Jump to content

Aga

Članovi
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Ni tamo ni vamo

About Aga

 • Rank
  Novi član

Profile Information

 • Spol
  Žensko
 • Ljubavni status
  Rastavljen/na
 1. Šta mislite o vanrednoj emisiji 60 minuta koja je posvećena penzionisanju Dragana Vikića? [quote] [b]SARAJEVO - U Sarajevu je održana sjednica Upravnog odbora Udruženja veterana Odreda policije Bosna, koje je zaprijetilo izlaskom na ulice zbog odluke direktora Federalne uprave policije Dragana Lukača, da penzioniŠe ratnog heroja odbrane Sarajeva i komandanta specijalne jedinice FUP-a Dragana Vikića. [/b] Proteste su najavili i zlatni ljiljani, nosioci zlatne policijske značke kao i sva ratna udruženja, te građani Sarajeva i BiH. Datum protesta joŠ nije određen, jer kako je rečeno, to je joŠ uvijek rezervna opcija. U međuvremenu, veterani traže i daju dodatno vrijeme da se ispoŠtuju odluke Vlade Fedracije, Policijskog odbora i mjeŠovite Komisije formirane s ciljem podrŠke komandantu specijalne jedinice FUP-a koji joŠ nije za penzije, javila je FTV. [/quote]
 2. Jel ti to želiš reći da izvođač radova ima u svojoj firmi nekog ko se bavi takvim radnjama!?
 3. [quote name='pirgo' timestamp='1318340049' post='442225'] Kad mi sjedemo na raskršće na one klupe od 4.000KM pa ošnemo po pivkanu [/quote] Jesi ti to dobio direktivu da vrsis pritisak preko foruma za cijenu klupi jer je izvodjac ih stavio 30% ispod cijene pa bi sada da nadje jeftinije ?
 4. Aga

  A sta bi Vi uradili?

  [quote name='snake' timestamp='1319541133' post='442920'] nevjerovatno !!! nadam se samo da ce cijena biti znatno manja u zonama koje imaju veci progresivni broj ( zona 5 i 6 recimo ). postavlja se pitanje ustavnosti ovakve odluke i kako je moguce da se lokalne i kantonalne vlasti u isto vrijeme na sva usta hvale kako smo rijetki primjer stvaranja uslova za strane investicije i zaposljavanje, a onda donose ovakve odluke... pitanje : [b]postoji li mogucnost da se pokrene preispitivanje ustavnosti takve odluke ?[/b] kolika je cijena za 6 zonu ?? ja naprosto ne mogu da vjerujem da savjestan covjek, razuman moze glasati za ovako nesto.. [/quote] Baš sam se raspitivala i niko mi nije znao dati siguran odgovor u vezi ovog pitanja.
 5. [quote name='pirgo' timestamp='1316514980' post='441008'] Možda je reporter cazin.net bio pozvan na druženje, i reportažu pripremio na licu mjesta??? [/quote] Možda a možda i nije bio. Mišljenja sam da ovakvi skupovi trebaju biti, ali u sklopu OO i sa učešćem cijelog rukovodstva OO.
 6. [quote name='ASSKER' timestamp='1316474189' post='440994'] svaka pohvala.. ali fatihe se ne uce ovako . trebaju ove dame da budu propisno obucene [url="http://www.cazin.net/cazin/druzenje-clanova-i-simpatizera-sdp-bih/"]http://www.cazin.net/cazin/druzenje-clanova-i-simpatizera-sdp-bih/[/url] [/quote] Ovaj link od članka je više pristajao na ovu temu. Nisu mi jasni ovi iz cazin.neta što objavljuju vijesti ovog tipa. Odnosi sa javnošću SDP-a nisu sigurno poslali ovo da se objavi.
 7. Problem u SDP stranci je riješen. Ovi što su izbačeni moraju ići dalje. A sam SDP mora zasukati rukave i raditi da vrate povjerenje građana.
 8. Bravo za Maršala. Kantonalni odbor ga podržao u isključenju članova, a jučerašnja posjeta govori da ima podršku i višim nivoima u SDP-u.
 9. Isčitala sam komentare. Zar ne postoje podjele ako su neki od članova po drugi put isključeni? Samo sada trebamo biti strpljivi i vidjeti da li će se isključeni članovi pridružiti nekoj političkoj partiji. Mislim da nemaju snage da osnuju novu političku partiju.
 10. Aga

  Vatromet

  Ja sam se fantastično provela na vatrometu. Pun pogodak je dovođenje Mostar sevdah reuniona. Kakvi su Vaši utisci s vatrometa i koncerta ?
 11. Zar poništenje odluke ne povlači za sobom kao posljedicu podnošenje ostavke sadašnjeg rukovodstva?
 12. http://www.cazin.net/cazin/sdp-bih-ponistavaju-se-odluke-o-iskljucenju-cazinjana/ Bilo bi mi drago da dodje do promjena u SDP-u Cazin.
 13. Šta mislite o statusima veze koji su na facebooku ? Mene lično zanima najviše status "u otvorenoj vezi" . Šta mislite kakav je to status i kako bi ga opisali ?
 • Who's Online   0 Members, 1 Anonymous, 41 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...