[I-B-R-O]

Antivirus

8 posts in this topic

ESET NOD32 Antivirus 5 rješenje svih problema.
0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ma kakav cojece 5. To je jos beta verzija.
Nego narode, savjet koji funkcionira na 50+ racunara, nod32 4 zasad. lagahan download oko 40mb. Cak i kad pocrveni tj kad vam je istekao update nema nikve veze jer on i dalje identicno funkcionira. ako vas vec zivcira crvena notifikacija, lagahno deinstal i ponovno gratis instal koji daje novi 30 dana. ukljucite opciju da vam registrira sve exe file koje se zele prikaciti/instalirati na system i to je to.
garantujem da sam od sebe trojanac ili spyware nemere doci jer ce vam nod ponuditi pitanje clean ili no action sto je super za ove sto instaliraju mali milion programcica jer im nece biti crack obrisan tj registry fajl :D
Ili cerajte kodove po netu, ima mali milion stranica po netu koje se refreshuju svaki dan tj i vi sami kad ga samo instalirate, podijelite sa nekim username i pass :D
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Forumaši,moram sa vama podijeliti jedan interesantan događaj. Naime kao korisnik dvogodišnje licence za ESET Smart Security koju sam dobio od Vladimira Ondrišika jednog od menadžera Eset firme,obratio sam se zvaničnoj podršci Eseta za našu regiju (Robert Trivunčević ESET NOD32 Adria) sa pitanjem o mogućnosti spajanja još jedne jednogodišnje licence sa prethodnom licencom (koju sam sretnom okolnošću pokupio na jednoj podjeli). Nakon nekoliko dana prepisivanja sa pomenutim Robertom Trivunčićem uputio sam mu kritiku u smislu da je stvarno nevjerovatno da čekam od 03.11. do 18.11 i još uvijek ne dobijem traženu informaciju. Tada kreće najintersantniji dio ove priče,čovjek se našao uvrijeđen što sam ga kritikovao i kao posljedicu toga prekida komunikaciju sa klijentom i usput mi blokira dvogodišnju aktiviranu licencu (jer je tražio da mu dam korisničko ime i šifru),te novu neiskorištenu licencu. Naravno ja sam odmah kontaktirao svog poznanika Vladimira i on je ponovo obnovio moju licencu. Zaista jedan tipičan pokazatelj kako se u našem društvu može ponašati zvanični predstavnik jedne renomirane firme.
Oprez kod kupovine ESET proizvoda preko Robert Trivunčević ESET NOD32 Adria !!!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvala što si podijelio informaciju s nama.

Inače, nakon dugogodišnjeg korištenja NOD32, prestao sam s time (više se i ne sjećam iz kojeg razloga i prešao na Windows Antivirus (koji ulazi u W7).

Same shit.

U principu, svaki antivirus program je dobar samo u momentu neposredno nakon što se uradi update. Nakon sat vremena već postoji rizik, jer virusi se stvaraju brže nego zaštita (logično). Da bi se čovjek mogao zaštititi, mora se znati od čega, tj. već postojećeg virusa, a ne nekog budućeg. 

Najbolja zaštita je zdrav razum, ne posjećivati sumnjive warez stranice i ne čačkati mečku bez potrebe. Ni to nije garancija, ali čovjek se vremenom nauči disciplini (nakon mnogih formatiranja diska i gubitka dragocjenih podataka, zbog nesmotrenosti).

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja vas molim da podijelite ovu informaciju sa prijateljima kako i oni ne bi doživjeli isto razočarenje

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

U zadnje vrijeme koristim KIS (kaspersky internet security).. za mene jedan od najboljih AV...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
a taj antivirus !! ja sam mislio da je njeko bolestan,da mu treba antivirus.
Preporucio bi Penecilin kod doktora.
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Po meni najbolji besplatni Antivirus je od Windowsa Microsoft security essential

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inLogiraj se sada

 • Trenutno Pregleda   0 članova

  No registered users viewing this page.

 • Obavijesti

  • makcode

   FORUM JE READ ONLY

   02/29/2016

   Poštovani članovi foruma,  zbog radova na forumu on je do daljnjeg samo za čitanje.    cazin.NET team