+Clark Gable 140 Report post Posted April 9, 2008 Rambo A. FAP masina Mnogi uspjesni elementi Naseg novokomponovanog propalog drustva Kazu meni: Rambo, zasto ti ne snimis pet-sest kompozicija Koje ce da govore o ljubavi i nostalgiji za rodnim krajem kao na primer "Sagraaadite most bez kraja, most do moga zavicaja" Pa onda da ustedis sest maraka Kuuuuuuuupis jedan kabriolet golf polovni nacemo ti u Njemacku To je tamo 'iljadu-dvije maraka Pa ga onda registrujes na Vukovar Pa ga prebacis na Niksicke table I vozis ga, napunis auto pune manekenki Auto napunis punim golim manekenkama I vozas se po gradu boli te **rac Ali nemaju ti ljudi pojma Da na Balkanu nema hasvaltiranih puteva I kad se zaglaaaaviii sa svojim kabrioletom onda pitaju Dje je FAP masina A dje nam je FAP masina Dje nam je FAP masina Fabrike Automobila Priboj [b] Najmilija situacija u mom soferskom zivotu Najmilija situacija u mojoj soferskoj karijeri! Je kad dodje ljeto 15. juli a ja dobijem turu da iskrcam u centru grada Tad zatvorim prozore Upalim grijanje Dok u kabini ne bude 60 stepeni Ali ne zato sto ja volim da se znojimmm Vec zato da bi se iznerviro! Onda stanem na semafor, ugasim auto Ugasim svoju FAP masinu I cekam da mi dodje neki nervozni vlasnik kabrioleta pun manekenki Pun sofera i manekenki Tad namjestim auspuh u visini njihovih glava Ubacim u cetvrtu Pritisnem kuplung Kresnem masinu dam gas do kraja povucem rucnu pustam kuplung Nafta ne moze da sagorijeva zato sto je auto pod opterecenjem I nafta izbija pod pritiskom i kupa one manekenke Nemojte se dragi prijatelji cuditi Sto je na njima svo od mojije' govana Jer tuda je prosla FAP MASINAAAAAA![/b] umjetnik ili.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+jedancoek 48 Report post Posted April 9, 2008 Samo genijalac, od umjetnosti ni "u".. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+ne_znam_ko_sam 33 Report post Posted April 15, 2008 ma lik je odvala... pjesme su mu jake do bola... Quote Share this post Link to post Share on other sites
+_MORRISON_ 10 Report post Posted April 23, 2008 Ima dobre (smijesne) textove... Poput pjesme "Turbo-folk"... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hercegovka 147 Report post Posted October 10, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=2RdKxyhv3J4 https://www.youtube.com/watch?v=AJrXimZ4jxQ Quote Share this post Link to post Share on other sites