Jump to content

BijeloDugme

Članovi
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Ni tamo ni vamo

1 Follower

About BijeloDugme

 • Rank
  Svjezi forumaš
 • Birthday 03/11/1908

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Eisenstadt
 1. vidi vidi, neko posto faca, narastle 2-3 dlake pored kite i nabraja
 2. moj did imo je 58cm, bio je najpoznatiji jeba
 3. de mi recite ko bi od vas volio glumiti u pornicu? mene da ko upita ja bi odma htjeo a naj bolje bi bilo jos da bude bosanski pornic da svijet vidi kako se kod nas radi, kako se razbija sto ode kuhinja ode televisor ode sofa ode sve 8)
 4. jedan autonomas kad ustanes da se ga dobro natuces, pa jedan poslje podne isto se dobro natuces jedan autonomas po noci svezes ga lancom za vrat i vodis ga kao pasce, ali pazite kad se posere po kraj ceste nemojte zaboraviti ocistiti ja sam svog malog autonomasa razbio kad se srao pored ceste zato imam sad PITBULLA ljepsi je sto puta ceki ceki na ili abdi abdi na ma jebi abdi ceki je bolje 8)
 5. jabi nju sexo gdje bilo na sred ceste ako je stalo nek me gleda svak !! a nebi htjeo u autu da onda kasnije smrdi onaj znoj od cure sto kapce iz mrnjohe!! 8)
 6. Quote: Politicki Njemacki Forum: (ovo dole) Ne dozvolite da se zaboravi ono malo bratstva i jedinstva sto je postojalo. Nemojte se mrziti, moramo skupa graditi novo sutra, da se jedno jutro probudimo i vidimo kako se nasa djeca opet skupa igraju. Druze Tito mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo Kad Hrvat Srbinu kaze brate, kad Slovenci pice plate, kad se Crnogorci posla late, Makedonci dobiju vece plate, i kad sve to Bosanci shvate bice opet SFRJ brate. To nece nikad biti !!
 7. Tito za sva vremena !!! -- now we are bosnian people, but in other countries we are Yugos !!!
 8. PLJUNI I ZAPJEVAJ Pljuni i zapjevaj! Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo! Matero i maceho, tugo moja i utjeho. Moje srce, moja kuco stara, Moja dunjo iz ormara, Moja nevjesto, moja ljepotice, Moja sirota kraljice, Jugo, Jugice... Ovaj hljeb, evo lomim, Moja Jugoslavijo, Za tebe i bolje dane, Konje neosedlane. Ovdje kome ne porastu zubi, E, kukala mu mati. Ovdje nikad nece copor naci, Ko ne nauci urlati. Jugoslavijo na noge, Pjevaj nek' te cuju, Ko ne slusa pjesmu, Slusace oluju! Ovaj hljeb, evo lomim, Moja Jugoslavijo, Za tebe i bolje dane, Konje neosedlane, Moje srce, moja kuco stara, Moja dunjo iz ormara, Moja nevjesto, moja ljepotice, Moja sirota kraljice. Jugoslavijo na noge, Pjevaj nek' te cuju, Ko ne slusa pjesmu, Slusace oluju. Jugoslavijo na noge, Pjevaj nek' te cuju, Ko ne slusa pjesmu, Slusace oluju. :D
 9. ma to je veliko pitanje glupe cure se (ako se smijem ovako izrazavati) lahko jebavaju. a pametne ? oni su pametniji u glavi i nedaju se lahko jebati !!!! a seks je bolji sa pametnim curama !! 8)
 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 174 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...