uskoro slijedi poskupljenje nafte ne treba zaboraviti mi smo i erotska stranka Quote Share this post Link to post Share on other sites
+zilho 123 Report post Posted October 5, 2010 evo za siroke mase da kazem muderatorima da ovu temu stave u zakacemo jer mi je tesko traziti unazad drugo rezultati kazu da smo mi apsolutni pobjednici ovijeh izbora jer smo bez maraka i plakata dobili nesto u kantonu jednog sigurno mozda dvojicu trece nek mi na PP salju oni koji zele da budu dio stozera E-5 i koaliciski partnera za prestojece opcinske izbore ako bi neko bio predsjednik nek ide u SDA varijacije ja ko lagumdzija salim se trazi se i dobar predsjednik nemrem da se ne nasmijem onoj stranci BPS sa kozarom 208 glasova pravda i postenje 5% nevazecij listova govori o nasoj nepismenosti i neradu CIKa Ukupan broj glasača 48772 Ukupno va Quote Share this post Link to post Share on other sites
lucky 1,271 Report post Posted September 16, 2011 koje predjsednik ove stranke u Cazinu ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirgo 188 Report post Posted September 16, 2011 Kaze da je otjeran sa ovog foruma Quote Share this post Link to post Share on other sites
lucky 1,271 Report post Posted September 18, 2011 zna li ko koje predsjednik ove stranke ... Quote Share this post Link to post Share on other sites