Jump to content

Isa Burzić

Članovi
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Ni tamo ni vamo

About Isa Burzić

 • Rank
  Novi član
 1. Isa Burzić

  Seksualna edukacija

  Većina bi prihvatila,jer seksualnom edukacijom ne "učimo nekoga kako će nešto raditi", već kako da se zaštiti,sve o spolno prenosivim bolestima,upozoravamo o riziku maloljetničkih trudnoća,dati neke savjete,odgovoriti na pitanja itd.
 2. Isa Burzić

  Seksualna edukacija

  Dobro ste kazali (Isa-a).SE se ne bi nikome ˝namećala˝,već bi bila fakultativna nastava kao sto je i vjeronauka.Znači ne bi bila obavezna,ko hoće bujrum,a ko neće ne mora.
 3. Isa Burzić

  Seksualna edukacija

  ​Djeci i omladini smo dužni pružiti neki vid seksualnog odgoja u školama koji će se temeljiti na najnovijim znanstvenim spoznajama s područja ljudske seksualnosti, dosezima pedagogije na području ljudskih prava, ali i koji će biti razvijen u suradnji s roditeljima. To je njihovo pravo,a naša obaveza. Potrebno je shvatiti kako seksualni odgoj nije produkt seksualne revolucije koja nastoji našu omladinu nasilno uvući u vrtlog nemorala i raskalašenosti, već upravo suprotno - produkt društvene evolucije koja nas priprema na suživot s različitostima, poštivanje svojih, ali i tuđih ljudskih i građanskih prava.Tko će što prakticirati u potpunosti je stvar izbora i ličnog nahođenja.
 4. Isa Burzić

  Seksualna edukacija

  U pravu ste protiv prirode se ne može i stoga je bitno da se omladina što ranije educira i da se upozore sa svim što seks nosi (sa svim prednostima,ali i manama)
 5. Isa Burzić

  Seksualna edukacija

  Zašto ne,zar mislite da mladima ne treba seksualna edukacija u srednjim školama?
 6. Isa Burzić

  Seksualna edukacija

  Da li je potrebna seksualna edukacija u srednjim školama?  
 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 2 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×