Jump to content

asko.h.b

Članovi
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Ni tamo ni vamo

About asko.h.b

 • Rank
  Novi član
 1. a da malo ozivimo ovu temu ? sta ima aktuelno od radova u nasem gradu? nije valjda da se nista ne radi a izbori tako blizu ? kakva je situacija sa javnim radovima? ima li sta novo u privatnom sektoru?
 2. asko.h.b

  Kruzni tok -

  desava li se ista ? kada ce KSF objaviti svoju dokumentaciju ? mislim da ono "pismo" nije nikoga zadovoljilo. sta kaze zakon u pogledu objave dokumentacije javnih preduzeca ?
 3. [quote name='šaban' timestamp='1322234902' post='445004'] možda je kriva vlada koja je trebala pokriti te troškove osiguranja.....to se bar očekuje od takvih koji furaju slogan država za čovjeka, jel de [/quote] Bitno je da je vlada USK kupila 8 skoda oktavija, 4 preuzeli a jos 4 parkirane pred Skoda centrom u Bihacu, spremne za isporuku. Ali nema veze, za sve probleme koje imamo krivi su Elektrometal, Loversan, Mimar, Stiroterm, I-Selimovic, itd. Bitno je da narod ima svakodnevno kome xxxx mater, a glasati za iste. Ma svi smo mi "vlast".
 4. [quote name='šaban' timestamp='1322694748' post='445408'] i ja bih postupio isto.... [/quote] ovdje bi svako tuzivao nekoga.....koga ce "hudnjak" Bajko tuziti ?!
 5. Ja sam iz svega ovoga skonto da je zbog nedostatka novca pukla "ljubavna veza" izmedju ASDA-e i Elektrometala. Znaci li to da ce biti i problema u opcinskom vijecu, posebno kada na red dodje usvajanje raznoraznih izvjestaja za proteklu godinu? Sumnjam da ce neki privatni vijecnici koje Cigo ima u opcinskom vijecu dici svoje rucice dok mu se ne isplati sve i marka.
 6. Hoce li nam iko reci zasto su stali radovi na kruznom toku, odnosno rekonstrukciji uzeg dijela grada ? Ako odredjene osobe znaju kakve klupe izvodjac zeli da postavi vjerujem da znaju i zasto su radovi obustavljeni. Valjda bi i neko od nadleznih iz opcine i firme izvodjaca, odnosno njihovi glasnogovornici na ovom forumu trebali reci nesto o tome. Ipak se to radi sa "nasim" parama.
 7. [quote name='šaban' timestamp='1321944170' post='444613'] ma kakav tehnički prijem laki, nije cigo još završio posao..... [/quote] Svako zna da nije do cige i sposobnosti njegove firme da zavrsi preuzete obaveze !
 8. Navodno Komunalno stambeni fond izvodjacu nije platio ono sto je trebao da plati. Cini se da su i radovi na kruznom toku u zastoju....jeli mozda u pitanju isti razlog?
 9. [quote name='šaban' timestamp='1319206346' post='442690'] pazi, izvođač je bio slobodan da da ponudu,mislim da ih nije niko natjerao... a i ne mislim da je ta ponuda jeftina, prije bih rekao da je realno postavljena, jer građevinari su znali ''divljati'' sa cjenama a sad se to pomalo vraća u normalu... [/quote] Ili ce biti to da je ponuda jeftina znajuci da ce se sve nadoknaditi u naknadnim radovima koji ce biti obracunati po duplim cijenama. klasika. ali bolje i tako da se radi nego nikako.
 10. Ibro Adilagic radi Tuš [quote name='lucky' timestamp='1319213322' post='442703'] sta se pravi u sepicima ondje kod raskrsca ? [/quote]
 11. [quote name='lucky' timestamp='1316191106' post='440677'] nego znal neko tacno nabrajati sta je to sto se radi u Cazinu ovih dana ? [/quote] Radi se: Kruzni tok osim kruznog toka vrsi se i zatvaranje cajinog potoka u odredjenim dijelovima sto sto nije bilo predvidjeno u samom pocetku. Imobiliare radi jos jednu zgradu, ovaj put preko puta nove gimnazije 9 spratova - 80-90 stanova, poslovni prostori, vrtic itd. Mimar radi zgradu u Slatini preko puta parkinga cistoce isto oko 80 stanova Renoviranje stadiona Krajine Mimar radi fabriku za preradu drveta u Pjanicima Trotoar u Pjanicima Unutrasnji radovi na invalidskoj zgradi Asmir dajdzin radi novi Merkator u Bihacu zemljani radovi trenutno Ima jos toga ali ne moze sve pasti na pamet, neka neko nastavi
 12. [quote name='šaban' timestamp='1314966402' post='439201'] izvini ja ne igram po tim seoskim terenima.... a što se hemijske terapije tiče, vidim po tebi da od nje nema koristi.... [/quote] Kad vec idete na tenis u te Pjanice, kakava se ono hala gradi prije ulaska u Pjanice s lijeve strane ? Vidim i trotoar im skoro zavrsen, imace trotoara vise nego carsija.
 13. s obzirom da neznam nista po pitanju rada, odnosno nerada ciglane nemam pravo nista ni komentarisati. medjutim, kad se uzme u obzir trenutna ekonomska situacija nebi me uopce cudilo da je obustavila rad. radovi u nasem gradu, kantonu pa i u citavom regionu su skoro zamrli. slike na koje smo prije navikli na kojima kamion pun cigle ide nekom od nasih cesta su postale prava nostalgija. do sad smo svakih 100-200 metara imali priliku vidjeti kucu u izgradnji i ispred kuce nekoliko paleta cigle a ni toga danas nema. izvoza takodjer nema jer je i u susjedstvu ista situacija. dakle, vjerovatno nije u pitanju samo rukovodstvo ciglane nego je problem cjelokupna situacija. za sve nas je to zabrinjavajuce jer ako radnik ciglane ili bilo koje druge firme ne trosi pare nece biti ni za nas nista...
 14. asko.h.b

  Le

  ima lezecih policajaca gdje god odes......u principu najmanje ih je u bosni. i mislim da su ucinkovitiji od radara jer nisu korumpirani
 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 64 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...