+[I-B-R-O] 63 Report post Posted May 20, 2008 Mnogo je pitanja koja Quote Share this post Link to post Share on other sites
+DOCTORE 1 Report post Posted May 20, 2008 Idemo redom ... Koji aparat koristite, digitalni ili onaj na film? Digitalni, inace koristim za slikanje na nesigurnim mjestima (izlazci) Olympius FE 310, a za ozbiljne stvari, Canon EOS 40D + Sigma 17-70mm F2.8-4.5 DC MACRO ( objektiv) + Canon Speedlite 430EX (blic) Da li izradjivate svoje digitalne fotografije? Ponekad, al ne prakticiram bas Ovi sto izrađivaju: Gdje ih izrađivate, tj u kojem foto studiu, i da li ste imali kakvih sranja kod drugih foto studia? Koji naleti, nema neke razlike u tome Ovi Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Clark Gable 140 Report post Posted May 20, 2008 ne koristim nijedan aparat, nemam ga, nekad starom uzmem pa se izbudalesem, no.. ja imam n73, ima solidnu kameru, solidna slika i solidan video, do boljih vremena mi ne treba nista vise.. sto se tice izrade fotografija i ne radim to, ponekad, ako mi bas nesto znaci ta slika, odnosno onaj ko je na slici nije to isplativo.. u mene su slike na HDD.u sortirane po godinama, pa po mjesecima skoro sam imao belaj citava particija mi se obrisala, jedva vratio. sad imam na DVD.ovima arhivu i na HDD.u standardnu, siguran je osiguran, hehe.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
euphoria 0 Report post Posted July 3, 2008 (edited) od nedavno koristim olympus sp 500 tako da ga izucavam josh ,a prije toga sam koristio sonya,benq-a i pentaxa sve klasicni digitalci. od svih tih pentax je ispao najbolji . posto sam zaboravio aparat radila je nokia (n73. Kamengradska dzamija je prelijepa samo sto sam na zurio i nisam pazio na sunce i ispala je nekako presvijetla [img]http://img144.imageshack.us/img144/130/kamengraddt9.jpg[/img] i josh tu klimu bi trebalo na godisnji Edited July 3, 2008 by euphoria Quote Share this post Link to post Share on other sites
+denoM 9 Report post Posted July 3, 2008 Trenutno nemam digitalac pa sve sto slikam je sa mob. (Ssmsung U700v, 3.2 MegaPixel, rez. 2048x1536). Sve fotografije cuvam na HDD i ponekad prebacim na CD, ne izradjujem cesto slike. Quote Share this post Link to post Share on other sites