Guest Report post Posted February 22, 2008 Kupujete, nudite ili trazite zivotinje ovdje upisite Moja ce kuja uskoro imati stenaca pa bom da znate dje ima, (nije neka rasa) Quote Share this post Link to post Share on other sites
+FaRuK 6 Report post Posted February 22, 2008 nelazi da je tvoja to ona kuja sto uvjek kraj sen-dzi plasta hoda Quote Share this post Link to post Share on other sites
Amel Meca Družanović 10 Report post Posted February 23, 2008 pa leta za mnom nema nikog neg mene Quote Share this post Link to post Share on other sites
dzafic 0 Report post Posted March 5, 2008 meni treba musko stene rotvajlera. pa ako ko ima ili zna ko ima nek mi javi Quote Share this post Link to post Share on other sites
[_maza_] 21 Report post Posted March 6, 2008 [quote name='dzafic' post='219853' date='Mar 5 2008, 19:41']meni treba musko stene rotvajlera. pa ako ko ima ili zna ko ima nek mi javi[/quote] Imamo jednu zenku krizanca rotvajlera.. Prelijepa je i ne primjeti se da je krizanac. Ako je zelis pogledati,javi mi na PP .. pozz Quote Share this post Link to post Share on other sites
+EcI PeCi PeC 456 Report post Posted March 7, 2008 A meni bi trebo jedan pekinezer. Bjeli, po mogucnosti da ima koji crnu fleku u licu. zelja od kolegice. Da je cistikrvan i da se zna ko mu je mama i tata. neznam, kako se to na nas kaze.. Hajde ljudi raspitajte se i javite mi Quote Share this post Link to post Share on other sites
lucky 1,271 Report post Posted April 10, 2008 ja bih trebo jedno stene ... neznam puno o vrstama ... ali nije mi bitna vrsta ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
+divlji_andjeo 70 Report post Posted April 10, 2008 ev javi se lucky meci onda il da ti ja dam onog svog pesina Quote Share this post Link to post Share on other sites
+bull 130 Report post Posted April 13, 2008 [quote name='lucky' post='226122' date='Apr 10 2008, 14:18']ja bih trebo jedno stene ... neznam puno o vrstama ... ali nije mi bitna vrsta ...[/quote] Joj lucky, preko puta samo imas 7-ero stenaca, uzmi koje Quote Share this post Link to post Share on other sites
[_maza_] 21 Report post Posted April 17, 2008 Mopsa kupujem.. Znam da ga nema u nasim krajevima.. No,ako neko zna da negdje ima i da ne prelazi 1000 Km..neka kaze. Mora imat' sve papire uredne,cipiran,vakcinisan,itd jer planiram i zenku uzimat,pa ako Bog da i legla imat PS: lucky ti si vec nasao stene : ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted July 20, 2008 ja imam stenaca 5 komada al ne nudim ja nji samo se falim neka ih nek hodaju oko zgrada Quote Share this post Link to post Share on other sites
+CAZINJANIN 49 Report post Posted July 20, 2008 haha bolje da ih podili Quote Share this post Link to post Share on other sites
Makee 13 Report post Posted December 22, 2011 NA PRODAJU : ŠTENCI SIBIRSKOG HUSKYA SA SVIM PAPIRIMA ! Za sve informacije se mozete obratiti na tel. 062273612 ili na mail dinaa27@hotmail.com..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
+EcI PeCi PeC 456 Report post Posted January 20, 2012 Zanima me dali se kod nas moze nabaviti cistokrvni Papillon.. Ako neko nesto zna neka se javi.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Carevic 8 Report post Posted July 24, 2012 Na prodaju akvarijske ribice malawi cichlids u ponudi labidochromis caeruleus Quote Share this post Link to post Share on other sites