Jump to content

Malina

+PREMIUM MEMBER
 • Content Count

  2,572
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Malina

 1. Moja prošlost je dio mene,i neka je.Sad kad sam starija i pametnija,sigurno bi razmislila prije nego napravim neke greške,ali one su napravljene a mene su formirale,i to je to.Nije mi prošlost teret,jer da jeste,ne znam kako bi živjela s tim.Prošlost treba ostaviti iza sebe,i živjeti u sadašnjosti. Dobro mi je tu gdje jesam,a ne bi sigurno bila tu da nije bilo grešaka.
 2. Ovo bi mogla biti najpozitivnija tema trenutno. Nije mi teško reći hvala,i uvijek kažem kad sam zahvalna. A na čemu sam sad zahvalna?Mlada sam,zdrava,školu završila,imam dobre roditelje,par dobrih prijatelja,zdravu vezu,zdravo kumče...Uvijek može bolje,ali sretna sam s ovim što imam. Ali nisam zahvalna na tome što je kugla sladoleda marka,to me satra. I zahvalna sam ljudima koji kad ujutro ustanem mi pozivom ili porukom izmame široki osmijeh.
 3. Narednih 50-ak godina će biti zanimljivo.
 4. Svaka promjena na dobro je odlična. Normalno je da ljubav mijenja čovjeka,jer ne možeš se ponašati isto kao kad si sam i kad imaš partnera,jer tad neke stvari radiš za dvoje i u dvoje. Ja prva sam promijenila pogled na brak,iako sam uvijek govorila da od toga ništa.A to je pozitivna promjena.
 5. Kad nekoga voliš i činiš za njega nešto lijepo,onda se nikad ne trebaš pitati hoće li ta osoba to cijeniti,kako će ti uzvratiti i slično. Radiš to jer želiš usrećiti tu osobu,i samo tad je svaki gest iskren.A onog momenta kad kreneš očekivati da ti se uzvrati,to je prodana finoća,a ne istinska dobrota. I ja vjerujem da žena koja se ovako ponaša sigurno ne ostaje uskraćena,jer muškarac koji osjeti pažnju i ljubav neće sigurno biti bezobrazan.Naravno,ima izuzetaka,ali tad se žena treba zapitati da li stvarno treba biti s takvom osobom.
 6. Malina

  Miteseri

  Hvala,hvala. Ne pravim kolače,pa se ne razumijem u to. Baš ću pokušati napraviti ovo,jer me nosić nervira. A što se tiče klindamicina,moja sestra je koristila i nije se usrećila baš..Ali hvala na savjetu,možda i to probam ako ovo s želatinom ne uspije.
 7. Istina je sve što kažete da se to desi kad je sudbina,ali sigurno da ćeš curu za brak prije naći u nekom finom kafiću nego u disku. Naravno to važi za one koji traže finu i poštenu curu ( i ne kažem sad da po diskotekama nisu takve,ali je manja koncentracija ovih cura koje su materijal za braka).
 8. Bome ne znam kako da je zavisna o njemu,ako joj se to ne sviđa (kao što se svakom normalnom ne treba sviđati) ipak ga trebala napustiti,i to bez ikakvog objašnjenja. Takva vrsta fetiša je bolest,i ni jedno žensko koje drži do sebe ne bi to sebi trebalo dopustiti. A razlog za njegovo uživanje je očito pogrešan spoj u mozgu,tu nastaju sve bolesti.
 9. Malina

  Miteseri

  Joj,meni je nos sad u krizi,i ne znam kako da ih se riješim. Ovaj Selmin video se čini zanimljivim,ali ne znam gdje kod nas ima kupiti želatine u prahu,i ima li je ikako...
 10. Bome je ovo sve jako lijepo,i ženi koja voli i poštuje svog muža,sigurno nije teško. Nema ljepšeg osjećaja nego usrećiti nekoga,a pogotovo izabranika svog srca. I što Xmen kaže,žena koja se ovako ponaša,sigurno će imati poštovanje svog muža,a bome će joj i on uzvratiti istom mjerom.
 11. Ma vraga svi zaslužuju. Sa mnom na faks je išla cura koja je dobila stipendiju i rekla: joooj,ne znam u šta da potrošim ove pare. Roditelji joj privatnici,čak i ona zarađuje sa strane,i dobila je stipendiju,a njena kolegica,dijete šehida čija mama čisti da ih prehrani nije dobila.PRavde nema,to da odmah razjasnimo.
 12. Hahahahah dobar tekst,brutalno iskren.I meni kao žensku masa ovih stvari smeta.Al' nekako za oko mi je najgore vidjeti punije cure koje se utegnu i sve se slijeva sa strane.Svako se može obući prema svojoj građi i kilaži,i baš mi je muka kad vidim punije cure koje su obukle majice/haljine/minice 3 broja manje... Ja bih na ovaj spisak dodala i kombinacije životinjskih uzoraka plus prejaka šminka. Te su mi najjače.I one što se ''nabiju'' na štikle od 12cm a hodaju kao drvosječe.
 13. A u kakvom je stanju privatnost na G+? Je li ima propusta kao na fejsu?
 14. Ma nije to strašno ni kasnije.Ja se sjećam kad su mene odveli da mi čiko puca pištoljem u uho Imala sam 3 godine,i nisam ni zaplakala.A recimo druga sestra se rodila malo prije rata,pa joj je komšinica u ratu bušila uši,i to je bio pakao,a ovoj trećoj nisu nikad ni probušili uši a ima 13 godina sad. Kad je dijete skroz maleno,ne možeš mu baš objasniti da ne dira uši ako ga zaboli a ako je malo starije,onda neće sigurno samo dirati jer boli.
 15. [media='']http://www.youtube.com/watch?v=_wmfc3osJ-w[/media] [media='']http://www.youtube.com/watch?v=J_sEtNrYlC4[/media]
 16. Nema toga da nikad ne slaže nešto,ili okrene malo priču. Što bi ja mami rekla da je burek bio preslan,pa se ona nasikira bezveze? Iskrena sam u većini vremena,ali nekad ovako za ručkom slažem.
 17. Jedna košulja Ne bi je ispeglao kako treba da si pita.
 18. Mislila na old scool eglen. Koji je razlog da bude offline?
 19. Jedna stvar je razmišljati tako kad si mlađi,ali kasnije mi je to grozno.Moja mama uvijek kaže da smo joj mi razlog zbog kojeg živi.Naravno da ona voli tatu,ali on može bez nje,a mala djeca ne. Ja sam prije uvijek govorila da se neću udavati i da ne želim djecu,da hoću da uvijek budem sama jer sam sama sebi dovoljna.Međutim sve se promijenilo,i sad jedva čekam da postanem mama. A ako se dvoje vole,i jedno ne želi djecu,mislim da će ta osoba zbog ljubavi kad-tad promijeniti mišljenje,jer neće moći gledati kako mu je partner/ica tužan/tužna i kako ga/ju to unesrećuje.A i kao što je već spomenuto,to se treba raščistiti prije braka.
 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 6 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...